Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature Marketing & Communicatie stage

Bedrijf: PwC
Richting(en): PR / Communicatie, Marketing / Product Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 31 januari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Vacature Marketing & Communicatie stage

Ben je op zoek naar een meewerkstage (geen afstudeerstage) per januari 2017? Grijp dan nu je kans en kom stagelopen bij PwC. Wij zijn op zoek naar HBO/WO studenten die gedurende tenminste vier dagen en minimaal 16 weken lang bij ons ervaring willen opdoen.

Wie ben je?

Je bent een enthousiaste, leergierige student(e). Je wilt jezelf ontplooien en ervaring opdoen in een internationale organisatie.

  • Je zit in het 3e jaar van een HBO of WO gerelateerde Marketing & Communicatie opleiding.
  • Je hebt een interesse voor b-to-b dienstverlening en de behoefte om je verder te ontwikkelen in het M&C werkveld.
  • Je bent communicatief vaardig, goed in de Nederlandse en Engelse taal en projectmatig sterk.
  •  

Hoe ziet je werk eruit?

Tijdens deze meewerkstage bij de afdeling Marketing deel je de ruimte met zowel het Marketing & Communicatie team waarin je werkzaam bent als het corporate marketing team. Je verricht afwisselende werkzaamheden voor de verschillende M&C adviseurs die werken op de diensten- en industrie groepen. Denk hierbij aan het meewerken aan de voorbereiding van events, publicaties, website teksten, social media sessies, nieuwsbrieven, emailings en andersoortige marcom activiteiten. Op die manier maak je kennis met het werk van de marketingprofessionals bij PwC en krijg je de kans hiermee zelf ervaring op te doen in de praktijk.

Wat bieden we je?

Wanneer je bij PwC stage gaat lopen, kun je rekenen inspirerende collega's en een goede stagevergoeding.

  •  Je team is jouw vraagbaak en begeleiding in de praktijk.
  • De M&C professionals ondersteunen je op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak.
  • Je krijgt een stagevergoeding en laptop van de zaak.

Wie zijn we?

Bij PwC Nederland werken ruim 4.400 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. We bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Dan garanderen wij je een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Wij zijn ons daarbij bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Dit doen we met oog voor persoonlijke verschillen en de ontwikkeling van jouw specifieke talenten.

Deze functie valt binnen het werkveld Staff & Support, dat ondersteunende diensten omvat, zoals informatietechnologie, marketing & communicatie, kennismanagement, HR & recruitment, secretariaat, finance en facility management.

Solliciteer nu!

Ben je per januari 2017 voor minimaal 4 maanden beschikbaar? Heb je interesse en voldoe je aan alle functie-eisen? Solliciteer dan direct via de button 'Solliciteren'. Als je jouw sollicitatie indient, ontvang je binnen een week bericht over de voortgang.

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Meeloopstage Assurance

Accounting

PwC - Nederland

Volg jij de HBO-opleiding Accountancy en wil je graag ervaren hoe het er bij een gerenommeerd bedrijf in de praktijk aan toe gaat? Bij PwC krijg je die kans tijdens je meeloopstage Accountancy. Je draait één tot vijf maanden mee als volwaardig teamlid en krijgt zo een goed beeld van wat je doet als je werkt bij PwC. 

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Werkstudent Indirect Taxes

Fiscaal

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven

Ben je nieuwsgierig naar je weekindeling als werkstudent of wil je graag een visueel beeld zien van de vacature? Dan kun je deze bekijken op: http://https://www.spielwork.com/pwc/werkstudent-indirect-tax/?vacancy

Heb jij een studieachtergrond in Fiscale Economie of Fiscaal Recht, heb je interesse in de vakgebieden btw en/of douane en ben je klaar om de theorie om te zetten naar de praktijk? Solliciteer dan nu voor een werkstudentschap binnen onze business unit Indirect Taxes! Gedurende een periode van drie maanden loop je een aantal dagen in de week mee op de adviespraktijk en ervaar je zelf hoe het is om voor PwC advies te geven aan nationaal en internationaal opererende bedrijven. Je wordt hierbij vanzelfsprekend goed begeleid door ervaren collega’s die je de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Daarnaast ga je aan de slag met technologie en ervaar je hoe technologische oplossingen de btw- en douane gerelateerde processen van klanten kunnen verbeteren. Tijdens je werkstudentschap zul je veelvuldig kunnen samenwerken met andere collega’s binnen de Tax praktijk, zowel nationaal als internationaal. Daarbij zul je ook zien waarom btw en douane van die boeiende vakgebieden zijn: je krijgt écht inzicht in hoe bedrijven zijn georganiseerd, waar hun activiteiten concreet uit bestaan en hoe hun bedrijfsprocessen en logistieke processen in elkaar zitten. Kortom, een werkstudentschap biedt je de perfecte mogelijkheid om PwC en de business unit Indirect Taxes te leren kennen en wellicht door te groeien als Indirect Tax Consultant! 

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Consultant Tax Accounting & Strategy (Amsterdam, Rotterdam & Utrecht)

Consulting, Fiscaal

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

Onze klanten leven in een wereld waarin zij geconfronteerd worden met toenemende complexe wet- en regelgeving. Overheden eisen volledige transparantie en belanghebbenden houden zich actief bezig met de strategische fiscale keuzes van een onderneming. Kortom, het belang van compliance is groter dan ooit. En daarmee is jouw belang groot: als junior consultant (in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht) help je onze klanten om op (inter)nationaal niveau te voldoen aan hun fiscale compliance.

Met veel ontwikkelmogelijkheden binnen PwC word je breed opgeleid als adviseur op het gebied van Tax, Accounting & Strategy. Eerst leren we je de algemene werkzaamheden van Tax Compliance. Dit blijft onderdeel van je vak en daarbovenop kun je kiezen voor een specialisatie richting Tax Accounting of Tax Strategy & Operations. Binnen jouw specialisme kom je ook nog regelmatig in aanraking met andere facetten van het vakgebied. Zo investeer je vanaf het eerste moment in jouw toekomst.