Overslaan en naar de inhoud gaan

Deloitte

4847 werknemers

Deloitte - Scriptiestage Audit | Arnhem

Niveau
WO
Richting

What impact will you make?

Tijdens jouw scriptiestage liggen er tal van uitdagingen op jou te wachten. Zo ga je onderzoek verrichten naar een onderwerp waar jij expert in wilt worden. Denk aan Sustainabilty reporting, IT Audit, Data & Analytics of andere relevante topics. Ook schrijf je je scriptie onder professionele begeleiding van een buddy, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Tevens is het mogelijk om tijdens je stage mee te lopen met het Audit team en voer je onderdelen van een jaarrekeningcontrole uit of help bij het beoordelen van de administratieve organisatie als scriptie stagiair Audit.

This is how

  • Gebruik makend van onze database en ons intern vaktechnisch bureau denk aan onze IT Audit, Data & Analytics en Sustainability reporting specialisten;
  • Als het nodig is stuur je interviews/enquêtes naar collega’s om informatie te verzamelen;
  • Controleren van de eenvoudigere posten in de jaarrekening om erachter te komen of de Audit jouw toekomstige vakgebied wordt.
(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 1600 andere collega's binnen Audit dat onderdeel is van Deloitte. Ons team biedt onze klanten uiteraard kwalitatieve audits. Daarnaast gaan wij ook aan de slag met aan audit gerelateerde vraagstukken op het gebied van verslaggeving en internal control vraagstukken. Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.