Overslaan en naar de inhoud gaan

NN Group

Banking / Finance
Locatie: Den Haag
Naar de website

Werken bij NN Group

Wie zijn wij

NN Group is een verzekeraar en investment manager actief in meer dan 18 landen met een sterke aanwezigheid in een aantal Europese landen en Japan. Met meer dan 12,000 medewerkers biedt NN Group pensioenservices, verzekeringen, beleggingen en bankproducten aan particulieren, MKB, corporate en institutionele klanten.  We opereren zowel via tussenpersonen en banken, als direct aan onze klanten. Onderdeel van NN Group zijn Nationale-Nederlanden, ING Insurance Europe, ING Life Japan en ING Investment Management. We zitten midden in het enerverende proces om een zelfstandig bedrijf, onafhankelijk van ING Group, te worden. De beursgang van NN Group in 2014 was een belangrijke mijlpaal. In de loop van 2015 zullen al onze bedrijfsonderdelen “rebranden” naar NN, NN Investment Partners of Nationale-Nederlanden. Gezamenlijk hebben we meer dan 170 jaar ervaring en opereren we in meer dan 18 landen. Met 12.000 medewerkers bedienen we onze 15 miljoen klanten. Elke dag werken we samen om mensen te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen.

We zijn een waarde-gedreven bedrijf, toegewijd aan onze klanten en gedreven door ons doel om hen te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen. Om hierin te slagen zijn we afhankelijk van de vaardigheden, mentaliteit en persoonlijkheid van onze medewerkers. Voor talentvolle studenten met de juiste mentaliteit en persoonlijkheid bieden we een werkplek die zowel professioneel als ambitieus is, evenals zorgzaam en ondersteunend.

NN bestaat uit de volgende afdelingen:

 • NN Group hoofdkantoor
 • Nationale-Nederlanden 
  • Nationale-Nederlanden Leven
  • Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen
  • Nationale-Nederlanden Bank
 • ING Investment Management (wordt binnenkort Investment Partners)
 • ING Insurance International (wordt binnenkort NN)

De onderdelen van NN Group bieden mensen met de juiste mentaliteit en persoonlijkheid een werkplek die zowel professioneel als ambitieus is, evenals zorgzaam en ondersteunend.

 • We care about your talents, ideas and personality. Wij geloven dat zaken beter worden als we elkaar respecteren en als we ieders unieke talenten en ideeën waarderen. Samen kunnen we een menselijk maat toevoegen aan financiële dienstverlening.
 • We are clear about what we expect from you: a natural drive to take initiative. Jij bent zelfverzekerd, aandachtig en authentiek. En je voelt je verantwoordelijk voor het leveren van een positieve bijdrage aan het leven van mensen.
 • We commit to yourgrowth and want to empoweryou to be the best. Dat is waarom we je de vrijheid bieden om zelf uitdagende werkzaamheden aan te pakken en je eigen ontwikkeling vorm te geven in een dynamische, internationale omgeving.

 

NN Group hoofdkantoor
NN Group biedt pensioenen, verzekeringen, investeringen en bankproducten. Onze klanten variëren van zowel individuen en MKB tot grote corporates en institutionele beleggers. We opereren via tussenpersonen en banken, als direct aan onze klanten via onze websites en klantcontactafdelingen.

NN Group omvat Nationale-Nederlanden, ING Insurance Europe, ING Life Japan en ING Investement Management. Voorheen onderdeel van ING Group, NN Group N.V. is genoteerd als een zelfstandig bedrijf aan de Euronext Amsterdam op 2 juli 2014. Het internationale hoofdkantoor, gelegen in Den Haag, bestaat uit een compacte, internationale en gespecialiseerde staf die onze lokale bedrijfsonderdelen in 18 landen ondersteunt.

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een van de toonaangevende financiële dienstverleners in Nederland. We bieden een breed aanbod aan producten en diensten in verzekeren, pensioen, sparen, hypotheken, investeringen en leningen aan 6 miljoen klanten. Onze waarden care, clear, commit staan aan de basis van alles wat we doen. Voor mensen met de juiste mentaliteit en persoonlijkheid bieden we een werkplek die professioneel en ambitieus is, evenals zorgzaam en ondersteunend. Naast een aantrekkelijk salaris bieden onze arbeidsvoorwaardenmaximale flexibiliteit in hoe, wanneer en waar je werkt en hoe je vormgeeft aan je eigen ontwikkeling en groei.

Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group en opereert met 6000 medewerkers in de Nederlandse markt onder het ‘Nationale-Nederlanden’-merk via de volgende business units:

 • Nationale-Nederlanden Leven
 • Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen
 • Nationale-Nederlanden Bank

Onder onze Nederlandse verzekeringsafdelingen vallen ook andere merken als Zicht, AZL en Movir.

