Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair(e) Communicatie Pon Academy

Bedrijf: Pon
Richting(en): Marketing / Product Management, PR / Communicatie |
Niveau: HBO
Locatie: Leusden
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Pon

Wat ga je doen

Wil jij als stagiair(e) serieus gas geven? Stage lopen op een plek waar leren en ontwikkelen van mensen centraal staat?  En wil je een rol spelen bij een gloednieuwe communicatiestrategie? Dan heb jij geluk! Bij Pon Academy in Leusden zoeken wij een gedreven student(e) die volwaardig kan meewerken op het gebied van Communicatie.

Als stagiair ondersteun je het Pon Academy communicatieteam met het aanscherpen van de Marketing en Communicatie strategie. Dit bestaat uit een grondig onderzoek onder de doelgroep naar de bestaande en gewenste customer journey. Op basis van jouw onderzoek doe je aanbevelingen voor het herijken van onze communicatiestrategie

Wat vragen we van jou

Je bent de ideale kandidaat als je een derdejaars HBO student bent, en op zoek bent naar een uitdagende meewerkstage bij voorkeur vanaf september. Daarnaast ben jij communicatief en sociaal vaardig en koppelt dat aan een onderzoekend en ondernemend karakter. Bovendien ben je sterk analytisch, nieuwsgierig en doortastend.

Wij zoeken:

 • HBO Marketing en/of Communicatie;
 • Meewerkstage;
 • Stage minimaal 20 weken;
 • Affiniteit met automotive is een pré;
 • Communicatief en sociaal vaardig: je bent enthousiast en je steekt mensen aan;
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Zelfstandig en pro-actief.

Wat bieden wij

Van Pon Academy kun jij een uitdagende en afwisselende stage verwachten. Jij komt terecht in een jong, dynamisch en gedreven team waar jij een cruciale rol vervult binnen het Communicatieteam. Daarnaast bieden wij veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. We werken volgens het nieuwe werken, waarin je je werkzaamheden afwisselend op onze mooie Academy in Leusden vervult en dit kunt combineren met online/thuiswerken. Naast een uitdagende stage bieden wij ook:

 • Een stagevergoeding van 400 euro per maand (op basis van fulltime); 
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze stagevereniging die ongeveer 25 stagiaires vertegenwoordigd binnen Automotive; daarnaast organiseert de stagevereniging maandelijks (online) lunches, interessante activiteiten en borrels; 
 • De vrijheid om diverse Pon bedrijven te leren kennen via onze stagevereniging, waaronder onze automerken, maar ook het fietsmerk Gazelle. 
 • Ontzettend veel vrijheid, zodat jij als proactieve student veel kansen krijgt om diverse taken uit te voeren en je takenpakket kan uitbreiden;
 • De mogelijkheid om mee te doen met de Pon Fit activiteiten, zoals bootcamps, fiets- en wielertochten, hardloopevents, golfclinics, hockey en ga zo maar door. Pon biedt een actieve/informele werkomgeving met goede begeleiding, constante feedback en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

 

Over de organisatie

Pon Academy is een in-company opleidingsinstituut dat zorgt voor de beste opleidingen en maatwerk programma’s voor iedereen werkzaam in het automotive retailnetwerk. Door de kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen we gericht in op scholingsbehoefte vanuit de business en onze dealers. Ons aanbod bestaat uit workshops, (online) trainingen en opleidingen gecombineerd met ons kennis-/communicatieplatform Drive.

Ga naar de website van Pon

Other possibilities

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Marketing & Communicatie Audi

Marketing / Product Management, Management

Pon - Leusden

Startdatum: 01 februari 2022

Audi Nederland is voor de afdeling Marketing & Communicatie op zoek naar een meewerkstagiair(e) Social Media. 

Als meewerkstagiair(e) ga je ervaring op doen in vrijwel alle facetten van het communicatievak, met de nadruk op Social Media. Ook Online Marketing en Retail Communicatie - voor zowel Sales als Service - komen aan bod. Daarnaast doe je ervaring op in het samenwerken met reclamebureaus en de dagelijkse praktijk op een Marketing & Communicatie afdeling.

De werkzaamheden omvatten o.a.:

 • Het signaleren, zoeken en downloaden van content voor onze social media kanalen. Denk aan de kanalen Instagram, Facebook, LinkedIn en YouTube;
 • Creatieve posts bedenken en uitwerken;
 • Het bewaken van onze posts in zowel de kwantiteit als kwaliteit;
 • Meewerken aan  het up-to-date houden en tevens optimaliseren van onze website;
 • Rapporteren van onze online en social performance;
 • Maken van analyses i.s.m. onze online marketeer;
 • Ondersteuning bieden bij events;
 • Ondersteunende werkzaamheden verrichten binnen het Marketing & Communicatie team,  zoals het meewerken aan de algemene nieuwsbrieven. 
werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Marketing en Communicatie bij Pon Porsche Dealer Groep M/V

PR / Communicatie, Online Marketing, Marketing / Product Management

Pon - Leusden

Startdatum: 01 februari 2022

Wil jij als stagiair(e) serieus gas geven? Wil jij stage lopen op een plek waar kwaliteit en luxe centraal staan? Dan heb jij geluk! Pon Porsche Dealergroep (PPDG) zoekt een gedreven student(e) die volwaardig kan meewerken op het gebied van Marketing & Communicatie per februari.

Als stagiair ondersteun je de Pon Porsche Dealergroep met haar Marketing en Communicatie. Dit varieert van het meedenken over campagnes, organiseren van events en het analyseren hiervan. Naast het onderhouden van de dealer websites en het ontwikkelen van e-mailnieuwsbrieven vragen we jou flexibel in te springen waar nodig. Tevens zal je regelmatig onze dealers bezoeken en meekijken en denken in de processen binnen onze dealerbedrijven.

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Marketing - BBB Cycling

Sales, Marketing / Product Management, Online Marketing, PR / Communicatie

Pon - Leiden

Heb jij een snelle pen en schrijf je graag over fietsen? Ben jij nieuwsgierig naar alles wat er komt kijken bij het managen van een merk-website? Heb jij fantastische ideeën over social media? Houd je ook nog eens van fietsen en denk jij dat je deze tekst beter kunt schrijven? ;) Dan zijn wij naar jou op zoek. Onze nieuwe leergierige stagiair Content Marketing!

Jij wordt volwaardig lid van het kleine hechte marketing team van BBB Cycling. Je start je dag met een kop koffie of thee en start (voorlopig nog thuis) je computer op. De dag begint om 9 uur met de dagstart waarin je de komende dag doorneemt met je collega’s. Daarna ga je aan de slag met content.

Je zal voornamelijk bezig zijn met het schrijven van leuke en leesbare teksten. Teksten over producten en categorieën, maar ook blogs. Allemaal content waardoor BBB Cycling beter vindbaar wordt voor online bezoekers. Maar ook teksten die terug zullen komen op posters in fietsenwinkels door heel de Benelux. Daarnaast ga je aan de slag met creatieve ideeën om het aantal volgers op onze social kanalen een ‘boost’ te geven. En ben je betrokken bij de voorbereidingen en productie van fotoshoots en videoprojecten. Uiteraard krijg je naast meewerken voldoende tijd om aan je eigen stageopdracht te werken.

Kortom tijdens deze leerzame stage leer je alles over de content die nodig is om een fietsonderdelen en accessoires merk in de ‘spotlight’ te zetten.