Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Afstudeerstage Accountancy AA (HBO) Alkmaar/Hoorn per februari 2017

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Accounting, Banking / Finance |
Niveau: HBO
Locatie: Alkmaar
Startdatum: 01 februari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Jouw stage

Wil jij naar de top? Laat niemand je tegenhouden. Als startend accountant binnen Deloitte SME, onze omvangrijke advies- en samenstelpraktijk, kijk je achter de schermen bij het midden- en kleinbedrijf, houd je je bezig met het analyseren van financiële gegevens bij klanten en doe je ervaring op met het samenstellen van jaarrekeningen en managementrapportages. Samen met de klant spar je over de problematiek waarmee hij te maken krijgt op administratief gebied. Vanaf dag één werk je rechtstreeks voor klanten, krijg je verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Zo krijg je een eigen counselor die je helpt met je carrièreplanning en alle gelegenheid om je vaktechnisch te blijven verbeteren.

Jouw profiel

Word jij uitgedaagd door de bovenstaande stageomschrijving, dan maken we graag kennis met jou! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

  • Momenteel bezig met het laatste jaar van je studie HBO Accountancy of Bedrijfseconomie;
  • Je hebt een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je barst van de ambitie om de top te bereiken!

Jouw werkveld

SME maakt onderdeel uit van de accountancypraktijk van Deloitte, onze Audit function. De dienstverlening van SME richt zich op het hogere segment van het midden- en kleinbedrijf, van een horecaonderneming, uitgever of makelaarskantoor tot een productiemaatschappij. Je duikt met de klant in zijn financiële bedrijfsvoering en adviseert waar nodig. Je werkt samen in kleine teams en bouwt je ervaring op door te leren van collega's. Doorgroei is eerder regel dan uitzondering.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismaking. Klik op onderstaande button en vul je gegevens in.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.

Voor vragen over deze vacature kun je bellen met Anne Smits op telefoonnummer +31 (0) 88 288 7521.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Other possibilities

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Meewerkstage Audit

Accounting

Deloitte - Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Startdatum: 22 februari 2022

Als Meewerkstagiair ben je onderdeel van het Auditteam en krijg jij de mogelijkheid om bij de verschillende klanten een kijkje te nemen in hun keuken. We werken voor verschillende klanten en vanuit verschillende communities. Als Meewerkstagiair Audit werk je rechtstreeks bij én met klanten en krijg je waar mogelijk eigen verantwoordelijkheden. Je stagebegeleider helpt je bij het plannen van je werkzaamheden en je stageopdrachten. Startdatum februari 2022.

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Accountant in opleiding Audit Advisory | Utrecht

Accounting

Deloitte - Utrecht

Startdatum: 01 september 2021

Binnen het subsidieteam van Audit Advisory Public ontwikkel je niet enkel tot een goede auditor, maar lever je een duidelijke bijdrage aan de controle van impactvolle projecten voor onze maatschappij bij verschillende typen klanten.

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Accountant in opleiding Audit Advisory | Nederland

Accounting

Deloitte - Nederland

Binnen het subsidieteam van Audit Advisory Public ontwikkel je niet enkel tot een goede auditor, maar lever je een duidelijke bijdrage aan de controle van impactvolle projecten voor onze maatschappij bij verschillende typen klanten.