Overslaan en naar de inhoud gaan

WO afstudeeropdracht Computer Vision - Apeldoorn

Bedrijf: Achmea
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: Apeldoorn
Startdatum: 01 februari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

De functie

Wij krijgen als grote verzekeraar dagelijks enorme hoeveelheden aan foto’s binnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto’s van autoschade, inboedelschade en schade aan woningen. Deze foto’s interpreteren we door onze experts hier naar te laten kijken, maar we kunnen ook steeds meer informatie uit deze foto’s halen door de inzet van slimme algoritmen. 

Wat kun je van ons verwachten?
Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het bouwen, trainen, testen en verbeteren van dit soort algoritmen. Om ons doel te bereiken volgen we de laatste ontwikkelingen in de academische wereld op de voet, zo kijken we welke technieken de teams gebruiken tijdens de Imagenet Challenge van 2016. Daarnaast gebruiken we innovatieve open-source oplossingen zoals het door Google ontwikkelde deep learning library TensorFlow. 

We hebben op deze manier flinke stappen gemaakt in het classificeren van foto’s in bepaalde categorieën en we hebben de mogelijkheden beproeft van lokalisatie van objecten op foto’s. Het komende jaar willen we met name in het lokaliseren van objecten op foto’s flinke stappen gaan maken. Om dit te doen willen we de grenzen van de huidige wetenschap opzoeken en aan de slag gaan met technieken als Region-Based Convolutional Neural Networks (R-CNN) en toepassingen daarvan als YOLO Object Detection.  

Waar we het afgelopen jaar voornamelijk gebruik hebben gemaakt van transfer learning en de laatste lagen van bestaande neurale netwerken hebben getraind, willen we nu een stap verder gaan. Lijkt het jou cool om je kennis van bovenstaande technieken in te zetten om een nieuw neuraal netwerk te trainen van A tot Z? Lijkt het je ook een super uitdaging om dit neuraal netwerk te trainen, te verbeteren en toe te passen met behulp van echte schadefoto’s? Weet je dat Python niet alleen een slang is, een GPU niet alleen is om mee te gamen en ben je niet bang om veel nieuwe dingen te leren? Dan nodigen wij jou uit om samen met onze Data Scientists de uitdaging aan te gaan en de manier waarop wij als Nederlanders onze schades melden radicaal te veranderen.  

Wat verwachten wij van jou?
Van jou verwachten we natuurlijk 100% inzet. Je bent leergierig en zorgt dat je een onderdeel van het team bent. 

Wanneer doen wij het goed? 
Wij doen het goed als jij je stage goed kunt afsluiten. Je iedere dag met plezier naar ons toe komt en als je iedereen gaat vertellen dat verzekeren helemaal zo saai nog niet is! En wie weet, zien we jou later terug als analist bij ons prachtige bedrijf.

Het profiel

Je doet een WO studie bachelor of master of Science, in de richting Data mining of Artificial intelligence en hebt affiniteit met computer vision (beeldanalyse).
Je hebt geleerd wat Python of R is en wil hier graag mee aan de slag.

Je bent verder analytisch en je communicatief sterk. Je bent nieuwsgierig, vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en bent een echte doorzetter. Je bent benieuwd naar de vraag achter de vraag en je neemt niet zomaar iets voor waar aan. Tot slot kun je goed overweg met data en houd je van een zichtbaar resultaat. 

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling

Je komt te werken in het team Analytics binnen het Competence Center Business Intelligence. In ons team maken we met data gedreven analyses het verschil voor de klant. Het team bestaat uit 14 data analisten die werken voor alle merken van Achmea. Dit is een mix tussen startende analisten en ervaren data scientists op onder andere de vakgebieden process mining, data mining, text mining en data exploratie. Met onze onderzoeken veranderen we de klantbediening door de inzet van analytische modellen, data visualisatie en ontwikkelen we innovatieve oplossingen. Binnen het team is er ruimte voor ontwikkeling van het eigen vakmanschap en dit dragen we actief uit binnen de gehele organisatie. 

Wij bieden

Een leuke afstudeerplek in een inspirerende omgeving. Jouw collega’s zijn echte professionals. Je krijgt goede begeleiding en werkt veel samen. Ook krijg je een stagevergoeding van € 450,-  per maand o.b.v. een 36-urige werkweek. Wij zien je graag in februari starten. We verwachten dat de opdracht een doorlooptijd heeft van vijf maanden.

Solliciteren en meer weten?

Als je vragen hebt, dan kun je contact opnemen met Jolanda van Roon, recruiter, op 06-27087554.
Een online assessment en Pre Employment screening zijn een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Is de afstudeeropdracht niet interessant voor jou, maar mogelijk wel voor je netwerk? Gebruik de share-buttons om deze te delen via mail, Twitter, LinkedIn en/of Facebook.