Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage Marketing en Employer Branding

Richting(en): HRM / Recruitment, Marketing / Product Management / Brand Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Young Colfield

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e)! Heb jij zin in een persoonlijke stageomgeving waar je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen, waar je veel vrijheid krijgt en je een bijdrage kan leveren aan de marketing van Young Colfield én Young Experience? Word jij enthousiast van thema’s zoals marketing, branding en content? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees de vacature en wie weet tot snel

 

Young Colfield wat doen wij eigenlijk?

Young Colfield is een organisatie die volledig draait om… je raadt het al: jonge mensen. Daarbij focussen we ons specifiek op de ont-wikkeling van Young Professionals. En dat doen we op twee manieren. Enerzijds door traineeprogramma’s aan te bieden voor WO-starters en anderzijds door onze kennis en kunde in te zetten om andere organisaties te helpen om hun jong talent verder te ontwikkelen. Dit laatste doen we onder de tak ''Young Experience''.

 

De stage

Het afgelopen jaar zijn Young Colfield én Young Experience flink gegroeid en om deze groei ook door te zetten in 2022 zijn we op zoek naar een marketing collega. We willen meer naar buiten treden en hierbij hebben we jouw hulp nodig!

 

Wat ga je dan doen?

 • Als stagiair(e) ben je onderdeel van twee teams: het Marketing-team van Young Colfield en het Young Experience team;
 • De rol is deels coördinerend en deels operationeel. Je werkt daarbij veel samen met de marketing strateeg en de marketing coördinator van Young Colfield en Young Experience op het gebied van marketing(strategie), branding en content;
 • Je krijgt alle vrijheid om je creativiteit en commercialiteit te botvieren op bovenstaande thema’s. Denk aan werkzaamheden zoals: creëren van content voor onze website en social media kanalen, plaatsen van content op onze social media platforms, opzetten van social mediacampagnes, verbeteren van de online vindbaarheid van Young Colfield/Experience, etc.
 • Tijdens je eerste gesprek bespreken we met elkaar welke werkzaamheden goed bij jou passen en jou enthousiast maken. Uiteindelijk bepalen we aan de hand daarvan jouw precieze takenpakket.

Disclaimer: Natuurlijk horen bij bovenstaande activiteiten ook een aantal administratieve taken, maar wij vinden het voornamelijk belangrijk dat mensen zich kunnen focussen op hetgeen wat energie oplevert, in plaats van wat energie kost!

 

Functievereisten

Wat verwachten wij van jou?

Als stagiair(e) geloven we dat het belangrijk is dat je het volgende in huis hebt:

 • Je neemt verantwoordelijkheid: je bent proactief en neemt eigenaarschap over taken en ideeën;
 • Je bent creatief: je krijgt energie van het bedenken en creëren van nieuwe ideeën en je schrijft graag & helder.
 • Je weet van aanpakken: je bent iemand die denkt in kansen & oplossingen én je gaat vol enthousiasme aan de slag;

En ook niet onbelangrijk…

 • Je bent bezig met je hbo of wo bachelor óf masterstudie in bijvoorbeeld Communicatiewetenschap, Bedrijfskunde of Marketing (of een vergelijkbare studie);
 • Je bent circa zes maanden beschikbaar voor 24-32 uur per week;
 • Heb je een andere achtergrond, heb je affiniteit met deze thema's, ben je op zoek naar een andere constructie of heb je vragen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Denk je nu: ‘Yes, wat leuk!’, Dan horen wij natuurlijk graag van jou! 

 

En wat bieden wij jou?

 • Visie: Je werkt in een jonge, visie-gedreven organisatie met veel energie, creatiekracht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Teamgevoel: Je bent onderdeel van het Young Colfield staff-team met wekelijkse stand-ups;
 • Persoonlijke ontwikkeling: Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling: coachgesprekken, eigen stagebegeleider, trainingen, kennissessies, loopbaanadvies, et cetera;
 • Fijne plek: Een inspirerend kantoor in Amsterdam met naast verse bloemen, goede koffie en hippe inrichting zelfs een meditatiekamer, piano en tafeltennistafel voor de liefhebber;
 • Gezelligheid: En natuurlijk de hele Young Colfield experience daaromheen! Veel jonge enthousiaste mensen, borrels, sportactiviteiten en teambuilding;
 • Vergoeding: Een mooie stagevergoeding van €450 bruto per maand op basis van 24 uur; €600 bruto per maand op basis van 32 uur.

