Overslaan en naar de inhoud gaan

KPN

Telecom / IT
Locatie: Den Haag
Naar de website

Werken bij KPN

We werken en leven steeds meer in de Cloud. Apparaten communiceren via het Internet of Things. Met onze smartphone hebben we de hele wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je er bovenop. Elke dag werk je mee om het leven leuker, vrijer en makkelijker te maken. Voor onze ruim vijf miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

KPN Young Talent Program

Zit je in de laatste fase van je wo- of hbo studie? En wil jij aan de basis staan van de nieuwe mogelijkheden? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als Young Talent bij KPN. Het driejarige Young Talent Program is de ideale combinatie van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling in een dynamische en innovatieve organisatie. Tijdens het Progam krijg je alle kanten van KPN te zien. Je werkt mee op de werkvloer, denkt mee op beleidsniveau en ontwikkelt je eigen visie op KPN en wat wij kunnen betekenen voor onze klanten.

4 unieke programma's

KPN heeft vier verschillende unieke Young Talent Programs:

  • Heb je een technische of IT-achtergrond, dan kies je voor het KPN Technology Young Talent Program.
  • Wil je je commerciele talent in de praktijk verder ontwikkelen, dan is het KPN Sales Young Talent Program iets voor jou.
  • Ben je een software ontwikkelaar met ambitie, dan ben je op je plek in het KPN IT Young Talent Program.
  • Ben je een bijna afgestudeerd Econoom of Bedrijfskundige in de finance richting, dan kun je jezelf verder ontwikkelen in het KPN Finance Young Talent Program.

Ontdek het Young Talent Program

Het driejarig Young Talent Program van KPN is de ideale combinatie van persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling in een dynamische en innovatieve organisatie. Als Young Talent krijg je bij ons de ruimte om de weg te vinden die het best bij jou past. Geen vooropgesteld vastomlijnd traject, maar samen zoeken naar waar jouw potentie en mogelijkheden liggen. Jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling waarbij je het beste uit jezelf haalt, staan centraal. Het zwaartepunt van het programma ligt in de eerste twee jaar, het derde jaar helpen we je waar jij dat nodig hebt. In het eerste halfjaar loopt iedere Young Talent ook een dag mee met een monteur, in een KPN winkel en op een call center. Zo leer je het bedrijf en de klant direct goed kennen.

Stages

Heb jij je studie nog niet afgerond, maar wil je wel al graag ervaring opdoen? Dan is het ook mogelijk om stage te lopen bij KPN. Of je nu meewerkt of afstudeert, tijdens een stage bij KPN ben je vanaf dag 1 aan het groeien. Je draait mee in je eigen vakgebied, maar krijgt ook de ruimte om de rest van de wereld van telecom, technologie en innovatie te ontdekken. En om uit te vinden hoe jij het leven van onze klanten wilt veranderen.

Tijdens je stage of afstudeeropdracht word je begeleid door een seniormedewerker en kom je in contact met diverse collega’s en medestagiairs. Daarnaast verwachten we dat je ook zelf initiatieven neemt en aan je netwerk werkt. Je kunt kiezen voor een bestaande opdracht of zelf met een voorstel komen. Want blijven innoveren, betekent dat we altijd openstaan voor nieuwe invalshoeken en inzichten. Dus ook voor die van jou.