Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage Adviseur Particuliere Relaties

Bedrijf: ABN AMRO Bank
Richting(en): Marketing / Product Management, PR / Communicatie |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Hoe ziet je werk eruit?

Het betreft een meewerkstage ter ondersteuning van de adviseurs internationale relaties. Het betreft vooral administratieve werkzaamheden en het bemannen van receptie en de telefoon. Afhankelijk van jouw performance kan dit takenpakket worden uitgebreid naar meer commerciële activiteiten zoals het ontwikkelen van commerciële acties en het uitwerken van verbeterideëen.

Wie ben jij?

Opleidingsniveau: HBO. Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Engels, je bent accuraat, een harde werker, representatief, ondersteunend en klantvriendelijk.

Wie zijn wij?

Wij werken met zo'n 85 mensen op Schiphol en bedienen buitenlandse klanten in Nederland en buitenlandse en Nederlandse klanten in het buitenland. We spreken samen zo'n 25 vreemde talen en hebben affiniteit met het internationale. De sfeer is informeel en prestatiegericht. Wij gaan voor een hoge klanttevredenheid en doen er alles aan dit te bereiken.

Werken bij ABN AMRO betekent: nog beter worden in wat je doet. We begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms ‘nee’ verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging.

Wat bieden wij je?

ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen.

Solliciteren of meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op lees meer en aanmelden en stuur je CV en motivatiebrief naar Rosa.Obbink@nl.abnamro.com of Janny.nieman-niesen@nl.abnamro.com.
We maken graag kennis met je.

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Stagiaire Controlling

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Wil je ervaring opdoen op een Controlling afdeling bij ABN AMRO? Dan is dit je kans! Hoe ziet je werk eruit? Als stagaire krijg je de kans om inzicht te krijgen in de financiele performance bij onderdelen van de bank. Je werkt mee aan (het verbeteren van) de maandelijkse klantrapportages, monitoren van budgetten, maken van forecasts en het beoordelen van business cases. Onze interne klanten en de market stellen hoge eisen aan onze rapportages en analyses. Om tijdig, volledig en transparant te rapporteren, is het belangrijk dat wij onze processen continue verbeteren. Aan jou de uitdaging om een aantal processen te beoordelen op efficiency en effectiviteit en gedurende je stage een verbeterinitiatief uit te werken.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Vertel ons jouw verhaal. Wij zijn benieuwd! 

Aanmelden tot en met

Commercial Talent Programme

Banking / Finance, Sales

ABN AMRO Bank - Amsterdam

In het ABN AMRO Commercial Talent Programme ga je aan de slag binnen onze business line Private Banking of Commercial Banking. In 12 of 18 maanden ontdek je wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je inhoudelijke kennis en volgt go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank. In het eerste jaar werk je ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling met andere trainees tijdens het Boost Your Growth programme en ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt.

Aanmelden tot en met

Finance Talent Programme

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

In no time veel ervaring opdoen als finance professional en impact maken in een omgeving die constant te maken heeft met innovatie en verandering: dat zijn de ingrediënten van ons Finance Talent Programma. Bankieren gaat al lang niet meer alleen over het opslaan en verwerken van geld en transacties, het gaat veel verder dan dat! Om invulling te geven aan het nieuwe bankieren hebben we jouw talenten nodig!

Snelle, actuele en overzichtelijke financiële stuurinformatie is van essentieel belang. Daarom is meer dan ooit financiële expertise nodig in alle denkbare processen, van de administratieve organisatie, pricing, forecasting, modellering, tot decision support, risk management en control. Kortom, over de volle breedte van ABN AMRO en op ieder niveau is de Finance functie van strategisch belang. Een superkans voor jou om je als finance professional meer en meer te profileren als Business Partner.

Ons Finance Talent Programma biedt jou de kans om in een zeer korte tijd opgeleid te worden tot een allround finance professional. Het unieke aan dit programma is dat je een bijdrage kan leveren aan het volledige nieuw state of the art finance en risk landschap en een actieve inbreng levert aan de transitie die we als bank doormaken.