Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair Recruitment/HR

Bedrijf: Young Colfield
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Young Colfield

Young Colfield is een organisatie die WO afgestudeerden een trainingsprogramma biedt van twee jaar. Binnen deze 2 jaar vervullen de trainees meerdere opdrachten bij diverse organisaties zoals KPN, RDW, ING, Delta Lloyd, IKEA, RWS en T-Mobile. De rol van trainee verschilt per opdracht, maar denk hierbij aan rollen zoals projectleider, proces analist en junior consultant! Daarnaast bestaat het programma uit het volgen van trainingen en worden de trainees intensief begeleidt door zowel een coach vanuit Young Colfield als een begeleider vanuit de opdrachtgever. Young Colfield staat voor lef, beweging en kwaliteit.

Omschrijving opdracht

Als stagiair ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en communicatie van diverse projecten. Je bent ter ondersteuning van de recruiter van Young Colfield en het management. Je houdt je onder meer bezig met het bedenken en uitvoeren van creatieve wervingsacties waarbij je Young Colfield op de markt zet, maar ook bijvoorbeeld met administratieve HR-zaken. Verder help je Young Colfield tijdens de terugkerende Inhousedagen, selectiedagen en workshops. Je hebt inzicht in de arbeidsmarkt en onderhoudt, samen met de recruiter, contact met o.a. universiteiten, studieverenigingen en studentenverenigingen. Je vindt het leuk om te organiseren en je kunt goed schakelen met diverse partijen. Je haalt energie uit het werken in een steeds veranderende omgeving waar veel nieuwe ideeën tot uitvoering worden gebracht. Bovendien krijg je de kans om meer inzicht te krijgen in de opdrachten van trainees en hun opdrachtgevers. 

Gewenst profiel

- HBO of WO studie (3e of 4e jaars) bij voorkeur in de richting van HRM, psychologie, communicatie of een aanverwante studie
- Naast studie actief met uiteenlopende nevenactiviteiten;
- Affiniteit met werving en selectie;
- Zelfstandig en pro-actief;
- Groot netwerk binnen studie- en/of studentenvereniging;
- Sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
- Creatief, ambitieus, zelfstandig en initiatiefrijk;
- In staat doelgericht te plannen en te organiseren;
- Geen 9-5 mentaliteit.

Wij bieden jou

- Een stage met voldoende eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor creatieve ideeën en eigen initiatief;
- Een inspirerende werkomgeving met een prettige, collegiale werksfeer en veel informele activiteiten.

Interesse?

Interesse? Neem dan een kijkje op onze website www.youngcolfield.nl of neem contact op met onze recruiter Eva van Heeswijk via eva.van.heeswijk@youngcolfield.nl of 06-19017557.

Andere vacatures

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Stage Marketing en Employer Branding

HRM / Recruitment, Marketing / Product Management

Young Colfield - Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e)! Heb jij zin in een persoonlijke stageomgeving waar je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen, waar je veel vrijheid krijgt en je een bijdrage kan leveren aan de marketing van Young Colfield én Young Experience? Word jij enthousiast van thema’s zoals marketing, branding en content? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees de vacature en wie weet tot snel

 

Young Colfield wat doen wij eigenlijk?

Young Colfield is een organisatie die volledig draait om… je raadt het al: jonge mensen. Daarbij focussen we ons specifiek op de ont-wikkeling van Young Professionals. En dat doen we op twee manieren. Enerzijds door traineeprogramma’s aan te bieden voor WO-starters en anderzijds door onze kennis en kunde in te zetten om andere organisaties te helpen om hun jong talent verder te ontwikkelen. Dit laatste doen we onder de tak ''Young Experience''.

 

De stage

Het afgelopen jaar zijn Young Colfield én Young Experience flink gegroeid en om deze groei ook door te zetten in 2022 zijn we op zoek naar een marketing collega. We willen meer naar buiten treden en hierbij hebben we jouw hulp nodig!

 

Wat ga je dan doen?

 • Als stagiair(e) ben je onderdeel van twee teams: het Marketing-team van Young Colfield en het Young Experience team;
 • De rol is deels coördinerend en deels operationeel. Je werkt daarbij veel samen met de marketing strateeg en de marketing coördinator van Young Colfield en Young Experience op het gebied van marketing(strategie), branding en content;
 • Je krijgt alle vrijheid om je creativiteit en commercialiteit te botvieren op bovenstaande thema’s. Denk aan werkzaamheden zoals: creëren van content voor onze website en social media kanalen, plaatsen van content op onze social media platforms, opzetten van social mediacampagnes, verbeteren van de online vindbaarheid van Young Colfield/Experience, etc.
 • Tijdens je eerste gesprek bespreken we met elkaar welke werkzaamheden goed bij jou passen en jou enthousiast maken. Uiteindelijk bepalen we aan de hand daarvan jouw precieze takenpakket.

Disclaimer: Natuurlijk horen bij bovenstaande activiteiten ook een aantal administratieve taken, maar wij vinden het voornamelijk belangrijk dat mensen zich kunnen focussen op hetgeen wat energie oplevert, in plaats van wat energie kost!

 

Stage Marketing en Employer Branding
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Dedicated Program - IT Business Analist Traineeship

IT / ICT, Banking / Finance

Young Colfield - Amsterdam

In een jaar groeien van net-afgestudeerde met veel potentie tot zelfverzekerde young professional met een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke kennis. Let’s go!

