Overslaan en naar de inhoud gaan

Ahold Delhaize

Retail
Locatie: Zaandam
Naar de website

Werken bij Ahold Delhaize

Wie zijn wij

Een diverse werkplek, vrij van discriminatie
Overal waar wij actief zijn hebben we diversiteit en wederzijds respect hoog in het vaandel staan. Dat geldt voor al onze locaties en voor al onze merken.
Wij streven ernaar om iedereen een veilige werkomgeving te bieden.
Om een nog betere werkgever te worden, luisteren we goed naar de meningen van onze medewerkers, die we verzamelen door middel van engagementprogramma’s en enquêtes. Daarnaast hebben we programma’s om inclusion en diversity te ondersteunen.

Een innovatieve omgeving
Van de eerste selfservice-winkel in België, tot één van de eerste exclusieve online kruideniers in de VS en een zelfscan-winkel in Nederland: wij zetten al decennia de toon op het gebied van innovatie binnen de retail wereld.
De traditie van innovatie ligt diep in onze merken verankerd, en we blijven werken aan de technologie die ons tot een betere winkel en werkgever maakt.

Een duurzame retailer
We willen niet allen een betere winkel en werkgever zijn, maar ook iets teruggeven aan lokale gemeenschappen. Dit doen wij in de vorm van gezonde keuze, minder voedselverspilling en steun voor lokale goede doelen.

Een groeiend bedrijf
Albert Heijn, Etos én Gall&Gall zijn onderdeel van het concern Ahold Delhaize, één van de grootste internationale retailers, leider in supermarkten en e-commerce. We hebben met ons bedrijf grote impact op het leven van alledag. Bij Ahold Delhaize werken 375.000 collega’s, die in 11 verschillende landen elke week 50 miljoen klanten bedienen. In al onze sterke, lokale merken zit veel kennis, ervaring en slagkracht. Het is onze ambitie om klanten, medewerkers en de lokale gemeenschap iedere dag nieuwe inspiratie te bieden en het leven voor iedereen net iets makkelijker, gezonder en betaalbaar te maken. Om onze koppositie te versterken hebben we de beste mensen nodig. Wat kun jij bijdragen aan onze dagelijkse ambitie? Klik hier om dat uit te vinden.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

We zijn altijd op zoek naar talentvolle mensen met een passie voor de detailhandel. Mensen met een sterke visie die beslissingen durven nemen, innovatieve ideeën hebben en grenzen verleggen. Mensen die echt het verschil willen maken binnen het dagelijks leven van onze klanten. Mensen vormen de sleutel van ons succes en staan centraal in onze visie. 

Het ontwikkelen van talent vormt een belangrijk deel van de Ahold Delhaize strategie, omdat we geloven dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Daarom hebben we een duidelijke structuur voor de groei en ontwikkeling van onze werknemers, waarbinnen we doelen formuleren, coaching aanbieden en feedback geven. Dit betekent dat onze beste mensen niet alleen erkend en gewaardeerd worden, maar ook voortdurend worden uitgedaagd zich verder te ontwikkelen.

Kennismaken en solliciteren bij

Wil je meer weten over onze recruitmentevents of onze carrière mogelijkheden? Ga dan naar de corporate website, of naar de website van Albert Heijn.