Overslaan en naar de inhoud gaan

Open sollicitatie voor Stage

Bedrijf: USG Legal
Richting(en): Juridisch |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van USG Legal

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden bij USG Legal Professionals? Stuur vooral jouw CV in. We komen graag met je in contact!

Functie-eisen

Een juridische opleiding (minimaal HBO)

Ga naar de website van USG Legal

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Bedrijfsjuridisch Consultant (Legal counsel)

Juridisch

USG Legal - Utrecht

Jij bent een ervaren, enthousiaste bedrijfsjurist met ervaring in het bedrijfsleven of binnen de advocatuur. Je vindt het leuk op diverse terreinen te worden ingezet en je bezig te houden met uiteenlopende bedrijfsjuridische vraagstukken. Deze vraagstukken hebben bijvoorbeeld betrekking op het contractenrecht, privacyrecht of ondernemingsrecht. Het ene moment bedien je de MKB met jouw adviezen en het andere moment werk je als inhouse legal counsel bij een grote, internationale organisatie. Je deinst er dan ook niet voor terug je te buigen over internationale (Engelstalige) contracten en bent eraan gewend te werken in een internationale setting. Dat is de veelzijdige rol van een Bedrijfsjuridisch consultant in dienst van USG Legal Professionals. 

Als Bedrijfsjuridisch consultant ben je in dienst van USG Legal Professionals word je regelmatig ingezet op interim opdrachten bij één van onze opdrachtgevers binnen de zakelijke dienstverlening. Opdrachtgevers binnen de zakelijke dienstverlening zijn onder meer IT- en financiële dienstverleners, organisaties binnen de energie-, retail- en telecombranche, vakbonden en rechtsbijstandsverzekeraars. Niet op opdracht? Dan liggen er voldoende vraagstukken voor jou te wachten bij USG Legal Professionals in Utrecht zelf, waar je bijvoorbeeld MKB’ers adviseert in de business line Advies & Rechtshulp.

Waar houd je je zoal mee bezig?

  • Het opstellen, controleren en uitonderhandelen van (commerciële) contracten;
  • Het checken van algemene voorwaarden;
  • Het fungeren als vraagbaak voor diverse juridische vraagstukken die spelen binnen een organisatie, die weer afhankelijk zijn van het type organisatie waar je wordt ingezet;
  • Het adviseren over uiteenlopende bedrijfsjuridische vraagstukken richting het management van een organisatie.
Aanmelden tot en met

Letselschadebehandelaar (ook ZZP)

Juridisch

USG Legal - Nederland

Jij bent een letselschadebehandelaar. Je hebt meerdere jaren ervaring met het beoordelen van letselschadedossiers. Je vindt het leuk in het kader daarvan gesprekken te voeren met slachtoffers, belangenbehartigers en deskundigen. Zo onderzoek jij de aansprakelijkheid. Je toont empathie, maar kan ook zakelijk zijn. Je wilt je opgedane kennis en ervaring graag inzetten bij een gerenommeerde verzekeraar. Dan is de functie van Letselschadebehandelaar iets voor jou!

Aanmelden tot en met

Interessante opdrachten voor zzp’ers via USG Legal

Juridisch

USG Legal - Nederland

USG Legal heeft diverse interessante interim opdrachten voor zzp’ers op het gebied van civiel recht, arbeidsrecht, privacy, omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en meer. Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen binnen drie werkdagen contact met je op.