Overslaan en naar de inhoud gaan

Finance Stage Gall & Gall

Bedrijf: Ahold Delhaize
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Zaandam
Startdatum: 31 januari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ahold Delhaize

Ahold Delhaize is een internationale groep kwaliteitssupermarkten en food-service bedrijven actief in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Ahold Delhaize wil voor de consument de beste en meest succesvolle aanbieder van voeding en non-food gerelateerde producten zijn en stelt de klant centraal.

Gall & Gall

Gall & Gall is marktleider in het kanaal van alcoholische dranken en is volop in ontwikkeling. Onze doelstelling is om volwassenen in Nederland ieder op zijn eigen niveau meer kenner te maken van ons mooie assortiment en met hen de hobby van lekkere dranken te delen. Gall & Gall is onderdeel van Ahold Delhaize en heeft 600 winkels, zowel eigen als franchise.De ko­men­de ja­ren heb­ben we bij Gall & Gall een ste­vi­ge groei­am­bi­tie op het gebied van e-commerce en online marketing en daarom zijn we op zoek naar een e-commerce stagiair(e).

De stage

Tijdens de stage draai je volledig mee in het Finance team bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Het team is een belangrijk onderdeel van de organisatie, met specifieke Finance rollen in het Operationele en Commerciele team van Gall. De grootste verantwoordelijkheden zijn het verbeteren van de tools en analytics die nodig zijn om de omzet en winst doelstellingen te halen. Je speelt een rol in de multi-disciplinaire teams van Gall, met als specifiek aandachtspunt het forecast, business plan en budget proces en overige project werkzaamheden. Daarnaast heb je contact met de diverse Finance afdelingen binnen Albert Heijn en Ahold Delhaize.

Wij Vragen

 • WO werk- en denkniveau 
 • Bij voorkeur een studie economie of bedrijfskunde 
 • Je behoort tot de top 5 van jouw jaarlaag 
 • Nog ingeschreven bij een onderwijsinstelling 
 • Uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden 
 • Affiniteit met retail 
 • ‘Hands on’ mentaliteit 
 • Zelfstandig 
 • Proactieve houding 
 • Nieuwsgierig 
 • Sterk analytisch inzicht 
 • Zelfverzekerdheid 
 • Goede beheersing van Excel en geautomatiseerde systemen

Wij Bieden

 • Een open en informele werksfeer
 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor.
 • Een stage waarbij je relevante kennis en ervaring opdoet.
 • Goede stage- en reiskostenvergoeding (500 euro plus reiskosten)
 • Een stage waarin je echte werkervaring opdoet in het veld.

Other possibilities

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

International Finance Traineeship

Banking / Finance

Ahold Delhaize - Zaandam

This summer we will reopen the International Finance Traineeship, for the group starting early 2022.

Do you want to stay up to date? Register here.

We are ready for the new generation of Ahold Delhaize’s Finance leaders. Are you?

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Matching Day Stage Finance

Banking / Finance

Ahold Delhaize - Online

Startdatum: 16 november 2021

Bij Ahold Delhaize helpen we je graag aan een stage die echt bij jou past. Daarom organiseren wij voor verschillende vakgebieden Matching Days! Op deze dag hebben we een leuk online programma opgesteld waarbij het mogelijk is om met verschillende managers binnen de door jou gekozen stagerichting in gesprek te gaan. Op een leuke en informele manier kom je er achter wat je als stagiaire kan doen en met wie je kan komen te werken. Is er aan het eind van de middag een wederzijdse klik? Dan ga je waarschijnlijk naar huis met een stage op zak!

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Gall & Gall Business Control

Banking / Finance, Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Start in overleg- maximimaal 6 maanden - Hoofdkantoor Zaandam

Gall & Gall Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland. Met meer dan 600 winkels in het hele land en één online winkel bieden we een assortiment van meer dan 1600 verschillende wijnen en ruim 800 verschillende whisky’s. Overige sterke drank en bier dus nog niet eens meegerekend. Met de verhalen over onze flessen zorgen we dat onze klanten met méér thuiskomen dan alleen een goede fles. Al sinds 1884 doen onze winkelmedewerkers niets liever dan onze klanten helpen en adviseren.

Gall & Gall is onderdeel van Ahold Delhaize en heeft 600 winkels, zowel eigen als franchise. De komende jaren hebben we bij Gall & gall een stevige groeiambitie op het gebied van e-commerce en online marketing en daarom zijn we op zoek naar stagiair(e).

Dit ga je doen

Tijdens de stage draai je volledig mee in het Finance team bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Het team is een belangrijk onderdeel van de organisatie met specifieke Finance rollen in de Operationele en Commerciële teams van Gall. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het verbeteren van de tools en analytics die nodig zijn om de omzet en winst doelstellingen te halen. Je speelt een rol in de multidisciplinaire teams van gall, met als specifiek aandachtspunt het forecast, business plan en budget proces. Daarnaast heb je contact met de diverse Finance afdelingen binnen Albert Heijn en Ahold Delhaize.