Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerk Stage Communicatie

Bedrijf: Rabobank
Richting(en): PR / Communicatie |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Utrecht
Vooraanmelden
Vooraanmelden

ReVIEW your opportunities

Je gaat richting het eind van je studie en wil nu de theorie wel eens in de praktijk toepassen. De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je brede interesse, creativiteit, je slimme aanpak van complexe problemen en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb je het voor het kiezen. Maar welk carrière pad kies jij? Kom als stagiair Communicatiespecialist bij de Rabobank en wordt de beste versie van jezelf!

ReSET your perceptions

Het werken bij een bank is misschien niet het eerste waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag één impact kunt maken? Bijvoorbeeld door vanuit jouw frisse kijk op de bank met nieuwe ideeën te komen. Op onze afdeling Audit Rabobank nemen we onze verantwoordelijkheid voor de samenleving heel serieus. Bijvoorbeeld door:

  • Met mooie acties om food waste tegen te gaan. Dit zie je vanzelf als je rondloopt in onze bedrijfsrestaurants.
  • Naast ons werk maatschappelijk actief te zijn; bijvoorbeeld in het Rode Kruis netwerk of door zelf iets extra’s te doen voor onze buren tijdens deze coronatijd.

 

Verrassend? Dat is de Rabobank.

Andere mogelijkheden

Aanmelden tot en met

Stagiaire marketing en communicatie

PR / Communicatie

Rabobank - Ede

Voor de afdeling Marketing & Communicatie is Rabobank Vallei en Rijn (Ede) op zoek naar een:

Rabobank Vallei en Rijn is een vooruitstrevende en toonaangevende bank voor de plaatsen Ede, Bennekom, Wageningen, Veenendaal, Rhenen en Achterberg. Een prachtige en dynamische regio om te wonen, met veel ondernemerschap en innovatiekracht. We werken vanuit onze missie Growing a better world together. Dat doen we in deze regio Food Valley al meer dan 100 jaar, klantgericht en maatschappelijk betrokken.

Aanmelden tot en met

Intern Mergers & Acquisitions

Banking / Finance

Rabobank - Utrecht

Startdatum: 01 oktober 2020

you can be actively involved in the Mergers & Acquisitions (M&A) team, based at Rabobank's headquarters in Utrecht.

 

We are looking for interns from April 2021. Please note: you have to be enrolled in university during the entire internship.

Aanmelden tot en met

Rabobank Traineeship

Banking / Finance

Rabobank - Amsterdam

Startdatum: 01 april 2021

Mooi. Die eigenschap zoeken we in onze trainees. Net als positiviteit, veerkracht en de drang om jezelf, de Rabobank en de wereld beter te maken. Verder heb je een HBO mét master, of WO-studie afgerond.

 

Wat ga je doen?
Het doel van dit traineeship is om jezelf en de bank beter te leren kennen. Je werkt in een jaar tijd aan vier (meewerk) periodes bij verschillende afdelingen, zoals: Markets, Corporate Finance, Strategie, Innovatie, Rabobank Foundation en Rabo Development. Zo krijg je van alles wat mee en kun je zelf bepalen wat bij je past. Bovendien ontmoet je zo heel veel mensen. Poets je LinkedIn-profiel dus maar vast op, want: hallo uitgebreid netwerk!

 

Hoe start je?
Je start samen met negentien andere trainees in april of oktober. Je vuurdoop is de kick-off, waarin je de andere trainees leert kennen en ook al van je laat horen binnen de bank. Na de eerste kennismakingsweek is het tijd om te beginnen aan je eerste opdracht. Natuurlijk krijg je het hele jaar goede begeleiding en volg je cursussen en trainingen die passen bij wat jij wilt bereiken.