Overslaan en naar de inhoud gaan

Wo stage IT

Bedrijf: Tata Steel
Richting(en): IT / ICT |
Niveau: WO
Locatie: IJmuiden
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage in de richting van IT? Wil jij ontdekken hoe je jouw kennis op het gebied van IT kunt toepassen binnen een van de grootste industriële spelers van Nederland? Dan ben je bij Tata Steel aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

Tata Steel Ijmuiden bestaat uit 13 fabrieken op een terrein zo groot als 1500 voetbalvelden. Iedere fabriek heeft een groot aantal installaties, die zo veel mogelijk geautomatiseerd worden aangestuurd. IT is voor onze dagelijkse operatie dus van essentieel belang. Iedere fabriek heeft zijn eigen IT team, gespecialiseerd in de besturing en informatievoorziening voor die specifieke fabriek. Daarnaast is er een centrale IT afdeling die verantwoordelijk is voor alle Tata Steel Europe overstijgende IT oplossingen.

Ben je op zoek naar een stage voor de studie (Technische) Informatica, Software Engineering, Computer Science & Engineering, Embedded Systems, IT, ICT of een andere studie in deze richting? Solliciteer dan op deze vacature! Je hoeft nog niet exact te weten hoe je stage eruit ziet; wij denken graag met je mee en leveren jou een stage op maat.

Herken jij jezelf hierin?

 • Jij bent een wo student (in de richting van bijvoorbeeld IT, informatica) en op zoek naar een uitdagende meewerk- of afstudeerstage;
 • Je bent er helemaal klaar voor je handen uit de mouwen te steken;
 • Je bent nieuwsgierig en wilt leren in de praktijk;
 • Je neem initiatief en durft vragen te stellen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

 • Een goede stagevergoeding, namelijk tussen de €347 en de €416 bruto per maand;
 • Een uitdagende leerzame stage met goede begeleiding;
 • Samen met jou wordt een duidelijke opdracht opgesteld, zodat deze aan de eisen van jouw hogeschool voldoet;
 • Je kunt waardevolle ervaring opdoen binnen de grootste technische speeltuin van Nederland;
 • Je kunt rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van verbeterdoelstellingen;
 • Bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Library Services;
 • Kun je je aanmelden voor ‘Interns For Steel’. Dit is een groep opgericht voor stagiairs door stagiairs. Zij organiseren regelmatig rondleidingen, lunchen samen één keer in de week en is er maandelijks een borrel. 

Wat is jouw werkomgeving?

De komende jaren zoekt Tata Steel stagiaires die grenzen willen verleggen. Wij gaan ons nadrukkelijker onderscheiden in de staalmarkt en willen onze klanten succesvoller laten zijn in hun markten. Wij willen zowel op functioneel en operationeel niveau excelleren, willen de beste zijn in wat we doen en doen dit altijd veilig. En dit doen wij graag samen met jou!

Solliciteren of meer weten?

Spreekt een stage bij Tata Steel je aan? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Vul het registratieformulier zo volledig mogelijk in en upload zowel je cv als je motivatie. Vergeet niet in je motivatie aan te geven vanaf wanneer je op zoek bent naar een stage. Heb je nog vragen en wil jij eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter: Noortje Smits via 06-53336310 (bellen of Whatsappen) of noortje-.smits@tatasteeleurope.com 

Other possibilities

werken-bij-Tata Steel
Aanmelden tot en met

Hbo stage IT

IT / ICT

Tata Steel - IJmuiden

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage in de richting van IT? Wil jij ontdekken hoe je jouw kennis op het gebied van IT kunt toepassen binnen een van de grootste industriële spelers van Nederland? Dan ben je bij Tata Steel aan het juiste adres!

Hbo stage IT