Overslaan en naar de inhoud gaan

Delta Lloyd

Banking / Finance
Locatie: Amsterdam
4.500 medewerkers
Naar de website

Werken bij Delta Lloyd

Wie zijn wij

Delta Lloyd is de motor achter de merken Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen. Als financieel dienstverlener hebben we één doel: onze klanten zekerheid bieden, nu en in de toekomst. Maar we vergeten ook het belang van onze mensen niet. We zijn een betrokken werkgever en hebben drie kernwaarden: eerlijk, toegankelijk en samenwerken. De kernwaarden maken duidelijk waar we voor staan en vormen de rode draad in alles wat we doen. Dat merk je gelijk als je hier aan de slag gaat: de sfeer is toegankelijk en open. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en goed in je vel zit. Want daar word niet alleen jij beter van, maar ook je collega’s en de mensen voor wie we het doen: onze klanten.

Drie uitdagende Traineeships
Je bent (bijna) afgestudeerd en hebt veel in je mars. Nu wordt het tijd om je talent te verzilveren en Delta Lloyd biedt jou die kans! Binnen onze drie Traineeships ga je direct zelfstandig en betaald aan de slag in een prettige omgeving. Een omgeving waarin jij je tanden zet in uitdagende opdrachten waar je veel van leert. Waarin je, als je iets wilt, je het ook kunt gaan doen en daarmee je doelen kunt bereiken. We investeren veel in je professionele en persoonlijke ontwikkeling en zien dat als onmisbare tegenhanger voor de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je meteen krijgt. Vanaf dag één kun je laten zien wat je waard bent. Leiding geven? Specialiseren? Risico’s managen? Wij bieden een op maat gemaakt programma dat het beste bij jou past: bij je ambities én bij jezelf. Aan het einde van je Traineeship stroom je door naar een functie die je op het lijf geschreven is.

Management Traineeship
Dat we bij Delta Lloyd Groep je leidinggevend talent serieus nemen, blijkt wel uit het feit dat we er maar liefst vier jaar voor uittrekken om je op te leiden. De eerste twee jaar staan in het teken van opdrachten ter oriëntatie op twee gebieden (Commercie en Operations), gevolgd door verdieping en ontwikkeling in één van deze twee gebieden. De laatste twee jaar zul je leren leiden door een leidinggevende functie te vervullen. Ondertussen bouw je een omvangrijk netwerk op. Dit alles met als doel door te stromen naar een managementfunctie die volledig bij je past.

IT Management Traineeship
Heb jij het in je om uit te groeien tot excellente IT leider? Grijp dan nu je kans! Informatie Technologie vormt een steeds belangrijker onderdeel van het succes van ons bedrijf. Tijdens het Traineeship doorloop je een vierjarig programma dat zorgvuldig is opgebouwd en via een gebalanceerde combinatie van IT opdrachten, projecten, functies, training, begeleiding en coaching je talenten in sneltreinvaart op persoonlijk en professioneel niveau laat groeien.

Finance Traineeship
Gaat je financiële hart sneller kloppen als het écht ergens over gaat? Dan is dit tweejarige Traineeship iets voor jou. Vanaf dag één ga je vol aan de bak. Je werkt op meerdere plekken binnen het bedrijf en voert uitdagende opdrachten uit op het gebied van accounting, control en reporting. Om uiteindelijk als topfinancial mee te kunnen draaien in de financiële eredivisie.

Insurance Risk Traineeship
Analytische rekenwonders gevraagd! Bij dit tweejarige Traineeship draait alles om kansen, risico’s en de balans daartussen. Je werkt minimaal op twee organisatieniveaus. Daarnaast specialiseer jij je niet alleen in functionele vaardigheden, maar ook binnen drie actuariële disciplines: productontwikkeling, verslaglegging en risicomanagement. In twee jaar groei je uit tot flexibel inzetbare actuaris of risicoprofessional.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Wij zijn op zoek naar (bijna) afgestudeerde WO-master studenten die affiniteit hebben met de financiële dienstverlening. Het is belangrijk dat je ambitieus, flexibel en authentiek bent. Je weet wat je kunt, wat je nog wilt leren en gaat graag een uitdaging aan.

Kennismaken en solliciteren bij

Geinteresseerd?

Solliciteer uiterlijk maandag 20 april vóór 12.00u 's middags voor het Management, IT Management, Finance of Insurance Risk traineeship bij Delta Lloyd via de website (Hyperlink 'website': http://www.werkenbijdeltalloyd.nl/traineeships/). Of mail bij vragen of onduidelijkheden naar traineeship@deltalloyd.nl.