Informatie over Stages | AfstudeerStage.nl
Business Talent Network

Informatie over Stages

Informatie over Stages

Afstuderen bij Tata Steel.

Wil je bij Tata Steel afstuderen, dan vragen wij je om eerst alvast na te denken over je afstudeeropdracht.

In goed overleg formuleren we je afstudeeropdracht zo, dat deze aansluit op jouw wensen en past bij onze praktijk. Ook als je afstudeert, krijg je alle ruimte om zelfstandig aan je opdracht te werken.

Snel wegwijs

Stage bij Heineken WO

Waarschijnlijk ken je ons als biermerk. Maar wist je ook dat achter dat bekende merk een grote, innovatieve en internationale organisatie schuilgaat? Er werken veel verschillende type mensen bij HEINEKEN. Van deze mensen kun je bijvoorbeeld leren hoe onze marketingplannen tot stand komen, hoe we ons productieproces organiseren en hoe we onze merken in de buitenlandse markt introduceren.

Stage bij ING

Werken bij ING Bank is een ambitie die velen hebben. Een goede start om bij de ING te beginnen is om daar stage te lopen. Wat kun je verwachten als stagiaire? Waar staat het bedrijf voor? En welke werkzaamheden kan een stagiaire verrichten?

Een accommodatie regelen voor een buitenlandse stage

Een stage in het buitenland is de uitgelezen kans op een geweldige buitenland ervaring. Door te werken in het buitenland word je snel opgenomen in de cultuur en kom je gemakkelijk in contact met de locals. Probeer ook echt energie te steken in je collega’s, want op deze manier word je voor je het weet meegevraagd naar allerlei lokale gebruiken en feesten. Erg leuk om mee te maken!

HR Stage

Wat is Human Resources
Human Resource Management (HRM) zorgt voor de ondersteuning aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers van een onderneming. Door HRM kan het beste uit de medewerkers gehaald worden. Human Resources zorgt voor de gewenste werksfeer en cultuur binnen het bedrijf. Daarnaast is het van belang de werkrelaties optimaal te houden en problemen hierin op te lossen.

Pagina's