Overslaan en naar de inhoud gaan

HR Recruitment stage bij ABN AMRO MeesPierson

Bedrijf: ABN AMRO Bank
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 02 januari 2017
Vooraanmelden
Vooraanmelden

HR Recruitment stage bij ABN AMRO MeesPierson

Zet jij ABN AMRO MeesPierson op de kaart bij jong aanstormend talent?
Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle stagiairs binnen ABN AMRO MeesPierson. Daarnaast bezoek je evenementen om de juiste kandidaten te kunnen werven, ABN AMRO MeesPierson te promoten en krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan diverse projecten. Je krijgt volop de ruimte om je eigen ideeën te implementeren of een eigen onderzoek op te zetten. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Hoe ziet je werk eruit?

Sinds 2014 houdt het Stagebureau zich actief bezig met het selecteren van gemotiveerde stagiairs en deze aan te bieden bij de kantoren en afdelingen van ABN AMRO MeesPierson. Hierbij moet er niet alleen gedacht worden aan het behandelen van cv's en motivatiebrieven, maar is er in de werkzaamheden juist veel diversiteit te vinden. Je krijgt een eigen regio waarbinnen jij verantwoordelijk bent voor het invullen van de vacatures. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met de contactpersonen en stagebegeleiders op de lokale kantoren. Daarnaast woon je stage evenementen bij en geef je gastcolleges op Hogescholen en Universiteiten. Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van de beste kandidaten en stelt hen voor aan de desbetreffende kantoren. De kantoren voeren zelf de sollicitatiegesprekken en nemen de kandidaten aan. 

Het stagebureau is onderdeel van de afdeling Sales Management. Een afdeling waar hard werken en plezier centraal staan. De aanvang van deze stage is per januari/februari, voor een periode van 5 a 6 maanden.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste en zelfstandige student met HBO of WO denkniveau en hebt de ambitie om het beste uit jezelf te halen tijdens je stage. Je bent van nature nieuwsgierig en leergierig, zodat je in korte tijd ingewerkt kan worden in de wereld van recruitment. Sociaal en communicatief vaardig als je bent, leg je snel contact met diverse collega's en ben je een klantgericht aanspreekpunt voor onze kandidaten. Je komt goed tot je recht binnen een hectische en dynamische omgeving en behoudt ondanks de diversiteit aan werkzaamheden het overzicht. 

- HBO of WO werk- en denkniveau;
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; 
- Je hebt affiniteit met het vakgebied van werving en selectie;
- Je bent leergierig, werkt nauwkeurig en hebt een hands-on mentaliteit;
- Je bent communicatief vaardig en samenwerkingsgericht;
- Je bent ten minste 4 dagen in de week beschikbaar;
- Je bent beschikbaar vanaf december / januari.

Wie zijn wij?

Werken bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. Wij begrijpen klanten, vertalen hun ambities naar gemeenschappelijk succes en verdienen zo vertrouwen. We willen dat onze klanten onze producten begrijpen. Dat betekent dat we soms 'nee' verkopen als het risico van een product voor een klant te groot is. Klantbelang is ook: een overzichtelijk productaanbod bieden. En: helder communiceren. Bankieren is ons vak, de wereld onze uitdaging. ABN AMRO MeesPierson is marktleider in Nederland op het gebied van Private Banking en is in 2015 door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.

Wat bieden wij je?

Stage lopen bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet. ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen. Daarnaast leer je ABN AMRO écht kennen. Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar ook om het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert regelmatig inhoudelijke en sociale evenementen waar je elkaar en de bank beter leert kennen. Wij bieden jou een mooie stage waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop de ruimte is om te leren en te groeien. Daarnaast bieden wij een marktconforme stagevergoeding en goede begeleiding.

Solliciteren of meer weten?

Wij zijn benieuwd naar jou! Je kunt je sollicitatiebrief, met motivatie en CV richten aan Audrie Fransen (076-5279615), haar email adres is Abnamro.MeesPierson.Stages@nl.abnamro.com. Gelieve het vacaturenummer in je sollicitatie vermelden. We maken graag kennis met je. 

Other possibilities

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Solliciteer nu Stage Assistent(e) Private Banking

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Groningen

Ben je een nieuwsgierige en ondernemende HBO of WO-student(e) met interesse in de wereld van bankieren? Wil je werken aan projecten met impact die ertoe doen? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun onze Private Bankers bij alles wat ze doen. Daar help je niet alleen onze vermogende klanten mee vooruit, maar steek je zelf ook nog enorm veel van op.

werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Project Officer Sustainable Finance Regulations

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

Are you a project officer with experience in regulatory compliance? Or are you a self-starting starter with lots of drive and eagerness to learn? Do you have affinity with sustainability? Do you want to know more about the various types of sustainable finance regulations the bank is implementing and how these support the sustainability shift? Then you are the candidate we are looking for!

Your work

You will support the day-to-day execution of the Sustainable Finance Regulation program, including the following particulars: 

  • Facilitating the development of gap-analyses and implementation plans
  • Ensuring high quality progress reporting by action owners across the bank and support reliable and relevant reporting 
  • Ensuring project deliverables are assessed against implementation plans and quality standards
  • Tracking of project risks and issues, dependencies on other programmes or business-as-usual activities and interdependencies between workstreams 
  • Preparing and coordinating the reporting of project progress and risks for senior management and supervisors
  • Monitoring the project governance for workstream Risk Management to determine its effectiveness 
  • Preparing presentations for the Risk Management Steerco
  • Support the Risk Management workstream Project manager in his/her day-to-day activities 
werken-bij-abn-amro
Aanmelden tot en met

Cloud Data Engineer

Banking / Finance

ABN AMRO Bank - Amsterdam

De wereld verandert snel en onze rol verandert mee. We zetten ons in voor een duurzaam, stabiel en veilig financieel systeem. Het opsporen van financiële criminaliteit staat dan ook bovenaan onze agenda. Maar daarmee vertellen we jou niets nieuws, want je leest de krant. Je bent maatschappelijk betrokken, eerlijk en nieuwsgierig. Je wil het juiste voor de klant, de samenleving en de bank.


Binnen Detecting Financial Crime (DFC) hebben we alle activiteiten gebundeld om witwassen, terrorismefinanciering en corruptie tegen te gaan. Door kennis, expertise en krachten te bundelen zijn we beter in staat om financiële criminaliteit terug te dringen en tegelijkertijd nieuwe ontwikkelingen door te voeren. De voortschrijdende technologie is geen bedreiging maar een kans. Niet alleen kunnen we ons opsporingswerk verbeteren, het maakt de georganiseerde misdaad ook steeds geavanceerder. Het opsporen van financiële criminaliteit is dan ook een continu proces dat dag in, dag uit de grootste aandacht vraagt ​​van onze expertise e