Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Recruitment Stagiair(e)

Bedrijf: PwC
Richting(en): PR / Communicatie |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 31 januari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Vacature Recruitment Stagiair(e)

Ben je op zoek naar een meewerkstage per januari 2017? Grijp dan nu je kans en kom stagelopen bij PwC. Voor ons Recruitmentteam in Amsterdam zijn wij op zoek naar HBO/WO studenten die gedurende 3-4 dagen en een aantal maanden bij ons ervaring willen opdoen.

Wie ben je?

Dienstverlening zit in je bloed, je hebt een affiniteit met recruitment en bent nieuwsgierig en leergierig ingesteld.  Je hebt een positieve mindset, bent ambitieus en werkt zowel zelfstandig als graag in een team. Je bent nauwkeurig en precies in je werk en stemt duidelijk de verwachtingen af of bij. Je realiseert daarnaast graag je (zelf opgelegde) doelstellingen en stelt hiervoor duidelijke prioriteiten.

 • je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift (Nederlands en Engels);
 • je volgt een HBO of WO opleiding;
 • je hebt goede organisatorische vaardigheden;
 • je bent klant- & resultaatgericht;
 • je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
 • je hebt ervaring met betrekking tot projectmanagement (planning & control);
 • je hebt kennis van MS Office (PowerPoint en Excel);
 • je bent representatief, communicatief vaardig, nauwkeurig, accuraat, stressbestendig, flexibel, oplossingsgericht en volhardend;
 • je hebt een zelfstandige en proactieve werkhouding en je kan kritisch meedenken over (eigen) werkzaamheden;
 • je bent dienstverlenend, enthousiast en eerste aanspreekpunt voor alle in- en externe klanten;
 • je bent een teamplayer met positieve spirit en humor.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Recruitment Stagiair(e) ben je het visitekaartje van onze afdeling en sta je op meerdere manieren in contact met onze sollicitanten. Je werkt veelvuldig met ons kandidaat-systeem om het selectieproces voor de sollicitanten zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en verricht ondersteunende werkzaamheden voor de Recruitment afdeling en de verschillende recruiters.

Als Recruitment Stagiair(e) ben je verantwoordelijk voor het:

 • Ondersteunen bij de voorbereiding en evaluatie van wervingsactiviteiten en Recruitment projecten;
 • Online plaatsen van vacatures;
 • Administratief ondersteunen bij binnengekomen sollicitaties (bijvoorbeeld het opvoeren van nieuwe sollicitanten);
 • Te woord staan van sollicitanten per e-mail, telefoon en social media;
 • Inplannen van selectiegesprekken en assessments;
 • Secretariële taken (o.a. post, telefoon, agendabeheer, mailboxen, facturen,  contractendatabasebeheer;
 • Ad-hoc administratieve taken;
 • Faciliteren van interne en externe events;
 • Ondersteuning bieden bij de organisatie van evenementen (o.a. programmaboekjes, naambadges, tasjes en formulieren).

Wat bieden we je?

Wanneer je bij PwC stage gaat lopen, kun je rekenen inspirerende collega's, een leuk team en een goede stagevergoeding.

Wie zijn we?

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Wij zijn een netwerk van firma’s in 157 landen met meer dan 223.000 mensen. Bij PwC in Nederland werken ruim 4.700 mensen met elkaar samen. Wij zien het als onze taak om kwaliteit te leveren op het gebied van assurance-, belasting- en adviesdiensten. Vertel ons wat voor u belangrijk is. Meer informatie over ons vindt u op www.pwc.nl.

De afdeling Recruitment heeft als taak het enthousiasmeren en selecteren van starters en ervaren professionals voor PwC. Het Recruitment team bestaat uit 18 collega’s. Samen zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van recruitment evenementen, het actief volgen van studenten tijdens hun studie en de selectie van starters en ervaren kandidaten. Wij bieden jou een afwisselende stage in een enthousiast en jong team. Je komt bij ons op kantoor Amsterdam te werken.

Solliciteer nu!

Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Solliciteer dan vóór 6 November 2016 via onderstaande knop. Als je jouw sollicitatie inclusief cv en motivatiebrief indient, ontvang je in de week van 7 November bericht over de voortgang. Heb je vragen over deze vacature? Bel of mail me gerust.

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Meeloopstage Assurance

Accounting

PwC - Nederland

Volg jij de HBO-opleiding Accountancy en wil je graag ervaren hoe het er bij een gerenommeerd bedrijf in de praktijk aan toe gaat? Bij PwC krijg je die kans tijdens je meeloopstage Accountancy. Je draait één tot vijf maanden mee als volwaardig teamlid en krijgt zo een goed beeld van wat je doet als je werkt bij PwC. 

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Werkstudent Indirect Taxes

Fiscaal

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven

Ben je nieuwsgierig naar je weekindeling als werkstudent of wil je graag een visueel beeld zien van de vacature? Dan kun je deze bekijken op: http://https://www.spielwork.com/pwc/werkstudent-indirect-tax/?vacancy

Heb jij een studieachtergrond in Fiscale Economie of Fiscaal Recht, heb je interesse in de vakgebieden btw en/of douane en ben je klaar om de theorie om te zetten naar de praktijk? Solliciteer dan nu voor een werkstudentschap binnen onze business unit Indirect Taxes! Gedurende een periode van drie maanden loop je een aantal dagen in de week mee op de adviespraktijk en ervaar je zelf hoe het is om voor PwC advies te geven aan nationaal en internationaal opererende bedrijven. Je wordt hierbij vanzelfsprekend goed begeleid door ervaren collega’s die je de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Daarnaast ga je aan de slag met technologie en ervaar je hoe technologische oplossingen de btw- en douane gerelateerde processen van klanten kunnen verbeteren. Tijdens je werkstudentschap zul je veelvuldig kunnen samenwerken met andere collega’s binnen de Tax praktijk, zowel nationaal als internationaal. Daarbij zul je ook zien waarom btw en douane van die boeiende vakgebieden zijn: je krijgt écht inzicht in hoe bedrijven zijn georganiseerd, waar hun activiteiten concreet uit bestaan en hoe hun bedrijfsprocessen en logistieke processen in elkaar zitten. Kortom, een werkstudentschap biedt je de perfecte mogelijkheid om PwC en de business unit Indirect Taxes te leren kennen en wellicht door te groeien als Indirect Tax Consultant! 

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Tax Accounting & Strategy (Amsterdam, Rotterdam & Utrecht)

Consulting, Fiscaal

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Onze klanten leven in een wereld waarin zij geconfronteerd worden met toenemende complexe wet- en regelgeving. Overheden eisen volledige transparantie en belanghebbenden houden zich actief bezig met de strategische fiscale keuzes van een onderneming. Kortom, het belang van compliance is groter dan ooit. En daarmee is jouw belang groot: als junior consultant (in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht) help je onze klanten om op (inter)nationaal niveau te voldoen aan hun fiscale compliance.

Met veel ontwikkelmogelijkheden binnen PwC word je breed opgeleid als adviseur op het gebied van Tax, Accounting & Strategy. Eerst leren we je de algemene werkzaamheden van Tax Compliance. Dit blijft onderdeel van je vak en daarbovenop kun je kiezen voor een specialisatie richting Tax Accounting of Tax Strategy & Operations. Binnen jouw specialisme kom je ook nog regelmatig in aanraking met andere facetten van het vakgebied. Zo investeer je vanaf het eerste moment in jouw toekomst.