 

Ga naar de website van Young Colfield

Other possibilities

werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Stage Werving & Employer Branding

HRM / Recruitment

Young Colfield - Amsterdam

Stage Werving & Employer Branding 💼🌟

 

Op zoek naar een toffe stage in Werving & Employer Branding? Dit is jouw kans! Young Colfield heeft een plek voor een stagiair(e) in schooljaar 2023/2024 (startdatum flexibel). Let's dive in!

 

Als stagiair(e) Werving en Employer Branding team werk je mee met in Young Expert Program (YEP) team. Je kunt je met alle kanten van de werving bezighouden: het zoeken van talenten voor YEP, het doen van cv-checks , het voeren van sollicitatie gesprekken of het sparren met studieverenigingen.

 

Naast werving kun je je ook bezig houden met het ontwerpen en geven van trainingen, organiseren van beurzen en events of je verdiepen in de marketing en toffe content voor onze site en socials te creëren.

 

Wat is het Young Expert Program?

Binnen YEP starten trainees hun loopbaan in de IT in een mooie rol bij een van onze klanten, vol focus op professionele én persoonlijke groei. Jij zoekt mee naar topkandidaten voor dit uitdagende traineeship.

 

Wat krijg je?

Bij Young Colfield stap je in een enthousiast team met ruimte om te groeien. In het Young Colfield staff-team deel je inspiratie en krijg je coaching, training en natuurlijk goeie koffie 😉.

Je krijgt een stagevergoeding van €600 op basis van 32 uur. De vaste kantoordagen zijn dinsdag en donderdag, daarnaast kun je als je wilt thuiswerken.

Stage Werving & Employer Branding
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Inhousedag Talent Program

Management

Young Colfield - Amsterdam

Startdatum: 06 september 2023

Ben jij geïnteresseerd in Young Colfield en zou je graag meer willen weten over het Talent Program? Meld je dan aan voor onze Inhousedag!

Tijdens deze middag kom je meer te weten over Young Colfield. Je krijgt een rondleiding op ons gloednieuwe kantoor. Verder zullen we je uitgebreid vertellen over het Talent Program, onze organisatie en de visie waarop we Young Colfield gebouwd hebben. Je ontmoet verschillende trainees, gaat ervaren hoe het is om een training te volgen én je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen. De dag zullen we afsluiten met een gezellige borrel!

Inhousedag Talent Program
werken-bij-Young Colfield
Aanmelden tot en met

Young Expert Program - Software Engineer Traineeship

Data Analyse, IT / ICT, Engineering / Techniek

Young Colfield - Amsterdam

In een jaar groeien van net-afgestudeerde met veel potentie tot zelfverzekerde young professional met een flinke dosis inhoudelijke en persoonlijke kennis. Let’s go!

Met ons éénjarige Young Expert Program Software Engineer Traineeship bieden wij jou het beste van twee werelden:

 • Enerzijds een uitdagende software development rol in een professionele en innovatieve IT omgeving bij een van onze samenwerkingspartners, waar jij jezelf en jouw technische skills in korte tijd inhoudelijk sterk kan ontwikkelen. Je komt in een volwaardige en uitdagende startersfunctie terecht in een team waar je on the job ervaring opdoet en leert door gewoon lekker te doen;
 • Anderzijds een uitgebreid hard- en softskill opleidingsprogramma bij Young Colfield, waarin je samen met je Talent Manager en mede Young Expert Program trainees focust op duurzame persoonlijke en professionele groei, met veelzijdige trainingen afgestemd op jouw behoeftes en ambities. En natuurlijk niet te vergeten de kennissessies & sociale activiteiten met je al mede Young Colfielders!

