Overslaan en naar de inhoud gaan

Commerciele Stage - Promotie Management

Bedrijf: Ahold Delhaize
Richting(en): Banking / Finance, Marketing / Product Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Zaandam
Startdatum: 30 januari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ahold Delhaize, an extraordinary company

Albert Heijn valt onder Ahold Delhaize, Ahold Delhaize is een van de grootste food retail groepen van de wereld en is toonaangevend in zowel supermarkten als e-commerce. Haar familie van 22 sterke, lokale merken bedient wekelijks meer dan 50 miljoen klanten in 11 landen. Samen hebben deze merken meer dan 375.000 medewerkers in 6.500 winkels en speciaalzaken. Ook de meest geliefde online retailer van de Benelux en de leidende online supermarkten in de Benelux en de Verenigde Staten maken deel uit van de groep. Ahold Delhaize merken lopen voorop in sustainable retailing en verantwoorde sourcing. Zij steunen de buurten waarvan zijn deel uitmaken en helpen klanten gezondere keuzes te maken. Ahold Delhaize is gevestigd in Zaandam. Haar aandelen zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam en Brussel (ticker: AD). Ahold Delhaize American Depositary Receipts zijn over-the-counter verhandelbaar, met een notering aan OTCQX International (ticker: ADRNY). Zie www.aholddelhaize.com voor meer informatie.

De afdeling

Promotie Management is verantwoordelijk voor beleid, nieuwe concepten, operatie en executie van alle promoties bij Albert Heijn. Hieronder vallen o.a. de landelijke acties uit de “AH BONUS”, landelijke interne acties, coupons, activaties (o.a. demonstraties) en lokale- en openingspromoties.
AH Promotie Management is onderdeel van AH Merchandising support.

De stage

In de stage ligt de nadruk op meewerken en ervaring op doen. Je draait mee met de alledaagse gang van zaken binnen het team Promotie Management. Je werkzaamheden zijn zeer divers en dynamisch.

De belangrijkste taken zijn ondersteuning bij ontwikkeling van Promo events en optimale verwerking & vastlegging van gegevens ten behoeve van het Promotie Management team. Taken zijn o.a;

 • (mee) + uitdenken van Promotionele aanpak bij commerciële opvragen voor de winkels.
 • Consumentengedrag & concurrentiegedrag in kaart brengen op promotioneel gebied met name landelijke commerciële actualiteiten en campagnes.
 • Winkelbezoek
 • Folders verzamelen/archiveren van belangrijke concurrenten en informatie verwerken
 • Evalueren Promo events
 • Werken met beschikbare tools
 • Op aanvraag vanuit het team relevante informatie verzamelen

Wij bieden

 

 • Interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 6 maanden;
 • Kennismaking met vele facetten van de organisatie;
 • Goede stage- en reiskostenvergoeding;
 • Stage waarin je échte werkervaring opdoet in het veld!

 

Wij vragen

 

 • Organisatorisch en planmatig sterk
 • Initiatiefrijk en assertief
 • Affiniteit met retail;
 • Zelfstandig;
 • Doortastend en doelgericht.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden Nederlands
 • HBO en/of WO werk- en denkniveau;
 • Goede kennis van Excel, Powerpoint en Google drive
 • Bewijs inschrijving hoge school/ universiteit
 • Studierichting: Commercieel / Bedrijfskundig
 •  

 

Other possibilities

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Gall & Gall Business Control

Banking / Finance, Management

Ahold Delhaize - Zaandam

Start in overleg- maximimaal 6 maanden - Hoofdkantoor Zaandam

Gall & Gall Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland. Met meer dan 600 winkels in het hele land en één online winkel bieden we een assortiment van meer dan 1600 verschillende wijnen en ruim 800 verschillende whisky’s. Overige sterke drank en bier dus nog niet eens meegerekend. Met de verhalen over onze flessen zorgen we dat onze klanten met méér thuiskomen dan alleen een goede fles. Al sinds 1884 doen onze winkelmedewerkers niets liever dan onze klanten helpen en adviseren.

Gall & Gall is onderdeel van Ahold Delhaize en heeft 600 winkels, zowel eigen als franchise. De komende jaren hebben we bij Gall & gall een stevige groeiambitie op het gebied van e-commerce en online marketing en daarom zijn we op zoek naar stagiair(e).

Dit ga je doen

Tijdens de stage draai je volledig mee in het Finance team bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Het team is een belangrijk onderdeel van de organisatie met specifieke Finance rollen in de Operationele en Commerciële teams van Gall. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn het verbeteren van de tools en analytics die nodig zijn om de omzet en winst doelstellingen te halen. Je speelt een rol in de multidisciplinaire teams van gall, met als specifiek aandachtspunt het forecast, business plan en budget proces. Daarnaast heb je contact met de diverse Finance afdelingen binnen Albert Heijn en Ahold Delhaize.

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

Matching Day Stage Finance

Banking / Finance

Ahold Delhaize - Online

Startdatum: 16 november 2021

Bij Ahold Delhaize helpen we je graag aan een stage die echt bij jou past. Daarom organiseren wij voor verschillende vakgebieden Matching Days! Op deze dag hebben we een leuk online programma opgesteld waarbij het mogelijk is om met verschillende managers binnen de door jou gekozen stagerichting in gesprek te gaan. Op een leuke en informele manier kom je er achter wat je als stagiaire kan doen en met wie je kan komen te werken. Is er aan het eind van de middag een wederzijdse klik? Dan ga je waarschijnlijk naar huis met een stage op zak!

Werken-bij-Ahold Delhaize
Aanmelden tot en met

International Finance Traineeship

Banking / Finance

Ahold Delhaize - Zaandam

This summer we will reopen the International Finance Traineeship, for the group starting early 2022.

Do you want to stay up to date? Register here.

We are ready for the new generation of Ahold Delhaize’s Finance leaders. Are you?