Overslaan en naar de inhoud gaan

Commerciële (afstudeer)stage voor toptalent!

Bedrijf: HEINEKEN
Richting(en): Marketing / Product Management |
Niveau: WO
Locatie: Zoeterwoude
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Je stagevoorwaarden

Deze (afstudeer)stage is fulltime (4 dagen per week is bespreekbaar), duurt 4 tot 6 maanden en de startdatum is in overleg. Je standplaats is het hoofdkantoor van HEINEKEN Nederland in Zoeterwoude of bij Vrumona in Bunnik. Tijdens je stage word je begeleid door één van onze Commerciële Managers. Uiteraard ontvang je een marktconforme stagevergoeding.

Proef de dynamiek!

Het leuke van werken bij HEINEKEN Nederland is dat je bij ons altijd verder kijkt dan je eigen vak. Bij alles wat we willen verbeteren, zijn ook jouw mening en talent van belang. Zo kan het gebeuren dat je soms ver buiten je eigen vakgebied betrokken raakt bij een project. Waarbij je op een andere manier de passie deelt voor werken aan succesvolle merken als Amstel, Brand, Royal Club, Sourcy, Jillz, Crystal Clear en natuurlijk Heineken.

Je profiel

• Je bevindt je in de eindfase van je WO studie; • Je beschikt over een flinke dosis analytische vaardigheden en overtuigingskracht • Je hebt affiniteit met Commercie in het algemeen en passie voor Sales of Marketing in het bijzonder.

Je werkveld

Je werkt binnen Commercie in een van de volgende werkvelden: Sales, Retail of Marketing. Dit kan zowel binnen HEINEKENNederland, standplaats Zoeterwoude, als bij Vrumona in Bunnik zijn. Onze Commerciële talenten zijn resultaatgericht, hebben een passie voor onze mooie merken en signaleren de mogelijkheden om meer omzet te maken.

Je stage

In deze (afstudeer)stage doe je concrete ervaring op met ons merkenbeleid in een Marketing stage, leert de markt kennen tijdens een Sales opdracht of bent de schakel tussen Sales, Marketing en onze klanten in een Trade Marketing rol. Je werkt met professionals waar je veel van kunt leren en levert een bijdrage aan het Commerciële beleid van HEINEKEN Nederland. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag met de activatie of promotiecampagne van een van onze merken, doet (markt)onderzoek naar bijvoorbeeld route-to-market mogelijkheden of werkt mee aan het lanceren van een nieuw product. Tegelijkertijd is er de mogelijkheid om een afstudeeropdracht te vervullen. Een van de onderwerpen waarop je kunt afstuderen is bijvoorbeeld het lanceren van een nieuw communicatiekanaal voor een merk, zoals het opzetten van een online platform waarmee je in direct contact komt met de consument en bijdraagt aan de merkwaarden van het betreffende merk en de merkbekendheid verder uitbouwt.

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Stage E-Commerce Marketing

Marketing / Product Management

HEINEKEN - Zoeterwoude

Wil jij ervaring opdoen in E-commerce Retail, Marketing en/of FMCG? Heb je commerciële ambities en wil je hiermee aan de slag? Dan is deze stage iets voor jou!‪

Als stagiair(e) in het Digital Acceleration (Marketing) team van HEINEKEN zal je nauw samenwerken met de Category Development Managers voor E-commerce Retail. Dit team binnen HEINEKEN Nederland, houdt zich bezig met het ontwikkelen van de online biercategorie en het bedenken en realiseren van optimale activatie van de HEINEKEN merken binnen de webshops van retailers zoals AH.nl, Jumbo.com en Picnic.

Je hebt een breed takenpakket waarbij je meedraait in de werkzaamheden van het team en je richt op het behalen van een aantal commerciële doelstellingen:

  • Online marketing campagnes ontwikkelen, het optimaliseren van de HEINEKEN content van de webshops en het onderzoeken van de mogelijkheden voor nieuwe content
  • Uitvoeren van shopper, omzet en promotie analyses, op basis waarvan je concrete aanbevelingen geeft 
  • Helpen bij het voorbereiden van klantafspraken, waarbij je eventueel ook zelf mee mag naar de klant
  • Nieuwe kansen in de markt waarnemen en hierop inspelen

Verder liggen er vraagstukken waar jij je als stagiair(e) over mag buigen. Bijvoorbeeld: hoe ziet de e-commerce wereld er over een 3 jaar uit en hoe kunnen we daar als HEINEKEN al op voorsorteren? Hiervoor zal je binnen en buiten HEINEKEN, gaan kijken wat de belangrijkste trends zijn en welke kansen en uitdagingen hierbij horen. Op basis hiervan maak je een goed onderbouwd advies voor de organisatie en mag je helpen bij de implementatie hiervan. Eventueel kan dit een onderzoek zijn dat bijdraagt aan je studie.

Aanmelden tot en met

Digital Media Manager

Online Marketing, Marketing / Product Management

HEINEKEN - Bunnik

Ben jij creatief, pragmatisch, analytisch en resultaatgedreven? Ben je expert op het gebied van digital media strategie en digital media content? Werk jij graag in een snel veranderende omgeving met meerdere deadlines, terwijl jij de toekomst van digital media bij Vrumona vormgeeft? Dan is dit de functie voor jou!

Aanmelden tot en met

(Senior) Trade Marketeer

Online Marketing, Marketing / Product Management

HEINEKEN - Utrecht

Ben je een ervaren Trade Marketeer, hou je van het bouwen van plannen op basis van data en insights, ben je commercieel, hou je van samenwerken, ondernemen en beïnvloeden weet jij precies hoe je onze merken kan laten groeien en onze marktpositie (binnen het Out of Home kanaal) verder kan versterken? Heb jij bovendien leidinggevende ambities? Dan zijn wij op zoek naar jou!