Overslaan en naar de inhoud gaan

HBO/WO Stage Interne Communicatie

Bedrijf: VodafoneZiggo
Richting(en): PR / Communicatie |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 02 januari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Functieomschrijving

In een wereld die steeds sneller verandert, en daarmee ook de dynamiek en eisen waarmee interne communicatie te maken heeft, is het een kunst om mensen goed betrokken en geïnformeerd te houden. Er is steeds minder tijd, communicatie wordt steeds meer digitaal, bewegelijk en sneller, en onze doelgroepen zijn zeer divers en continu in beweging. Daarom willen ook wij als functie blijven vernieuwen en de kracht van onze eigen interne community en meer ‘social’ gedreven communicatie beter benutten. Wij zoeken iemand die ons dáár bij kan helpen.

Duur & vorm

Meewerkstage van 4-6 maanden vanaf 2 januari (in overleg mogelijk andere startdatum)

Jouw activiteiten:

 

  • Het coördineren van onze dagelijkse communicatieactiviteiten, waarbij je diverse interne en externe partijen betrekt en aanstuurt.
  • Het oppakken, organiseren van en/of ondersteunen bij interne communicatie campagnes en evenementen
  • Helpen bij de eindredactie van diverse interne communicatiemiddelen en –kanalen (zoals ons intranet, online nieuwsbrieven, surveys, onze interne video narrow casting)

 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende maar ook leerzame stage waarin je je binnen een innovatieve en inspirerende werkomgeving (en een jong en dynamisch team) kunt ontwikkelen tot een serieuze junior communicatie professional. Maar natuurlijk ook: flexibele werktijden, een laptop, een simkaart, een stagevergoeding van €350 (HBO)/€400 (WO) bruto en een reiskostenvergoeding (indien van toepassing).

Wie zijn wij?

Het Interne Communicatie & Events team van Vodafone Nederland is verantwoordelijk voor de belangrijkste interne bedrijfsbrede communicatie, evenementen en communicatiekanalen binnen Vodafone Nederland. We adviseren onze directie en onze organisatie bij belangrijke interne communicatietrajecten. Ons doel hierbij is om onze ruim 3500 medewerkers zo goed mogelijk geïnformeerd, verbonden en betrokken te houden. Als klein team binnen de Talent, Capability & Engagement-afdeling van Human Resources, werken we zeer nauw samen met onze internationale interne communicatie functie, het lokale management, de ondernemingsraad, marketing & communicatie, zowel onze commerciële als ondersteunende afdelingen en diverse externe partners. Vanuit ons team krijg je een unieke kijk in de keuken van één van de grootste merken en telecombedrijven ter wereld en krijg je de kans om ook echt een verschil te maken in de dingen die we doen.

Jouw profiel

 

  • HBO/WO communicatierichting
  • Affiniteit en ervaring met digitale media (online, mobiel, video, social media)
  • Uitstekende schrijfvaardigheid, zowel in Nederlands als in Engels
  • Creatief en flexibel
  • Zelfstandig en proactief
  • Stressbestendig en resultaatgericht
  • Met een kritische en frisse blik op de toekomst