Overslaan en naar de inhoud gaan

HBO stage Project Management Officer

Bedrijf: Rijksoverheid
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Startdatum: 02 januari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Functieomschrijving

Wil jij ervaring opdoen bij een grote organisatie met een enorme diversiteit aan werkzaamheden? Kansen en mogelijkheden krijgen én creëren om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk? Ben jij een toekomstig projectmanager die van aanpakken weet? Dan is deze stage opdracht bij Belastingdienst écht iets voor jou!

Functie-eisen

  • Je zit in het derde jaar van een HBO opleiding in de richting van bedrijfskunde, commerciële economie, MER of iets vergelijkbaars.
  • Je hebt voldoende studiepunten om stage te mogen volgen.
  • Je hebt affiniteit met finance en/of IT.
  • Het is een pre als je nevenactiviteiten hebt uitgevoerd, bijvoorbeeld als bestuurslid van een studievereniging.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je stage is voor een periode van ongeveer 6 maanden.

Je bent iemand die eenvoudig het overzicht kan bewaren en de nodige verbanden kan leggen. Ook ben je niet bang om op mensen af te stappen om aan de benodigde informatie te komen. Je bent nieuwsgierig en durft vragen te stellen wanneer iets onduidelijk is. Bovendien neem je initiatief en heb je een kritische houding. Je bent iemand die altijd logisch blijft nadenken en het fijn vindt om de samenwerking op te zoeken.

Arbeidsvoorwaarden

Stagevergoeding: 578 euro.

Dienstverband: Meewerkstage

Minimaal aantal uren per week: 32

Maximaal aantal uren per week: 40

Overige arbeidsvoorwaarden

Overige arbeidsvoorwaarden

  • Bij stages langer dan een maand, heb je recht op 160 vakantie uren op jaarbasis bij een werkweek van 40 uur.
  • De stagevergoeding is € 578 per maand bij een 40-urige werkweek.
  • Je hebt recht op 160 vakantie-uren op jaarbasis bij een 40-urige werkweek.  Bij minder uren of een gedeelte van een jaar wordt de aanspraak op vakantie-uren naar evenredigheid vastgesteld. 
  • Als je geen gebruik kunt maken van een OV-studentenkaart voor het reizen tussen je woning en de stageplek, kun je een reiskostenvergoeding krijgen.

 

Bijzonderheden

Wanneer je solliciteert bij de Belastingdienst, is het belangrijk dat je beschikt over de gevraagde opleiding(en). Vermeld deze duidelijk in je cv.

Graag ontvangen we je motivatiebrief, cv en stageopdracht tijdig in een Word-, Excel- of Pdf-bestand; na sluitingsdatum is het niet mogelijk om jouw sollicitatie in behandeling te nemen.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je reageert via de daarvoor bestemde sollicitatiebutton en alle benodigde documenten zijn toegevoegd. Houd er rekening mee dat dit mogelijk technische problemen met zich meebrengt en wacht niet tot het laatste moment met solliciteren.

Het maken van een casus, opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het selectieproces. Ook is het mogelijk dat we je screenen op onbesproken gedrag.

Om stage te lopen bij de Belastingdienst, moet je een stageovereenkomst en geheimhoudingsverklaring ondertekenen en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overhandigen.

Voor meer informatie over de Belastingdienst kun je terecht op www.belastingdienst.nl.