Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage Videoproducties

Bedrijf: ABN AMRO Bank
Richting(en): Marketing / Product Management, IT / ICT, Consulting |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan nu je CV en motivatiebrief naar: Wendy Wingelaar, wendy.wingelaar@nl.abnamro.com

Wat bieden wij?

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank goed leert kennen en alvast in contact kunt treden met onze recruiters.

Wie zijn wij?

De stagefunctie is gesitueerd binnen de subafdeling Internet & Directe Media, die deel uitmaakt van de afdeling Marketing Communicatie van Communications & Sustainability. De afdeling Internet & Directe Media is verantwoordelijk voor het centrale internetbeleid, de ontwikkeling van en de redactie van de website abnamro.com. Daarnaast is Internet & Directe Media verantwoordelijk voor het produceren en distribueren van videocontent voor zowel externe als interne klanten. Dit alles met het doel het merk ABN AMRO krachtig en consistent in de markt te zetten. Jaarlijks worden o.a. tientallen zeer diverse videoproducties gerealiseerd.

Je profiel

  • Kennis op HBO/WO niveau van communicatie, het liefst met specialisatie in online media en video.
  • Kennis van redigeren en ontwikkelen van communicatievormen zoals video, contentpublicaties en informatieontsluiting.
  • Interesse in de werking van online kanalen zoals You Tube, Facebook etc., optimaliseren van SEO, webstatistieken en video-bewerkingsprogramma's.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Samenwerkingsgericht, oplossingsgericht en creatief.

Jouw werkzaamheden

Je realiseert, ism je collega's van Internet & Directe Media, interne en externe videoproducties voor ABN AMRO. Je helpt bij het adviseren van interne klanten, het produceren en distribueren van video en animatie. Je begeleidt het productieproces in samenwerking met externe leveranciers en je pakt werkzaamheden op tbv wijzigingen van videomateriaal. Daarnaast help je bij de distributie van de videocontent via online en en offline kanalen, social media w.o. ons eigen You Tube kanaal, eigen websites, websites van derden en via Narrow Casting.
Daarnaast maak je deel uit van een jonge en enthousiaste afdeling Internet & Directe Media

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Stagiaire Controlling

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Wil je ervaring opdoen op een Controlling afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans! Hoe ziet je werk eruit? Als stagaire krijg je de kans om inzicht te krijgen in de financiele performance bij onderdelen van de bank. Je werkt mee aan (het verbeteren van) de maandelijkse klantrapportages, monitoren van budgetten, maken van forecasts en het beoordelen van business cases. Onze interne klanten en de market stellen hoge eisen aan onze rapportages en analyses. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Aanmelden tot en met

Commercial Talent Programme

Banking / Finance, Sales

ABN AMRO Bank - Amsterdam

In het ABN AMRO Commercial Talent Programme ga je aan de slag binnen onze business line Private Banking of Commercial Banking. In 12 of 18 maanden ontdek je wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je inhoudelijke kennis en volgt go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank. In het eerste jaar werk je ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling met andere trainees tijdens het Boost Your Growth programme en ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt.

Aanmelden tot en met

Finance Talent Programme

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

In no time veel ervaring opdoen als finance professional en impact maken in een omgeving die constant te maken heeft met innovatie en verandering: dat zijn de ingrediënten van ons Finance Talent Programma. Bankieren gaat al lang niet meer alleen over het opslaan en verwerken van geld en transacties, het gaat veel verder dan dat! Om invulling te geven aan het nieuwe bankieren hebben we jouw talenten nodig!

Snelle, actuele en overzichtelijke financiële stuurinformatie is van essentieel belang. Daarom is meer dan ooit financiële expertise nodig in alle denkbare processen, van de administratieve organisatie, pricing, forecasting, modellering, tot decision support, risk management en control. Kortom, over de volle breedte van ABN AMRO en op ieder niveau is de Finance functie van strategisch belang. Een superkans voor jou om je als finance professional meer en meer te profileren als Business Partner.

Ons Finance Talent Programma biedt jou de kans om in een zeer korte tijd opgeleid te worden tot een allround finance professional. Het unieke aan dit programma is dat je een bijdrage kan leveren aan het volledige nieuw state of the art finance en risk landschap en een actieve inbreng levert aan de transitie die we als bank doormaken.