Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Lars on 02 december 2021

Wat houdt een marketing/productmanagement stage in?

Wat voor studieachtergrond heb je nodig voor een marketing/productmanagement afstudeerstage?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Bedirhan on 30 november 2021

Accounting stage

Wat voor studieachtergrond heb je nodig voor een Accounting stage?

Voor de meeste vacatures die op afstudeerstage.nl staan, is het van belang dat studenten een hbo/wo opleiding volgen. Er zijn uitzonderingen per bedrijf of een mbo opleiding ook op afstudeerstage.nl staan, maar over het algemeen zijn 9 van de 10 vacatures een hbo/wo opleiding. Dit varieert van een meewerkstage, tot aan afstudeerstage. De Accountancy vacatures die op dit moment live zijn, kan je terugvinden in dit overzicht.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Feng Xin on 30 november 2021

Actuariaat/Risk Afstudeerstage

Wat voor studieachtergrond heb je nodig voor een actuariaat/risk stage?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Feng Xin on 26 november 2021

Online Marketing Startersvacature

Welke banen kun je op solliciteren met een online marketing achtergrond? 

Lees verder Lees verder
Ingediend door Feng Xin on 26 november 2021

Online Marketing Stage

Wat voor studieachtergrond heb je nodig voor een online marketing stage?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Bedirhan on 25 november 2021

Banking & finance stage

Wat voor studieachtergrond heb je nodig voor een finance stage?

Voor de meeste vacatures die op afstudeerstage.nl staan, is het van belang dat studenten een hbo/wo opleiding volgen. Er zijn uitzonderingen per bedrijf of een mbo opleiding ook op afstudeerstage.nl staan, maar over het algemeen zijn 9 van de 10 vacatures een hbo/wo opleiding. Dit varieert van een meewerkstage, tot aan afstudeerstage. De financiële vacatures die op dit moment live zijn, kan je terugvinden in dit overzicht.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 19 april 2018

Waar ga jij een (afstudeer) stage volgen

Op zoek naar een stage kan lastig zijn. Soms weet je zelf niet wat je zoekt en ben je maar doelloos aan het rond googelen. Tot je natuurlijk op de beste site voor stages komt, deze natuurlijk! Laat je niet misleiden door de naam, we hebben ook veel meeloop ofwel werkstages naast de aangeboden afstudeer stages.

We kunnen de zoektocht opdelen in stukjes, van wat jij meest belangrijk vindt in een stage naar het minste. Je kunt dit van te voren even voor jezelf vaststellen. Dit gaat jou helpen in het hele zoekproces.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 23 maart 2018

De leukste stages via Afstudeerstage.nl

Ben jij op zoek naar een HBO of WO stage die echt bij jou past? Een stage bij een grote naam of een kleinere organisatie? Een stage bij Pepsico, Rabobank of Capgemini ? Afstudeerstage.nl heeft ze allemaal. Laat je niet misleiden door de titel Afstudeerstage heeft ook honderden meewerkstages online. Op de hoofdpagina kun je alle stages vinden die extra uitgelicht worden of waarvan op dat moment de deadline bijna verstrijkt.

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 23 maart 2018

Stage bij ABN Amro

ABN Amro is natuurlijk een grote naam in Nederland. Daarom zou een naam als ABN Amro op jou CV zeker goed staan. Maar er is misschien wel de twijfel bij je. Krijg ik bij ABN Amro wel evenveel ervaring en begeleiding als bij een stage bij bijvoorbeeld een kleiner bedrijf? Moet ik niet de hele dag koffie zetten en heb ik eigenlijk niets aan me stage?

Lees verder Lees verder
Ingediend door Maiko on 23 februari 2018

Stage zoeken

Een stage zoeken is altijd een avontuur. Om te beginnen is het vaak al lastig te bedenken wat jij zelf in een stage zoekt. Bij wat voor bedrijf zou jij willen werken? Je kunt bijvoorbeeld naar een stage bedrijf op zoek gaan welke een grote naam heeft. Maar ook ervoor kiezen bij een startup te beginnen. Beide heeft zijn voor- en nadelen. Daarnaast is het verstandig van te voren even onderzoek te doen naar het bedrijf zelf. Misschien staan er wel ervaringen op bijvoorbeeld sollicitatieblog.nl die behulpzaam kunnen zijn.

Lees verder Lees verder