Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage MKB Accountancy & Advies

Bedrijf: Deloitte
Richting(en): Accounting |
Niveau: WO
Locatie: Hoorn
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Deloitte

Aanmelden

onze ambitieuze 2e of 3ejaars HBO en WO studenten met als studierichting Accountancy of Bedrijfseconomie die gemiddeld gedurende 10 weken bij ons stage willen lopen.

Wil je solliciteren naar een meewerkstage binnen Deloitte? Klik dan op onderstaande button en laat je cv, motivatiebrief en cijferlijsten achter.  

Samenvatting

Als HBO-er hoort een meewerkstage bij je studie en als WO-er kun je een stageperiode in je studieprogramma inpassen. Bij ons krijg je de gelegenheid zo'n meewerkstage te lopen. Je kunt kiezen uit de volgende richtingen: de corporate market (internationale en grote nationale cliënten), de nationale markt (MKB-cliënten) of de Publieke Sector (ministeries, gemeenten en overige non-profit instellingen). In alle gevallen zul je in een team werken en taken doen die bij het werk van een accountant horen. Je krijgt een vaste mentor die jou begeleidt en bij wie je terecht kunt met je vragen. Een meewerkstage is niet alleen een prima manier om de theorie in de praktijk te brengen, maar ook om te kijken of wij jouw werkgever van de toekomst zijn (en jij onze medewerker).

Deloitte is met zo'n 6.000 medewerkers en kantoren in heel Nederland de grootste organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy en juridische dienstverlening. Er zijn stagemogelijkheden op verschillende kantoren van Deloitte door heel Nederland.

Ga naar de website van Deloitte

Other possibilities

werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Meewerkstage Audit Eindhoven

Accounting

Deloitte - Eindhoven

Als meewerk stagiair ben je onderdeel van het auditteam en krijg jij de mogelijkheid om bij de verschillende klanten een kijkje te nemen in hun keuken. We werken voor verschillende klanten en vanuit verschillende communities. Als meewerk stagiair audit werk je rechtstreeks bij én met klanten en krijg je waar mogelijk eigen verantwoordelijkheden. Je stagebegeleider helpt je bij het plannen van je werkzaamheden en je stageopdrachten. Start vanaf september of november 2021. 

Meewerkstage Audit Eindhoven
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Audit | Eindhoven

Accounting

Deloitte - Eindhoven

Tijdens jouw stage liggen er tal van uitdagingen op jou te wachten. Zo ga je onderzoek verrichten naar een onderwerp waar jij expert in wilt worden. Ook schrijf je je scriptie onder professionele begeleiding van een buddy, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Tevens is het mogelijk om tijdens je stage mee te lopen met het Audit team en voer je onderdelen van een jaarrekeningcontrole uit of help bij het beoordelen van de administratieve organisatie als scriptie stagiair Audit.

Scriptiestage Audit | Eindhoven
werken-bij-deloitte
Aanmelden tot en met

Scriptiestage Audit Rotterdam

Accounting, Overige

Deloitte - Rotterdam

Tijdens jouw stage liggen er tal van uitdagingen op jou te wachten. Zo ga je onderzoek verrichten naar een onderwerp waar jij expert in wilt worden. Ook schrijf je je scriptie onder professionele begeleiding van een buddy én een begeleider, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Tevens is het mogelijk om tijdens je stage mee te lopen met het Audit team en voer je onderdelen van een jaarrekeningcontrole uit of help bij het beoordelen van de administratieve organisatie als scriptie stagiair Audit.

Scriptiestage Audit Rotterdam