Overslaan en naar de inhoud gaan

VodafoneZiggo

Telecom / IT
Locatie: Amsterdam
8.000 medewerkers
Naar de website

Werken bij VodafoneZiggo 

Wie zijn wij

VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een unieke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet. Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is.

Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten.

Wie wij zoeken

Wij willen de wereld veroveren met onze mobiele telefonie, internet-, vaste telefonie- en tv-diensten. Daar zijn geweldige mensen voor nodig, plus een inspirerende werkomgeving waarin zij het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen. Onze medewerkers zijn gepassioneerd over hun werk, gedreven om voortdurend te verbeteren en geobsedeerd om elk van onze klanten de beste ervaring te bieden. Werken bij VodafoneZiggo is niet voor iedereen. Want de snelheid waarmee dingen veranderen in de telecommunicatie industrie betekent dat er altijd nieuwe uitdagingen zijn. Durf jij dat aan?