Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Moongro on 24 mei 2016

Stage Heineken HBO

Waarschijnlijk ken je ons als biermerk. Maar wist je ook dat achter dat bekende merk een grote, innovatieve en internationale organisatie schuilgaat? Er werken veel verschillende type mensen bij HEINEKEN. Van deze mensen kun je veel leren. Bijvoorbeeld hoe onze marketingplannen tot stand komen, hoe we ons productieproces organiseren en hoe we onze merken in de buitenlandse markt introduceren.

Tijdens je stage krijg je de ruimte om HEINEKEN als bedrijf te leren kennen, ook buiten de afdeling. Je werkt aan een eigen opdracht waar je zelf verantwoordelijkheid voor draagt. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en een proactieve houding. Maar natuurlijk helpen we je daarbij als dat nodig is.

HEINEKEN biedt continue stageplekken aan, in allerlei disciplines van de organisatie. Interesse? Informeer dan ook eens bij je stage coördinator op school. De kans is groot dat we al eerder samen hebben gewerkt met jouw school. We hebben namelijk continu stage opdrachten bij HEINEKEN en Vrumona. Of klik hier voor onze vacatures voor stagiairs.

Stage mogelijkheden
Stage lopen bij HEINEKEN is een goede manier om jezelf te laten zien binnen de organisatie. Wie weet hebben we aan het eind van je stage wel een leuke startersfunctie voor je. Bij HEINEKEN kun je op twee manieren stage lopen:

1. Meewerkstage
Als stagiair ben je onderdeel van een afdeling en help je mee met dagelijkse werkzaamheden. Maar je krijgt ook een opdracht, een project waarvoor jij verantwoordelijk bent. Zo kun je stage lopen op de afdeling IT  waar je bijvoorbeeld werkt voor de  websites van merken als Heineken, Amstel of Crystal Clear. Je bent vooral uitvoerend aan het werk. Maar meedenken mag je bij HEINEKEN altijd.

2. Afstudeerstage
Tijdens deze stage doe je onderzoek voor HEINEKEN. Daarnaast ondersteun je collega´s in de dagelijkse werkzaamheden. Het eindproduct is een onderzoeksverslag dat je presenteert aan je begeleider en andere belangstellenden.

De sfeer op de werkvloer
Er is nauw contact tussen de stagiairs bij Heineken. Stagiairs zoeken elkaar op en er worden regelmatig stage lunches voor en door stagiaires georganiseerd. Af en toe loopt er een project waar stagiairs van verschillende afdelingen en disciplines samen aan werken. Daarnaast wordt er door de stagiair van de afdeling recruitment iedere zes maanden een dag voor stagiairs georganiseerd. Op die manier leer je ook van elkaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een:
• stagevergoeding van € 400,- bruto per maand;
• intensieve begeleiding;
• concrete en relevante stage opdrachten.