Overslaan en naar de inhoud gaan

Business stage

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Supply Chain, Engineering / Techniek |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Vooraanmelden
Vooraanmelden

De vacature

Heb jij als veelbelovende wo’er of hbo’er genoeg visie, durf en daadkracht om jezelf waar te maken in de dynamische omgeving van PostNL? Solliciteer dan naar een stage bij PostNL

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten die graag willen bijdragen aan de resultaten van PostNL door middel van een afstudeer- of een meewerkstage. Zit jij in de afrondende fase van jouw studie en zoek je een uitdagende opdracht? Dan ben je bij PostNL aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat je met eigen initiatieven komt en dat de resultaten van jouw onderzoek waardevol voor onze organisatie zijn. Wil jij meewerken in de praktijk en ervaring opdoen in een bepaald werkveld, dan kun je bij PostNL ook terecht voor een meewerkstage. Mocht je jouw stage succesvol afronden dan kijken we naar de eventuele mogelijkheden voor een verdere loopbaan binnen PostNL.

Wat biedt PostNL?

PostNL biedt een leuke en informele werkomgeving. Wij zijn een organisatie die volop en altijd in beweging is. Wij kennen een werkweek van 40 uur per week en bieden een marktconforme stagevergoeding aan. De Stagiairs PostNL (STAP) – voor en door stagairs – geeft je stageperiode een extra dimensie. STAP-leden organiseren zelf activiteiten, met ondersteuning van HR en Young PostNL. Als lid van deze club maak je kennis met ons bedrijf en collega stagiaires.

Jouw profiel

 

  • Je bent hbo- of wo-student.
  • Je zit in de laatste fase van je studie.
  • Je hebt actief gewerkt aan de ontwikkeling van competenties door bijvoorbeeld een bestuursfunctie te vervullen, een eigen bedrijf te leiden, een stage te volgen of buitenlandervaring op te doen d.m.v. een studie of stage.
  • Je weet mensen mee te krijgen.
  • Je durft knopen door te hakken.

 

Plaats in de organisatie

PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Luxemburg. Bij PostNL werken in totaal meer dan 59.000 mensen. In 2014 bedroeg onze omzet € 4,25 miljard.

We lopen graag voorop. We zijn het modernste postbedrijf van de wereld. Daar zijn we trots op. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld in het automatisch sorteren van brieven. Daarnaast speelt ons innovatieve pakkettennetwerk optimaal in op de wensen van webwinkeliers.

Solliciteren?

Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande link. 

Andere vacatures

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Supply Chain Traineeship

Supply Chain

PostNL - Nederland

PostNL is op zoek naar Supply Chain trainees met een heldere visie, gedrevenheid en vernieuwende blik. Wil jij bijdragen aan het nóg beter, sneller en duurzamer laten bezorgen van onze miljarden brieven en miljoenen pakketten? Geef dan dé kickstart aan jouw carrière en lees meer over het Supply Chain Traineeship!

Supply Chain Traineeship
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Proces Implementatiemedewerker

Supply Chain

PostNL - Den Haag

Zorgen voor het op een goede manier begeleiden van trajecten met als resultaat een succesvolle implementatie? Ben jij een gedreven persoon, die goed kan regelen en organiseren? Dan ben jij degene die wij zoeken binnen onze afdeling Ontwerp en Implementatie bij het Tijdgebonden Netwerk (TGN).

Proces Implementatiemedewerker
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Supply Chain Analist

Supply Chain

PostNL - Amersfoort

Ben jij een puzzelaar die in staat is om data te vertalen naar heldere informatie en inzichten? Hou je van analyseren en goede, begrijpelijke rapportages maken waar mensen wat aan hebben? En werk je graag in een omgeving waar je zelf de ruimte hebt om te ondernemen? Dan ga jij dit leuk vinden!

Supply Chain Analist