Overslaan en naar de inhoud gaan
Ingediend door Maiko on 23 maart 2018

Stage bij ABN Amro

ABN Amro is natuurlijk een grote naam in Nederland. Daarom zou een naam als ABN Amro op jou CV zeker goed staan. Maar er is misschien wel de twijfel bij je. Krijg ik bij ABN Amro wel evenveel ervaring en begeleiding als bij een stage bij bijvoorbeeld een kleiner bedrijf? Moet ik niet de hele dag koffie zetten en heb ik eigenlijk niets aan me stage?

Dit is zeker niet het geval. ABN Amro biedt veel stages aan voor HBO en WO. Dit ook in verschillende richtingen. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe organisatie die onder ABN Amro valt,  New10. Een stage bij New10 betekend eigenlijk de ervaring van een start-up met de begeleiding en expertise van ABN Amro. Tijdens een stage bij New10 ga je onder andere meehelpen het merk op de kaart te zetten door middel van storytelling, content creatie en het managen van events. Data analyse en Digital strategy ontwikkelen? Al deze onderdelen kunnen onder jou stage vallen. Plus een gezellige sfeer met bootcamps en borrels.

Dit is slechts één van de vele stages die ABN Amro biedt. Zo zijn er verder stages waar je ook kunt afstuderen, stages gericht op de wetgeving, private banking, real estate of wat dacht je van helpen met het bouwen van de  infrastructuur voor een cloud platform?

Zo zie je dat er vele mogelijkheden zijn voor jou in stages. Op deze manier werk jij aan iets waar ook echt jou interesse ligt. Plus de benodigde begeleiding die zorgt dat jou stage perfect wordt afgerond. Wacht niet langer en zoek tussen alle mogelijke (afstudeer)stages bij ABN Amro die bij jou passen via deze link