Overslaan en naar de inhoud gaan

USG Finance

Consultancy
Locatie: Utrecht
350 medewerkers
Naar de website

Werken bij USG Finance

Als je bij USG Finance aan de slag gaat, kom je terecht in een goed opgeleid en verbonden team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé. 

Jouw antwoord op de vragen ‘Waar ben je goed in?’, ‘Wat is je ambitie?’ en ‘Wat is je toegevoegde waarde over tien jaar?’ bepaalt hoe jouw loopbaan eruitziet. Je krijgt de vrijheid én de verantwoordelijkheid om je te ontwikkelen. Door opleidingen en trainingen die worden afgestemd op jouw doelen en talenten, door kennis te delen met collega's en door mee te denken over de strategie en ontwikkeling van USG Finance.

Finance-professionals

Als finance-professional werk je onder de vlag van USG Finance aan afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers bij de overheid en in het bedrijfsleven. Jij zet je kennis, vaardigheden en innovatiekracht in om uiteenlopende vraagstukken van onze opdrachtgevers op te lossen.  Samenwerken is voor jou een tweede natuur. Niets leuker dan teams en organisaties beter te leren kennen, en met jouw kennis en ervaring waarde toe te voegen, toch?

Think big for yourself