Overslaan en naar de inhoud gaan

Tele2

Telecom / IT
Locatie: Diemen
1.000 medewerkers
Naar de website

Werken bij Tele2

Wie zijn wij

Conventies zijn er om gebroken te worden
Met Jan Stenbeck, onze Zweedse oprichter, voorop, begon Tele2 twintig jaar geleden aan een geweldig avontuur: het openbreken van de bestaande telecom-monopolies. Bellen, en later ook internetten, was duur en ingewikkeld en het was onze overtuiging dat daar iets aan gedaan moest worden. Door het anders te doen en ons niet neer te leggen bij bestaande afspraken, hebben we veel voor elkaar gekregen. En is mobiel bellen en supersnel internet nu voor iedereen bereikbaar.

Gewoon goed is niet goed genoeg
We weten natuurlijk niet hoe jij erover denkt, maar wat ons betreft, zijn we er nog lang niet. De huidige telecommarkt zit nog steeds vol beperkingen en de meeste mensen zien hun telecomaanbieder nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Dat we dat met z’n allen inmiddels gewoon geaccepteerd hebben, wil niet zeggen dat daar niets aan te verbeteren valt. Integendeel!

We gaan verder. Verderder!
Of het nu gaat om het openbreken van telecom-monopolies of het wegnemen van allerlei beperkingen, we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je 100% tevreden bent. En zo niet, dan heb je groot gelijk dat je ergens anders heen gaat. Van onze eigen helpdeskmedewerkers, netwerkbouwers, abonnementen-verzinners tot de downloadsnelheid-indegatenhouders: wij geloven dat we met zijn allen het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Met minder dan het aller- allerbeste nemen wij in ieder geval geen genoegen.

Tele2. Met minder geen genoegen.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Sommige dingen kun je haast niet uitleggen...
Maar we proberen het toch; het bijzondere van werken bij Tele2. Tele2 is, al zeggen we het zelf, een fantastische plek om te werken. Wij zijn een gedreven organisatie en groeien nog steeds snel. Je krijgt bij ons volop de ruimte om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren. Naast de uitdaging in je werk word je ook begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij krijg je de kans om (internationaal) carrière te maken. De mensen waarmee je dit doet, zijn net als jij teamspelers die hard werken aan onze gezamenlijke missie: de aller-allerbeste telecomprovider te worden.

Wie zoeken wij?
Niet alleen mensen die iets goed kunnen. Bij Tele2 zoeken we mensen die meer kunnen. Een schitterend cv is meegenomen, maar wat we nodig hebben, zijn mensen die net als wij geloven dat het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Kortom; met minder dan de aller-allerbesten geen genoegen.

Je bent een positieve challenger met oplossend vermogen, flexibel, gedreven en energiek. Je bent een stevige persoonlijkheid die zowel zelfstandig als in een team goed functioneert. De open, niet hiërarchische en onconventionele cultuur van Tele2 spreekt je aan. Je bent bestand tegen een bij tijd en wijle behoorlijk hectische werkomgeving.

Kennismaken en solliciteren bij

Mocht je interesse hebben in een van onze vacatures of graag meer willen weten hoe het is om bij Tele2 te werken? Ga dan naar onze website www.werkenbij.tele2.nl of stuur een mail naar recruitment@tele2.com óf bel naar 020-7501000 om te spreken met Trudy van Kampen, Recruiter bij Tele2 Nederland.