Overslaan en naar de inhoud gaan

Young Colfield

Banking / Finance
Locatie: Amsterdam
40 medewerkers
Naar de website

Werken bij Young Colfield

Wie zijn wij

Aangenaam! Wij zijn Young Colfield. Flexibel, creatief en gebrand op succes.

Wij faciliteren een voedingsbodem waarin talent kan groeien. De boel in beweging krijgen. Daar geloven we in. En dat doen we op de 3 manieren: een multi-company Talent Program; Dedicated Programs binnen de ING en ABNAMRO; en Crowd Consulting.

Talent Program

In twee jaar vervul je in ons Talent Program verschillende functies bij een breed pallet aan bedrijven. Van startup, tot non-profit, tot corporate. In functies als project manager, consultant of business analist. Tijdens deze twee jaar krijg je intensieve persoonlijke begeleiding en een uitgebreid trainingsprogramma. De trainingen doorloop je samen met je team bestaande uit 7 andere trainees.

Dedicated Program

De Dedicated Programs focussen zich specifiek op één bedrijf. Een Business-IT Specialist Program bij ABNAMRO en een Top Engineer Program bij ING. Samen met drie andere trainees specialiseer je je een jaar lang binnen één functiegebied. Het programma ontwikkelen we samen met de opdrachtgever. Naast jouw specialisatie worden er gedurende je traineeship trainingen en begeleiding gefaciliteerd door Young Colfield.

Crowd Consulting

De kracht van de crowd is het uitgangspunt van dit programma. Met een groep met een brede variëteit aan achtergronden werk je samen aan een vraagstuk van een organisatie. Of het nu gaat om brainstormsessies, trendanalyse of het testen van ideeën. Tijdens je traineeship, zowel Talent Program als Dedicated Program, heb je de kans om deel te nemen aan deze inspirerende sessies.

Dit doen we ook nog

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is best een breed begrip. Voor ons betekent het dat we proberen de samenleving een beetje te beter te maken waar dat kan. Bijvoorbeeld door Amsterdam Cares te helpen met vrijwilligerswerk in de omgeving. Ook zetten wij ons in voor andere non-profit organisaties, zoals Stichting Mijn Held, via Impact Matters!

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Talent Program:

  • Je bent (bijna) klaar met een universitaire studie. Bij voorkeur Bedrijfskunde, Economie, Organisatiewetenschappen of een andere studie waarin je jouw interesse voor organisaties hebt kunnen botvieren.
  • Daarnaast heb je jezelf naast je studie ontwikkeld. Bijvoorbeeld als bestuurslid van je studenten- of voetbalvereniging, redacteur voor het studieblad of student-assistent.
  • Je hebt lef en wandelt dus fluitend buiten de gebaande paden. Je bent zelfkritisch en staat te popelen om te groeien.
  • Daarnaast zijn je sociale skills goed ontwikkeld. We vinden het namelijk heel belangrijk om met fijne mensen te werken.

Dedicated Programs:

ING

  • Universitaire studie: Je hebt een béta studie zoals Informatica, Computing Science, Wiskunde, Natuurkunde of een aanverwante opleiding afgerond.
  • Talen: Je Nederlands en Engels zijn goed, en je hebt aantoonbare interesse in verschillende programmeertalen. Ervaring in Java is altijd fijn!
  • Interesses: Bij het horen van termen als Agile, Scrum, Test Driven Development en Single Page Apps begint het te kriebelen (op een positieve manier)
  • Systemen: Je vind het interessant om je verder te verdiepen in bijvoorbeeld: Polymer, JQuery, HTML, CSS, Jersey, Jackson (JSON) en/of Spring Framework.

Herken jij jezelf hierin? Wees meer dan welkom!

Nieuwsgierig? Check hier meer

Links:

Traineeship: Talent Program

Traineeship: Dedicated Program

Daarnaast schrijven wij ook heel wat blogs over onze ervaringen. Nieuwsgierig? Lees dan onze blogs door hier te klikken.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat het betekent om bij Young Colfield aan de slag te gaan? Bel of mail Anneloes (06-27300876, anneloes.van.der.meer@youngcolfield.nl) of kom langs voor een kop koffie!