Overslaan en naar de inhoud gaan

Finext

Consultancy
Locatie: Den Haag
Naar de website

Werken bij Finext

Wie zijn wij

Finext is een familie van consultancybedrijven met diepgaande kennis van branches, thema’s en technologieën. Vertrouwen, verbinden en verrassen zijn het startpunt om vakmanschap de ruimte te geven. Zo helpen we organisaties bij het concreet verbeteren van de financiële functie. 

Wij zijn ervan overtuigd dat eenvoud echt werkt. Eenvoud versnelt, verbetert de bedrijfsvoering en maakt organisaties wendbaar. Het reduceren van complexiteit brengt de financiële professional terug bij de essentie.

Als vakmensen werken we graag samen met andere vakmensen. Elk vanuit ons eigen specialisme, werkend aan één geheel vanuit dezelfde principes. Zo ontstaan mooie ideeën, snelle schakels en bijzondere resultaten.

Onze manier van denken en werken delen we binnen een netwerk van ondernemingen. Gebaseerd op vertrouwen en gekenmerkt door betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap. Onze gedeelde principes vinden we zo belangrijk, dat we ons ‘DNA’ een naam hebben gegeven: Qwinc. (www.qwinc.nl)

Wie wij zoeken

Finext geeft je de vrijheid om je te ontwikkelen als vakspecialist, maar ook als ondernemer. Je wordt volwaardig onderdeel van het bedrijf en zit zelf aan het roer. Jouw collega’s zijn getalenteerde vakmensen. Wij geloven niet dat senioriteit komt met werkjaren en geven iedereen een gelijke stem. De mooiste ideeën komen van zowel starters als vakrotten. Kennis wordt kunde als je het deelt. Sparren vormt daarom een cruciaal onderdeel van de samenwerking.

Finext bouwt continu aan haar innovatieve daadkrachtige organisatie. Zowel klanten als professionals proeven deze ontwikkeling waardoor wij een bedrijf zijn waar je met trots deel van uitmaakt. Wij zijn initiatiefrijk en durven aan te pakken. Elke Finexter heeft een volwaardige stem en denkt actief mee over de bedrijfsvoering. Zodra je onderdeel wordt van onze cultuur, staat aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop. Je neemt hierin zelf de leiding omdat wij geloven dat talent wordt ontketent wanneer je het vrij laat. 

Kennismaken en solliciteren bij

Meer weten over Finext? Kijk op www.finext.nl of kom langs op een van onze inhousedagen.