Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank

Banking / Finance
Locatie: Utrecht
32.000 medewerkers
Naar de website

Werken bij Rabobank

Wie zijn wij

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, de internationale focus is vooral gericht op de food- en agribusiness.

Samen sta je sterker. Bereik je meer dan alleen. Dat is in het kort onze coöperatieve gedachte. Wat we bereikt hebben? De Rabobank is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en innovatieve financiële dienstverleners ter wereld. Met duurzame klantrelaties en oog voor de samenleving. Een coöperatieve bank waar fatsoenlijk en succesvol zakendoen hand in hand gaan. Geworteld in Nederland en inmiddels in 44 landen actief. Ruim 59.000 medewerkers werken aan duurzame relaties met onze klanten voor het realiseren van ambities. Werken samen aan de toekomst. Jouw toekomst?

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Als starter heb je een droom. We bieden jou kansen om die te realiseren. En ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Een onderscheidend cv en een gezonde portie ambitie zijn een prima startkapitaal. Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en overtuigend je visie uit te dragen? Dan maken we graag kennis. We kijken uit naar jonge mensen met lef en een aansprekende persoonlijkheid, met ambitie en de gave om anderen te inspireren. We zijn benieuwd of we samen onze én jouw toekomst kunnen vormgeven.

De Rabobank biedt jou uitdagende traineeships: Corporate Management Traineeship en Management Traineeship ICT. Maar ook ambitieuze startersfuncties: Mergers & Acquisitions en Equity Capital Markets, Mid Office Product Control, het Global Financial Markets Rotation Programme en het Young Professional Programme Mid Corporate. Waar je ook start, je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een loopbaanpad dat is afgestemd op jouw toekomst bij de Rabobank.

Kennismaken en solliciteren bij

Reageren is vooruitzien. Start nu je toekomst bij de Rabobank. Bekijk onze traineeships en startersfuncties op Rabobank.