Nationale-Nederlanden Leven

Nationale-Nederlanden Leven biedt levensverzekeringen en pensioenoplossingen. Onze klanten variëren van individuen en MKB tot grote corporates en institutionele beleggers. We zijn van nature gericht op het neerzetten van lange termijnrelaties met onze klanten om hen te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen. We starten vanuit de levensdoelen van onze klanten en helpen hen solide, bewuste keuzes te maken met behulp van onze begeleiding en we verbinden ons door er te zijn op de momenten waar heter het meest toe doet. Als je enthousiast wordt van complexe, financiële zaken en betrokken wilt zijn in relevante thema’s die onderdeel zijn van het publieke debat en relevant zijn voor de maatschappij dan is Nationale-Nederlanden Leven de juiste plek voor jou. Wij zoeken voortdurend naar mensen die graag initiatief nemen en zich verantwoordelijk voelen om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen. Nationale-Nederlanden bestaat uit ruim 2000 medewerkers, werkend vanuit Rotterdam en Ede.

Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen

Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen biedt een breed aanbod aan verzekeringsproducten en diensten om onze klanten te helpen door te gaan als er iets gebeurt. We zijn een waarde gedreven bedrijf, toegewijd aan onze klanten en nauw betrokken bij de momenten in hun leven die er het meest toe doen. Onze waarden care, clear en commit liggen aan de basis van alles wat we doen. We bieden financiële diensten die service benadrukken. Door waar voor je geld te bieden en een ervaring die eenvoudig, persoonlijk en zorgzaam is.

Als jij je kunt vinden in onze waarden en op zoek bent naar een werkomgeving die professioneel en ambitieus is, evenals zorgzaam en ondersteunend, dan is Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen misschien de plek voor jou. Nationale-Nederlanden Schade & Inkomen bestaat uit circa 900 medewerkers, werkend vanuit Den Haag, Ede, Nieuwegein en Rotterdam en klanten bedienend zowel direct als via tussenpersonen.

Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden Bank biedt producten en diensten in sparen, credit cards, hypotheken en leningen. ‘Bank’ is de jongste afdeling van Nationale-Nederlanden en is ontstaan uit het inzicht dat het leven bedoeld is om te leven. De kostbare, kleine momenten. De onvergetelijke gebeurtenissen. Met de mensen die er het meest toe doen. Gaandeweg doen we allemaal ons best om onze dromen te realiseren en tegenspoed te boven te komen. Geld is slechts een middel om dit te bereiken. Daarom zijn wij er om onze klanten te helpen het beste van hun leven te maken. Omdat wat belangrijk is voor onze klanten, is belangrijk voor ons.

Als je een natuurlijke drive hebt om initiatief te nemen en je verantwoordelijk te voelen voor het leveren van een positieve bijdrage aan het leven van mensen is Nationale-Nederlanden Bank misschien de juiste plek voor jou. Nationale-Nederlanden Bank bestaat uit 1100 medewerkers, werkend vanuit Den Haag, Rotterdam en Ede.

ING Insurance International (wordt binnenkort NN)

NN Group biedt levensverzekeringen en/ of pensioenproducten in 11 landen in Europa en Japan. Onze Europese afdelingen zijn gelegen in Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Hongarije, Bulgarije, Turkije, België, Spanje en Luxemburg en gebruiken op dit moment nog het ING-merk. In de nabije toekomst zullen al deze afdelingen ‘rebranden’ naar NN of Nationale-Nederlanden (in Polen en Spanje).

ING Investment Management (wordt binnenkort NN Investment Partners)

ING Investment Management biedt zijn producten en diensten wereldwijd aan via kantoren in verschillende landen in Europa, de Verenigde Staten, het Midden Oosten en Azië met Nederland als zijn belangrijkste investeringsbasis. ING Investment Management zal binnenkort “rebranden’ naar NN Investment Partners in al zijn markten. 

Wie wij zoeken voor onze traineeships

You matter
Als je komt werken voor NN Group, kom je bij een bedrijf dat gedreven is om een menselijke maat toe te voegen aan financiële dienstverlening. Zorgzaam, duidelijk en toegewijd in hart en nieren. Toegewijd aan onze klanten. En gedreven door ons doel om hen te helpen hun financiële toekomst veilig te stellen. Bij NN is persoonlijkheid net zo belangrijk als expertise.

Daarom hebben we mensen nodig als jij. Mensen die initiatief nemen en zich verantwoordelijk voelen om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen. Zelfverzekerd, aandachtig en authentiek. Mensen wiens daden weergeven wie ze zijn en waar ze voor staan.

In ruil daarvoor bieden we ruimte voor jouw talenten, ideeën en persoonlijkheid. De vrijheid om zelf uitdagende werkzaamheden aan te pakken en zelf vorm te geven aan je eigen ontwikkeling. Een werkplek die professioneel en ambitieus is, evenals zorgzaam en ondersteunend. Samen kunnen we iets waardevols bouwen.

Onze waarden zijn care, clear, commit

 • We care betekent dat we mensen in staat stellen om het beste van zichzelf te laten zien. We respecteren elkaar en de wereld waarin we leven.
 • We are clear betekent dat we proactief en eerlijk communiceren. We zijn toegankelijk en open.
 • We commit betekent dat we integer handelen. We doen zaken met de toekomst in gedachten.