Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage Investment Team Speciale Segmenten ABN AMRO MeesPierson - Amsterdam

Bedrijf: ABN AMRO
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 september 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van ABN AMRO

In het kort

Ben jij graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Bij het Investment Team Speciale Segmenten word je van A-Z meegenomen in het proces en kan je samen met de professionals bijdragen aan het behalen van de specifieke doelstellingen van de diverse klantgroepen. Dit doe je door de beleggingsadviseurs van ABN AMRO MeesPierson te ondersteunen in het optimale beheer van de klanten. Het Investment Team Speciale Segmenten biedt expertise op het gebied van vermogensbeheer aan de klantgroepen: Instituten & Charitas, Professionals & Executives,  Private Wealth Management en International Private Banking.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De rol van ABN AMRO MeesPierson is groots en uitdagend. Investment Team Speciale Segmenten biedt expertise op het gebied van vermogensbeheer  en beleggingsadvies. Als stagiair(e) Beleggingsadvies help jij onze beleggingsadviseurs bij verschillende werkzaamheden, zodat zij zoveel mogelijk tijd aan klanten kunnen besteden. Je helpt de afdeling bij het verzamelen van beleggingsinformatie over de klant, bewaakt de voortgang, en maakt rapportages. Verder beheer jij de klantportefeuille, ondersteun je in de klantcontactplanning en bereid je de klantgesprekken voor en help je in de opvolging hiervan. Deze stage biedt de unieke kans om te zien hoe een beleggingsportefeuille wordt beheerd en laat je kennismaken met het analyseren en opmaken van adviezen. Verder handel je de vragen, klachten en transacties af en schuif je aan bij de weekstart.

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij proactief, ondernemend, en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Jouw mening vinden wij belangrijk! Verder:

  • Ben jij degene waar onze klanten en collega’s op kunnen bouwen;
  • Beschik je over HBO of WO werk- en denkniveau;
  • Zoek jij vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
  • Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
  • Dat je natuurlijk ook nauwkeurig, flexibel en communicatief vaardig bent geloven wij graag, maar wat jou écht onderscheidt is je oneindige drive om te leren. Je bent nieuwsgierig, hebt een brede, creatieve blik en wilt werkervaring op doen in de financiële en commerciële dienstverlening;
  • Daarnaast is het van belang dat je goed zelfstandig aan de slag kunt.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Op dit moment is thuiswerken de norm. We hebben een digitaal Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Ga naar de website van ABN AMRO

Other possibilities

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Stage Assistent(e) Private Banking ABN AMRO MeesPierson - Amsterdam

Banking / Finance

ABN AMRO - Amsterdam

Startdatum: 01 september 2022

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun onze Private Bankers bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Stage Assistent(e) Private Banking ABN AMRO MeesPierson - Amsterdam
werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Operations & Business Analyst Internship

Banking / Finance

ABN AMRO - Amsterdam

Are you a last year HBO or WO student with a knack for Data Mining, Data Analytics and Business? Do you want to find the best place to test & improve your skills and acquire work experience within a corporate environment? Search no more! ABN AMRO Clearing Bank (AACB) offers you the possibility to work with the best professionals in the business. We are looking for you!

Operations & Business Analyst Internship
werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Stage Business Support Private Banking ABN AMRO MeesPierson - Amsterdam

Banking / Finance

ABN AMRO - Amsterdam

Startdatum: 01 september 2022

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Private Bankers, Beleggers en assistenten van ABN AMRO MeesPierson op operationeel gebied in onze klantbediening bij Business Support: daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

Stage Business Support Private Banking ABN AMRO MeesPierson - Amsterdam