Overslaan en naar de inhoud gaan

YSE

Consultancy
Locatie: Utrecht
Naar de website

Werken bij YSE

Wie zijn wij

Wij helpen jonge talenten en organisaties om hun toekomst vorm te geven. Dit doen we door middel van traineeships, trainingen en events.

Onze YSE-ers brengen elke dag weer een dosis positieve energie, vernieuwingskracht en creativiteit bij de organisaties die met ons werken. In de afgelopen 10 jaar hebben we meer dan 200 starters geleerd hoe ze het beste vernieuwing en verandering kunnen brengen in organisaties. Dit hebben ze bij meer dan 75 organisaties succesvol gedaan.

Wij vinden niks leuker dan het werken met jonge, enthousiaste mensen. Als jij dat ook vindt, neem dan contact op! www.yse.nl

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Als Young Professional bij YSE kun je je vinden in het volgende profiel:

  • Je bent een high potential met een afgeronde universitaire opleiding (maximaal twee jaar werkervaring) zoals bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Economie, Organisatie-wetenschappen of Organisatiepsychologie;
  • Je staat in het begin van je carrière;
  • Je hebt je onderscheiden van collega-studenten, door aantoonbare en relevante nevenactiviteiten;
  • 'Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd!’ is jouw motto;
  • Je bent sociaal en functioneert goed in een groep;
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden;
  • Daarnaast onderscheid je je door een hoge mate van proactiviteit, zelfstandigheid en lef.

Kennismaken en solliciteren bij

Na inzending van jouw sollicitatie wordt er binnen een week contact met je opgenomen en krijg je te horen of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dat gesprek goed gaat volgt er meteen een tweede gesprek. Als ook het tweede gesprek positief verloopt maak je online een capaciteitentest. De laatste ronde van de procedure bestaat uit een selectiedag. Deze vindt plaats op de eerste dinsdag van de even maanden.
Wil je snel starten? Solliciteer dan nu! Als je nog andere plannen hebt, kan dat ook: je kan het hele jaar instromen in onze traineeships.