Overslaan en naar de inhoud gaan

HR Recruitment stage bij ABN AMRO MeesPierson

Bedrijf: ABN AMRO Bank
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 02 januari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

HR Recruitment stage bij ABN AMRO MeesPierson

Zet jij ABN AMRO MeesPierson op de kaart bij jong aanstormend talent?
Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle stagiairs binnen ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast bezoek je evenementen om de juiste kandidaten te kunnen werven, ABN AMRO MeesPierson te promoten en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan diverse projecten. Je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren of een eigen onderzoek op te zetten. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Hoe ziet je werk eruit?

Sinds 2014 houdt het Stagebureau zich actief bezig met het selecteren van gemotiveerde stagiairs en deze aan te bieden bij de kantoren en afdelingen van ABN AMRO MeesPierson. Hierbij moet er niet alleen gedacht worden aan het behandelen van cv's en motivatiebrieven, maar is er in de werkzaamheden juist veel diversiteit te vinden. Je krijgt een eigen regio waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor het invullen van de vacatures. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met de contactpersonen en stagebegeleiders op de lokale kantoren. Daarnaast woon je stage evenementen bij en geef je gastcolleges op Hogescholen en Universiteiten. Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van de beste kandidaten en stelt hen voor aan de desbetreffende kantoren. De kantoren voeren zelf de sollicitatiegesprekken en nemen de kandidaten aan. 

Het stagebureau is onderdeel van de afdeling Sales Management. Een afdeling waar hard werken en plezier centraal staan. De aanvang van deze stage is per januari/februari, voor een periode van 5 a 6 maanden.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en zelfstandige student met HBO of WO denkniveau en hebt de ambitie om het beste uit jezelf te halen tijdens je stage. Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig, zodat je in korte tijd ingewerkt kan worden in de wereld van recruitment. Sociaal en communicatief vaardig als je bent, leg je snel contact met diverse collega's en ben je een klantgericht aanspreekpunt voor onze kandidaten. Je komt goed tot je recht binnen een hectische en dynamische omgeving en behoudt ondanks de diversiteit aan werkzaamheden het overzicht. 

- HBO of WO werk- en denkniveau;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; 
- Je hebt affiniteit met het vakgebied van werving en selectie;
- Je bent leergierig, werkt nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteit;
- Je bent communicatief vaardig en samenwerkingsgericht;
- Je bent ten minste 4 dagen in de week beschikbaar;
- Je bent beschikbaar vanaf december / januari.

Wie zijn wij?

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is marktleider in Nederland op het gebied van Private Banking en is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.

Wat bieden wij je?

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen. Wij bieden jou een mooie stage waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop de ruimte is om te leren en te groeien. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding.

Solliciteren of meer weten?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Audrie Fransen (076-5279615), haar email adres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je. 

Other possibilities

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Recruitment Stage ABN AMRO MeesPierson Stagebureau

HRM / Recruitment

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Startdatum: 01 september 2021

Wil jij ervaring opdoen in de wereld van Private Banking en denk jij als geen ander te weten hoe je ABN AMRO MeesPierson op de kaart kunt zetten bij aanstormend talent? Dit is jouw kans! Als recruiter van het Stagebureau ben jij verantwoordelijk voor de gehele werving en selectie van alle nieuwe stagiair(e)s binnen Private Banking. Er is geen specifieke opleiding vereist voor deze stage, binnen het Stagebureau word je namelijk opgeleid tot recruiter.  

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Stage Business Support Private Banking

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Eindhoven

Startdatum: 01 september 2021

Dus jij bent graag de drijvende kracht achter topprestaties? Daar moet je wat mee doen! Ondersteun de Private Bankers, Beleggers en assistenten van ABN AMRO MeesPierson op operationeel gebied in onze klantbediening bij Business Support: daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Stage - Projectleider Compliancy met betrekking tot leveranciers van ABN AMRO Bank wereldwijd

Management, PR / Communicatie

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Krijg jij energie van een afwisselende functie waarbij je de spin in het inkoop-web bent? Bijt je graag je tanden ergens in en vindt je het leuk om de juiste oplossing te vinden? Ben je communicatief vaardig in zowel Nederlands als in Engels en kun je mensen meenemen in je verhaal? Je hebt contact met collega’s en suppliers van ABN AMO Bank maar ook zit er een internationaal tintje aan dit project. Twijfel niet en solliciteer nu!