Overslaan en naar de inhoud gaan

FrieslandCampina

FMCG
Locatie: Amersfoort
7.500 medewerkers
Naar de website

Werken bij FrieslandCampina

Wie zijn wij

Elke dag voorziet FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen. FrieslandCampina is een unieke FMCG en B2B multinational. We zijn uniek omdat onze leveranciers, onze leden melkveehouders, ook onze eigenaren zijn. Met een jaaromzet van 11,3 miljard euro behoort FrieslandCampina tot de grootste zuivelondernemingen in de wereld.

FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.

FrieslandCampina heeft vestigingen in 35 landen met ruim 22.000 medewerkers. De producten van FrieslandCampina vinden hun weg naar meer dan 100 landen. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Amersfoort. 

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Jij bent ondernemend, enthousiast, vernieuwend en inspirerend. Je hebt veel in je mars en je bent altijd op zoek naar meer. Net als FrieslandCampina. Bij FrieslandCampina delen we met 22.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Wij willen de meest professionele, succesvolle en aantrekkelijke zuivelonderneming ter wereld worden. Met onze merken bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. En we zijn, ook na 140 jaar ervaring, nog steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden van melk. Daarom gaan we door met ontwikkelen van nieuwe producten en het uitbouwen van onze meer dan 30 topmerken. Jouw kennis, vakmanschap en inzet hebben we daarbij hard nodig. Wij bieden kansen aan starters én aan ervaren professionals in tal van vakgebieden. Het is aan jou om die kansen te benutten. 

Kennismaken en solliciteren bij

De sollicitatieprocedure van het FrieslandCampina Corporate Traineeship verloopt als volgt:
1: CV-check en motivatiebrief
2: E-assessment
3: Selectiedagen


De procedure voor een vacature of stage verloopt als volgt:
1.CV-check en motivatiebrief
2. Persoonlijk gesprek
3. Eventueel e-assessment
4. Vervolggesprekken
5. Eventueel praktijk assessment
6. Arbeidsvoorwaardengesprek (niet bij stage)