Wat kan ik inhoudelijk gaan doen en bij welke organisatie?

Wij hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers, waarbij je uiteenlopende uitdagende IT rollen kan gaan vervullen. Met dit traineeship kun je direct binnen stappen bij zowel gevestigde bedrijven als bijvoorbeeld ABN Amro of ING, overheden maar ook innovatieve start-ups en scale-ups.

Om je een idee te geven waar onze trainees terecht kunnen komen, hieronder een kleine greep van rollen die onze (oud-) trainees vervullen bij de organisaties waar wij zoal mee samenwerken:

 • Fullstack Developer bij ING om te werken aan een app voor de boekhouding van klanten; 
 • Support Engineer bij ABN Amro om systemen te bouwen die andere teams ondersteunen; 
 • Software Developer bij ING om nieuwe features te implementeren in de Mobiel Bankieren App; 
 • Software Engineer bij QuandaGo. 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij een match met Young Colfield, bepalen we samen welke rol en welke organisatie het beste aansluit bij jouw ervaringen en ambities. We vinden het belangrijk dat jij op een plek terecht komt die bij je past. Zo kun jij zijn wie je bent en zo waarde toevoegen vanuit jezelf. In onze gezamenlijke zoektocht naar die droombaan ga je in gesprek met jouw potentiële opdrachtgever om meer over de inhoud van de rol te weten te komen en het team beter te leren kennen om te zien of er inderdaad een match is en je daar aan de slag zou willen gaan.

 

Waarom juist dít IT traineeship bij Young Colfield – wat bieden we jou?

Mensen die zichzelf durven te zijn; dat vraagt om moed. En dat is precies waar wij bij Young Colfield naar op zoek zijn! Bij Young Colfield geloven we dat je de meeste impact maakt als jezelf. Jouw ontwikkeling staat bij daarom bij ons centraal. We werken met talenten die vanuit zelfbewustzijn de wereld in beweging willen brengen. Wat dit concreet inhoudt; we helpen je inzicht krijgen in waar je goed in bent, wat je valkuilen zijn én hoe je impact kan maken op een manier die bij jou past. Binnen ons traineeship bieden we jou verschillende tools om je hierin mee te nemen:

Een Young Expert Talent Manager, jouw coach waarmee je één op één gesprekken voert over jouw ontwikkeling.

Een Young Expert Trainee Team 
van 4-7 mede trainees uit de drie verschillende tracks van het Young Expert Program: data, software engineering en IT business analist. Met hen wissel je ervaringen uit, besteed je aandacht aan teambuilding, gezelligheid en houd je regelmatig intervisiemomenten met elkaar. Samen leer je van, met en door elkaar.

En natuurlijk, het soft- én hardskill opleidingsprogramma met diverse trainingen die bijdragen aan jouw ontwikkeling en groei.

Het technisch-inhoudelijke deel wordt afgestemd op de inhoud van de rollen die jij en je teamgenoten gaan vervullen. Dat betekent een programma relevant en up-to-date met de markt. Maatwerk dus. Voor het software engineering traineeship zijn dat trainingen in bijvoorbeeld JAVA, Python, API development en Azure
Bij softskills kun je denken aan trainingen in bijvoorbeeld presenteren maar ook zaken als persoonlijke effectiviteit, energie- en verwachtingsmanagement.

Daar bovenop krijg je nog een persoonlijk ontwikkelbudget om in te zetten voor de behoeftes die buiten het programma vallen. Het mooie is, alles wat jij bij ons leert breng je direct in praktijk. Blended learning noemen we dat.

 

Na het traineeship

Na een jaar loopt het trainingsprogramma af en ga je in gesprek met je opdrachtgever om daar in dienst te treden. Die wederzijdse intentie is er vanaf de start van het programma - maar je zit nergens aan vast. Met een flinke dosis inhoudelijke kennis rijker, bewuster van wat je talenten en valkuilen zijn én een scherper kompas welke richting jij op wilt met je carrière.

Young Expert Program - Software Engineer Traineeship