Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage Finance & Control

Bedrijf: Nestlé Nederland
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amstelveen
Startdatum: 01 augustus 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Nestlé Nederland

Wil je deel uitmaken van het gedreven Finance & Control team van Nespresso? Ben je niet bang om kritisch te zijn en input te geven? Heb je affiniteit met finance en bedrijfskunde? Dan is deze meewerkstage een unieke kans! Tijdens je stage ga je een bijdrage leveren aan Accounts Receivable & Payable. Ook zul je te maken krijgen met de wereld van Internal Control Management.

Wat ga je doen?

 • Je helpt de Accounting afdeling bij het verbeteren van de processen rondom debiteurenbeheer;
 • Je ondersteunt de Accounting afdeling bij de dagelijkse activiteiten en overkoepelende rapportage;
 • Je helpt het Controlling team met de maandelijkse reporting cycle en voert gerelateerde analyses uit;
 • Je woont (twee) wekelijkse/maandelijkse calls bij met ons Shared Service Center;
 • Je gaat geschillen oplossen in de allocatie van Supplier facturen en PO’s;
 • Je helpt bij eventuele (interne) audits en draagt bij aan de Internal Control Grid;
 • Tijdens je stage rapporteer je aan een van onze Finance-collega’s.

Wie zoeken we?

 • HBO/WO Student (Bachelor/Master) met studierichting: Finance of Internal Control;
 • Sterke organisatorische vaardigheden; 
 • Goede kennis van Excel;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een meewerkstudent die 32-40 uur per week beschikbaar is;
 • Je bent beschikbaar vanaf augustus 2022 tot en met eind januari 2023.

Wat bieden wij?

 • Het Nestlé trainingsplan, waar het doel is om het gehele bedrijf te leren kennen en om je zo veel mogelijk bagage mee te geven voor de toekomst. Dat doen we niet alleen door het aanbieden van leerzame praktijkervaring, maar ook door te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Q&A met de CEO van Nestle Nederland;
 • Workshop over je Insights Discovery Wheel (persoonlijkheidstest over je sterktes en zwaktes);
 • Een koffietraining met uitgebreide informatie over koffie en Nespresso;
 • Een jobbootcamp;
 • Een stagevergoeding van €500,- per maand o.b.v. 40 uur.

Wie jij bent, is precies wie wij zoeken

Bij Nespresso geloven wij dat elk individu het uiterste respect verdient en zo behandeld dient te worden. Het is belangrijk dat iedereen zich welkom en veilig voelt bij Nespresso; ongeacht gender, religie, culturele achtergrond, leeftijd, handicap of seksuele oriëntatie. Nespresso werkt bewust aan het creëren van diverse, gepassioneerde teams. Wij geloven dat dit ons nog creatiever en innovatiever maakt in het streven naar het bieden van unieke koffie ervaringen en tegelijkertijd een positieve impact hebben op onze medemensen en onze aarde.

Geïnteresseerd?

Dat horen we graag! Stuur dan nu je CV en motivatie naar Maud van Buren via Maud.vanBuren@nespresso.com of klik onderaan de pagina op “Apply now”.

Ga naar de website van Nestlé Nederland

Other possibilities

werken-bij-Nestlé
Aanmelden tot en met

Stage E-Commerce

Marketing / Product Management / Brand Management, PR / Communicatie

Nestlé Nederland - Amstelveen

Startdatum: 01 augustus 2022

Wil jij deel uitmaken van het gedreven eCommerce team van Nespresso? Ben jij niet bang om kritisch te zijn en input te geven? Durf jij verder te kijken dan wat nodig is en kun jij je in onze klanten verplaatsen? Dan is deze meewerkstage een unieke kans! Als eCommerce stagiaire houd je je bezig met verschillende projecten. Jij gaat onder andere aan de slag met het optimaliseren van onze Nespresso-app, het verwerken van klantenfeedback, het testen van nieuwe releases en de creatie van lokale content.  

Stage E-Commerce
werken-bij-Nestlé
Aanmelden tot en met

HR stagiair

HRM / Recruitment

Nestlé Nederland - Amstelveen

Startdatum: 01 augustus 2022

Wil jij onderdeel zijn van een professioneel HR-team in een organisatie met een prachtig product? Ben jij iemand die zelfstandig en secuur kan werken? Lijkt het je daarnaast een mooie kans om verantwoordelijk te zijn voor het recruitmentproces van alle stagiaires binnen Nespresso? Dan is deze meeloopstage de perfecte uitdaging voor jou! Als HR-stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om verschillende kanten van het HR-vakgebied te ontdekken. Je kan zowel meekijken bij de HR-Business Partner, het recruitmentproces en Learning and Development activiteiten. Daarnaast mag je verschillende projecten ondersteunen waar jij geïnteresseerd in bent, natuurlijk mag je ook altijd zelf een onderwerp aandragen!

HR stagiair
werken-bij-Nestlé
Aanmelden tot en met

Stage Purina Brand Marketing

Marketing / Product Management / Brand Management

Nestlé Nederland - Amstelveen

Startdatum: 01 augustus 2022

Purina is een unieke afdeling binnen Nestlé omdat wij niet alleen bezig zijn met de consumer van onze producten (de hond of de kat), maar ook met de shopper van onze producten (het baasje)! We moeten er dus niet alleen op letten dat de hond of kat de producten lekker vindt, maar ook dat de producten aanslaan op de levensstijl van de baasjes, wat het extra dynamisch maakt. Een gedreven en enthousiast team zorgt er elke dag weer voor dat wij onze shopper en consumer blij maken en jij kan hier nu onderdeel van worden. Een stage waarbij je met een divers assortiment werkt, het maximale uit jezelf leert halen, jezelf kunt ontwikkelen en je kan blijven groeien! 

Een passie voor de ontwikkeling en innovatie voor onze producten met een scherpe drive voor sustainability. Dit uiteraard met een kritische blik op de dingen die we doen bijdragen aan het waarmaken van de missie: Pets and People are better together! 

Wellicht ben jij al bekend met onze merken: FELIX, GOURMET, PURINA ONE, BENEFUL, BONZO, PRO PLAN? Met de inzet van onder andere productinnovaties, TV-commercials, digital- en social media en activaties op de winkelvloer laten wij honden en katten en hun baasjes kennismaken met onze mooie merken en producten.

Stage Purina Brand Marketing