Overslaan en naar de inhoud gaan

WO HR Stagiair(e) - Traineeship

Bedrijf: NN Group
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: WO
Locatie: Den Haag
Startdatum: 01 februari 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Lijkt het jou leuk om je bezig te houden met de werving en selectie van de ‘future leaders’ van een grote corporate en wil jij meer ervaring opdoen in de wereld van HR? Ben jij op zoek naar een stageplek die leerzaam, afwisselend en uitdagend is? Kom dan vanaf februari 2022 bij ons stage lopen!

Jouw impact als HR Stagiair(e) - Traineeship bij NN

Als stagiair(e) bij het NN Group Traineeship heb je een belangrijk doel voor ogen, namelijk het werven en selecteren van de ‘future leaders’ van onze organisatie. Hierbij komen diverse en uitdagende taken kijken, wat deze stage erg interessant en leerzaam maakt! Je zal je tijdens de eerste periode van je stage bezighouden met het organiseren van recruitment evenementen en veel in contact zijn met studenten en studieverenigingen. Daarnaast denk jij na over de marketing van het Traineeship en zorg jij dat het Traineeship goed op de kaart staat. Tijdens het tweede gedeelte van de stage zijn je werkzaamheden gericht op alles rondom de selectieprocessen, denk bijvoorbeeld aan de organisatie van de verschillende selectierondes, het inplannen van gespreken en het optimaliseren van de ‘candidate experience’. Samen met collega’s vanuit verschillende afdelingen van de organisatie, waaronder ook huidige en oud-Trainees’, zet jij je in om jouw doel te bereiken. Deze diverse taken en uitgebreide contacten binnen en buiten de organisatie, bieden jou veel leuke en leerzame momenten en de mogelijkheid om alles uit je stage te halen – want bij NN ‘You Matter'.

Wat je gaat doen

 • Het organiseren van interne en externe recruitment evenementen en het onderhouden van contact met studie- en studentenverenigingen
 • Marketing van het Traineeship door middel van het bedenken en aanleveren van (online) content voor de werving van nieuwe Trainees
 • Het organiseren van en ondersteunen bij de verschillende selectierondes; informeren en contactpersoon zijn van kandidaten en collega’s, inplannen van gesprekken, meedenken over de processen, resultaten bijhouden en analyseren, kandidaten terugkoppeling geven, etc.
 • Het onderhouden van het contact met huidige en oud-Trainees
 • Het optimaliseren van de ‘candidate experience`

Met wie je werkt

Je komt het Traineeship team van NN Group versterken. Dit team zorgt er jaarlijks voor dat er een groep top studenten wordt aangenomen voor het NN Group Traineeship – oftewel de ‘future leaders’ van ons bedrijf. Daarnaast is het team ook verantwoordelijk voor de invulling van het Traineeship programma en de begeleiding en contact onderhoud met de huidige en oud-Trainees.

Wat je meebrengt

 • Je bent een WO student in de richting van Communicatie, Psychologie, HRM, Bedrijfskunde of een vergelijkbare achtergrond
 • Je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar voor 6 maanden vanaf 1 februari 2022
 • Je hebt affiniteit met evenementen, marketing en recruitment
 • Je bent communicatief sterk, proactief, zelfstandig en organisatorisch sterk
 • Je bent taalvaardig in zowel Engels als Nederlands (in woord en geschrift)

Blijf je ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt blijven ontwikkelen. We geven je de ruimte en het vertrouwen om te groeien in je carrière en als mens. Wij helpen je hierbij met:

 • Volop training- en opleidingsmogelijkheden in ons Learning & Development Centre
 • Een groot (internationaal) netwerk van collega’s die graag hun kennis met je delen
 • De autonomie om je eigen ontwikkelroute te bepalen

Vanwege Covid-19 werken NN collega’s nog grotendeels vanuit huis en bereiden we ons voor op de combinatie van thuis (of elders) en op kantoor werken. De officiële standplaats van deze functie is Den Haag.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past in het team en bij NN? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij NN.

Solliciteer direct!

Heb je nog vragen over de vacature of de procedure? Bel of stel je vraag via WhatsApp aan Bianca Hoogweg, stage coördinator via 06 10816801 of via Stagebureau@nn.nl. In deze video stelt Bianca zich alvast aan je voor.