Overslaan en naar de inhoud gaan

Associate Intern

Bedrijf: EY-Parthenon
Richting(en): Consulting |
Niveau: WO
Locatie: Rotterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van EY-Parthenon

Associate Intern

EY-Parthenon is de wereldwijde strategie-boutique van EY en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de VS, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wereldwijd heeft EY-Parthenon al meer dan 40 kantoren in 22+ landen en werken er meer dan 1500 professionals. In Nederland werken wij vanuit Rotterdam met ongeveer 50 medewerkers en richten wij ons met name op de sectoren Private Equity, Retail, FMCG en Transport, Travel & Leisure. 

Het werk in de praktijk

Het werk van een consultant is afwisselend en brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee. Je werkt in teamverband aan een project wat kan bestaan uit verschillende opdrachten in allerlei sectoren. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het project waarop je werkt, maar variëren van het analyseren van cliënt- of marktgegevens en het maken van modelanalyses tot het afnemen van interviews. De bevindingen analyseer je met je team om tot antwoorden te komen. Uiteindelijk presenteer je het advies aan de cliënt. Het werken in teams maakt dat je voortdurend van elkaar leert. Onze teams zitten graag op locatie bij de cliënt. Zo werken we echt met de cliënt samen en komen tot een werkelijk gedragen advies. Op vrijdag werken wij zoveel mogelijk op kantoor om ook elkaar niet uit het oog te verliezen en ervaringen te delen.

Een carrière binnen EY-Parthenon is geënt op continue groei als consultant en persoon. Je start als associate met het leren van het vak. Als je dat machtig bent word je consultant en vervul je gaandeweg een meer senior rol in de teams. Ben je daarin voldoende bedreven dan word je manager en uiteindelijk wellicht vice-president of partner. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zal je merken dat je continu wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt.

Begeleiding

De stagiair(e) wordt begeleid door één van de partners en een team van consultants waar je mee samenwerkt op een project. 

Opleidingsniveau / overige eisen

  • Minimaal 3e jaar bachelor student
  • Sterke, aantoonbare analytische instelling
  • Gezonde business sense
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Minimale beschikbaarheid: 8 – 12 weken
  • Let op! Solliciteer tijdig op een stage als associate.

Wat bieden wij?

  • Energieke en enthousiasmerende werkomgeving
  • Steile leercurve
  • Zeer aantrekkelijke stagevergoeding
  • Auto, laptop en telefoon

Wie zoeken wij?

Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Technische studenten, (bedrijfs-)economen en econometristen met een brede maatschappelijke interesse blijken vaak aan dit profiel te voldoen.

Interesse?

Verstuur je motivatiebrief, cijferlijsten van middelbare school en universiteit en CV via de gele button op deze pagina.

Ga naar de website van EY-Parthenon

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Research Intern

Consulting

EY-Parthenon - Rotterdam

EY-Parthenon is in 2014 gevormd na samenvoeging van Parthenon Group en EY – de wereldwijd opererende strategie consultant heeft inmiddels 40 kantoren in 22+ landen waar meer dan 1500 professionals werkzaam zijn en een top 10 ranking van VAULT. Werken bij.EY-Parthenon biedt het beste van twee werelden: enerzijds de voordelen van een boutique-firm met strategische korte projecten waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng, initiatief en innovatie en anderzijds een groot (internationaal) netwerk, brede infrastructuur en investeringskracht.

Aanmelden tot en met

Online Strategy Course

Consulting

EY-Parthenon - Nederland

Startdatum: 12 februari 2021

Maak uitgebreid kennis met EY-Parthenon Strategy en ga tijdens een interactieve case zelf aan de slag als strategy consultant. Schrijf je in voor 5 februari 2021.

Aanmelden tot en met

Associate Consulant

Consulting

EY-Parthenon - Rotterdam

EY-Parthenon is de wereldwijde strategie boutique van EY en adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de VS, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wereldwijd heeft EY-Parthenon al meer dan 40 kantoren in 22+ landen en werken er meer dan 1500 professionals. In Nederland werken wij vanuit Rotterdam met ongeveer 50 medewerkers en richten wij ons met name op de sectoren Private Equity, Retail, FMCG en Transport, Travel & Leisure.