Met ons éénjarige Dedicated Program IT Traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

 • Enerzijds een uitdagende business IT rol in een professionele en innovatieve IT omgeving bij een van onze samenwerkingspartners, waar jij jezelf en jouw technische skills in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen. Je komt in een volwaardige en uitdagende startersfunctie terecht in een team waar je on the job ervaring opdoet en leert door gewoon lekker te doen;
 • Anderzijds een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma bij Young Colfield, waarin je samen met je Talent Manager en mede Dedicated Program trainees focust op duurzame persoonlijke en professionele groei , met veelzijdige trainingen afgestemd op jouw behoeftes en ambities. En natuurlijk niet te vergeten de kennissessies & sociale activiteiten met je al mede Young Colfielders!
Dedicated Program - IT Business Analist Traineeship
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Dedicated Program - Software Engineer Traineeship

IT / ICT

Young Colfield - Amsterdam

In een jaar groeien van net-afgestudeerde met veel potentie tot zelfverzekerde young professional met een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke kennis. Let’s go!

Met ons éénjarige Dedicated Program Software Engineer Traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

 • Enerzijds een uitdagende software development rol in een professionele en innovatieve IT omgeving bij een van onze samenwerkingspartners, waar jij jezelf en jouw technische skills in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen. Je komt in een volwaardige en uitdagende startersfunctie terecht in een team waar je on the job ervaring opdoet en leert door gewoon lekker te doen;
 • Anderzijds een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma bij Young Colfield, waarin je samen met je Talent Manager en mede Dedicated Program trainees focust op duurzame persoonlijke en professionele groei , met veelzijdige trainingen afgestemd op jouw behoeftes en ambities. En natuurlijk niet te vergeten de kennissessies & sociale activiteiten met je al mede Young Colfielders!

Wat kan ik inhoudelijk gaan doen en bij welke organisatie?

Wij hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers, waarbij je uiteenlopende uitdagende IT rollen kan gaan vervullen. Met dit traineeship kun je direct binnen stappen bij zowel gevestigde bedrijven als bijvoorbeeld ABN Amro of ING, overheden maar ook innovatieve start-ups en scale-ups.

Om je een idee te geven waar onze trainees terecht kunnen komen, hieronder een kleine greep van rollen die onze (oud-) trainees vervullen bij de organisaties waar wij zoal mee samenwerken:

 • Fullstack Developer bij ING om te werken aan een app voor de boekhouding van klanten; 
 • Support Engineer bij ABN Amro om systemen te bouwen die andere teams ondersteunen; 
 • Software Developer bij ING om nieuwe features te implementeren in de Mobiel Bankieren App; 
 • Software Engineer bij QuandaGo. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij een match met Young Colfield, bepalen we samen welke rol en welke organisatie het beste aansluit bij jouw ervaringen en ambities. We vinden het belangrijk dat jij op een plek terecht komt die bij je past. Zo kun jij zijn wie je bent en zo waarde toevoegen vanuit jezelf. In onze gezamenlijke zoektocht naar die droombaan ga je in gesprek met jouw potentiële opdrachtgever om meer over de inhoud van de rol te weten te komen en het team beter te leren kennen om te zien of er inderdaad een match is en je daar aan de slag zou willen gaan.

 

Waarom juist dít IT traineeship bij Young Colfield – wat bieden we jou?

Mensen die zichzelf durven te zijn; dat vraagt om moed. En dat is precies waar wij bij Young Colfield naar op zoek zijn! Bij Young Colfield geloven we dat je de meeste impact maakt als jezelf. Jouw ontwikkeling staat bij daarom bij ons centraal. We werken met talenten die vanuit zelfbewustzijn de wereld in beweging willen brengen. Wat dit concreet inhoudt; we helpen je inzicht krijgen in waar je goed in bent, wat je valkuilen zijn én hoe je impact kan maken op een manier die bij jou past. Binnen ons traineeship bieden we jou verschillende tools om je hierin mee te nemen:

Een Dedicated Talent Manager, jouw coach waarmee je één op één gesprekken voert over jouw ontwikkeling.

Een Dedicated Trainee Team 
van 4-7 mede trainees uit de drie verschillende tracks van het Dedicated Program: data, software enginering en IT business analist. Met hen wissel je ervaringen uit, besteed je aandacht aan teambuilding, gezelligheid en houd je regelmatig intervisiemomenten met elkaar. Samen leer je van, met en door elkaar.

En natuurlijk, het soft- én hardskill opleidingsprogramma met diverse trainingen die bijdragen aan jouw ontwikkeling en groei.

Het technisch-inhoudelijke deel wordt afgestemd op de inhoud van de rollen die jij en je teamgenoten gaan vervullen. Dat betekent een programma relevant en up-to-date met de markt. Maatwerk dus. Voor het software enginering traineeship zijn dat trainingen in bijvoorbeeld JAVA, Python, API development en Azure
Bij softskills kun je denken aan trainingen in bijvoorbeeld presenteren maar ook zaken als persoonlijke effectiviteit, energie- en verwachtingsmanagement.

Daar bovenop krijg je nog een persoonlijk ontwikkelbudget om in te zetten voor de behoeftes die buiten het programma vallen. Het mooie is, alles wat jij bij ons leert breng je direct in praktijk. Blended learning noemen we dat.

 

Na het traineeship

Na een jaar loopt het trainingsprogramma af en ga je in gesprek met je opdrachtgever om daar in dienst te treden. Die wederzijdse intentie is er vanaf de start van het programma - maar je zit nergens aan vast. Met een flinke dosis inhoudelijke kennis rijker, bewuster van wat je talenten en valkuilen zijn én een scherper kompas welke richting jij op wilt met je carrière.

Dedicated Program - Software Engineer Traineeship