Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage e-commerce Huizen (32-40 uur)

Bedrijf: Lidl Nederland
Richting(en): Online Marketing, Supply Chain |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Huizen
Startdatum: 01 september 2022
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Voor de afdeling e-commerce zijn wij per september 2022 op zoek naar een enthousiaste stagiair die wil leren hoe het er binnen een groot bedrijf aan toe gaat.

Winkelend Nederland kent onze Lidl filialen. Draag jij eraan bij dat wij onze klanten nóg beter kunnen bedienen op het gebied van non-food producten? Als stagiair op het hoofdkantoor in Huizen ben je onderdeel van een grote afdeling binnen Lidl Nederland, namelijk onze afdeling Actiemanagement. Je maakt onderdeel uit van een jong en gedreven team en levert een belangrijke bijdrage aan de inkoop activiteiten op het gebied van non-food in Nederland. Zowel offline als online willen wij onze klanten uiteraard de perfecte winkelervaring bieden!

De baan

Als stagiair zal je veel verantwoordelijkheden krijgen en kun je een bijdrage leveren aan de dagelijkse operatie van deze groeiende afdeling. Je ondersteunt de category managers bij de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals het up-to-date houden van het content management systeem, zorgen dat de webshop er goed uitziet, voorraadbeheer, concurrentieonderzoeken en het samenstellen van de folder. Verder heb je veel contact met interne afdelingen zoals Marketing en Klantenservice en spreek je regelmatig met internationale collega’s. Je bent ambitieus, ondernemend en commercieel en je vindt het heel leuk en uitdagend om samen met je collega’s van de afdeling het meest aansprekende non-food assortiment samen te stellen voor onze klant. Je gaat op onderzoek uit wat er in de markt en bij de concurrenten gebeurt en je kent de trends & ontwikkelingen.

Binnen deze rol krijg je veel verantwoordelijkheid en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je maakt onderdeel uit van een jong en gedreven team en levert een belangrijke bijdrage aan de commerciële activiteiten in Nederland. Zowel offline als online willen wij onze klanten uiteraard de perfecte winkelervaring bieden!

Jouw profiel

 • Je bent nog bezig met je HBO/WO studie in de richting van Economie / Bedrijfseconomie / Digital / Business
 • Je bent 4 tot 6 maanden 32 of 40 uur per week beschikbaar. Affiniteit met retail is een pre.
 • Je bent commercieel ingesteld, pragmatisch en oplossingsgericht. Jouw vrienden omschrijven jou als proactief en energiek.
 • Je kunt goed zelfstandig werken en neemt graag het voortouw.
 • Je durft kritisch te kijken naar jezelf en de afdeling en signaleert kansen voor de organisatie.
 • Je bent behendig met Excel.
 • Kennis van de Duitse taal is een plus.

Wij bieden

 • De unieke kans om binnen een groeiende afdeling bij een grote internationale organisatie mee te werken.
 • Je wordt onderdeel van een afdeling waar je als stagiair kan floreren en zeker niet in een gespreid bedje terecht komt.
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven.
 • Je wordt goed begeleid en ontvangt een stagevergoeding.
 • Mogelijkheid om jouw stage te combineren met een opdracht/scriptie vanuit de studie.

Wij zijn

 

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 21.000 medewerkers in 440 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staan diversiteit en inclusie bij Lidl hoog op de agenda, zodat iedereen gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen en we discriminatie voorkomen. Samen maken we Lidl!

Andere vacatures

Aanmelden tot en met

Retail Management Traineeship

Management

Lidl Nederland - Nederland

Startdatum: 01 september 2022

Twee keer per jaar – in maart en september - starten wij met een 18 maanden durend traineeship. We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die in één van onze winkels leidinggevende ervaring op willen doen en klaar zijn voor een kickstart van hun carrière.
Via het retail management traineeship word jij “grootgebracht” om het verschil te maken en mee te bouwen aan de verdere toekomst van Lidl. Na het succesvol afronden van je traineeship stroom je uit als leidinggevende in één van onze winkels of middels een eigen rayon. Zo krijg je de verantwoordelijkheid over jouw eigen team en samen maken jullie het verschil.

Retail Management Traineeship
werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Retail management traineeship omgeving Friesland (32-40 uur)

Marketing / Product Management, Management, Overige

Lidl Nederland - Heerenveen

Startdatum: 01 september 2022

Wil jij graag het verschil gaan maken in onze organisatie via ons retail management traineeship?  In 18 maanden ontwikkel jij jezelf op professioneel en persoonlijk vlak om vervolgens uit te stromen in een leidinggevende positie in één van onze winkels. Bij Lidl kun je het waarmaken!

Op 1 september 2022 starten wij weer met een nieuwe lichting trainees!  We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die leidinggevende ambities hebben en het ondernemerschap in zich hebben.

Retail management traineeship omgeving Friesland (32-40 uur)
werken-bij-Lidl Nederland
Aanmelden tot en met

Logistiek management traineeship

Supply Chain

Lidl Nederland - Meerdere locaties

Startdatum: 01 september 2022

Twee keer per jaar – in maart en september - starten wij met een 18 maanden durend traineeship. We zijn voor dit traineeship op zoek naar ambitieuze (net) afgestudeerden die in één van onze distributiecentra leidinggevende ervaring op willen doen en klaar zijn voor een kickstart van hun carrière.

Via het logistiek management traineeship word jij “grootgebracht” om het verschil te maken en mee te bouwen aan de verdere toekomst van Lidl. Na het succesvol afronden van je traineeship stroom je uit in de functie van teammanager, waarin je de verantwoordelijkheid hebt voor zo’n 20 tot 30 medewerkers op één van onze distributiecentra. Je bent verantwoordelijk voor je eigen team en samen maken jullie het verschil.

Onze vacatures gaan ongeveer 6 maanden voor de startmomenten (maart en september) open. Onderaan deze pagina kun je dan alle openstaande logistiek management traineeship vacatures vinden.

Logistiek management traineeship