Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage Recruitment Stagebureau ABN AMRO MeesPierson - Amsterdam

Bedrijf: ABN AMRO Bank
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden

In het kort

Zet jij ABN AMRO MeesPierson op de kaart bij jong aanstormend talent? Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle stagiairs binnen ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast bezoek je en organiseer je evenementen om de juiste kandidaten te kunnen werven, ABN AMRO MeesPierson te promoten en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan diverse projecten. Een HR-gerelateerde opleiding is geen vereiste. Binnen het Stagebureau word je opgeleid tot recruiter. Je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Hoe ziet jouw dag eruit?

 Je stapt ons mooie gebouw aan de Gustav Mahlerlaan binnen. Naast het station en de metro, dus makkelijk bereikbaar. Je zoekt je eigen plek uit, want flexibele werkplekken zijn onderdeel van ons nieuwe werken. Daarna praat je bij met collega’s bij de koffieautomaat. Als iedereen aanwezig is, start de dagstart waarin we bespreken wat we gedaan hebben, wat we gaan doen en wat we nog willen gaan doen. Lekker agile werken dus. Je bekijkt wie er hebben gereageerd op de vacatures die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je schoont de mailbox, belt nieuwe sollicitanten en hebt contact met je stakeholders in het land.

 

Je agenda leid je verder door de dag: een vergadering over de te organiseren onboarding, een kennislunch met collega’s en een interview voor je onderzoek dat je voor je opleiding moet uitvoeren. Je hebt een voortgangsgesprek met je stagebegeleider en stapt daarna in de metro om nog op gesprek te gaan bij een kantoor in de buurt. Zij willen graag een nieuwe stagiair en jij bespreekt en brengt in kaart wat ze precies zoeken. Je zet de vacature op de vacaturebank en benadert nog een contactpersoon bij een Hogeschool in de buurt om te laten weten dat je nog stagiairs zoekt. De dag is omgevlogen, je sluit alles af en geniet je van je avond met vrienden op het terras na een drukke, maar leuke dag.

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

I&T Internship Desk; recruitment stage

HRM / Recruitment

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Ben jij minimaal een 2ejaars hbo-student met een talent voor talentacquisitie? Wil je ervaren wat een Recruitment professional eigenlijk is? Zoek niet verder! ABN AMRO biedt je de mogelijkheid om je samen met de beste professionals uit de branche te ontwikkelen. Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

Aanmelden tot en met

Stagiaire Controlling

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Wil je ervaring opdoen op een Controlling afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans! Hoe ziet je werk eruit? Als stagaire krijg je de kans om inzicht te krijgen in de financiele performance bij onderdelen van de bank. Je werkt mee aan (het verbeteren van) de maandelijkse klantrapportages, monitoren van budgetten, maken van forecasts en het beoordelen van business cases. Onze interne klanten en de market stellen hoge eisen aan onze rapportages en analyses. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Aanmelden tot en met

Commercial Talent Programme

Banking / Finance, Sales

ABN AMRO Bank - Amsterdam

In het ABN AMRO Commercial Talent Programme ga je aan de slag binnen onze business line Private Banking of Commercial Banking. In 12 of 18 maanden ontdek je wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je inhoudelijke kennis en volgt go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank. In het eerste jaar werk je ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling met andere trainees tijdens het Boost Your Growth programme en ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt.