Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkstudentschap Audit & Assurance

Bedrijf: PwC
Richting(en): Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 september 2021
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

Zit je in het tweede of derde jaar van je WO-bachelor en wil jij een kijkje in keuken van de dagelijkse praktijk bij een gerenommeerd accountantskantoor? Solliciteer dan nu als Werkstudent Audit & Assurance bij PwC!

Wie ben je?

Je bent getalenteerd en ambitieus. Je wilt jezelf verbeteren en de vaardigheden, het inzicht en de relaties beginnen op te bouwen die je de rest van je carrière van pas zullen komen.

  • Je zit in het tweede of derde jaar van uw bachelordiploma (bedrijfseconomie, bedrijfskunde, bv.);
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en cijfermatige vaardigheden, u bent klantgericht en je maakt graag deel uit van een team;
  • Je wil je kennis van het vak testen en een idee krijgen van hoe het zou zijn om voor PwC te werken;
  • Je bent minstens drie dagen per week beschikbaar voor een periode van minstens drie maanden;
  • Je bent beschikbaar vanaf september / november 2021 of februari 2022.

Wat houdt de job in?

Tijdens je Werkstudentschap Accountancy, die varieert van drie tot zes maand(en), werk je als volwaardig teamlid in de assurance praktijk. Je deelt je flexibele werkplek bij klanten, thuis en op ons kantoor met je collega’s en zult merken dat jouw ondersteuning door de open cultuur binnen de groep niet beperkt blijft tot alleen jouw begeleider. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen.

Ga naar de website van PwC

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Stage Project & Programma Management

Actuariaat / Risk, Banking / Finance

PwC - Amsterdam

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de uitvoering van fondsen, subsidieregelingen en compensatieprogramma’s of juist een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe projecten voor verschillende ministeries en de EU? Bij PwC krijg je die kans als stagiair(e) op de afdeling Project & Programma Management. Door de stage ervaar je hoe het écht is om bij PwC te werken, word je persoonlijk uitgedaagd en is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Klinkt dit jou interessant in de oren en ben je minimaal vier maanden beschikbaar? Solliciteer dan nu voor deze uitdagende stageplek.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Werkstudent Transfer Pricing Amsterdam

Banking / Finance, IT / ICT

PwC - Amsterdam

Geïnteresseerd in het combineren van (digitale) bedrijfsmodellen, belasting- en data-analyse? Kom bij ons leuke team werken!

Het Transfer Pricing-team van PwC NL is het grootste toegewijde Transfer Pricing-team in Nederland met meer dan 60 professionals, die meer dan 20 nationaliteiten vertegenwoordigen. We werken samen met onze collega's van verschillende teams binnen Tax and Consulting, waar we klanten van over de hele wereld bedienen.

Als transfer pricing-specialisten werken we samen met onze klanten aan het afstemmen van hun bedrijfs- en belastingstructuren, het aanpakken van de impact van opkomende technologieën en het uitvoeren van financiële modellering om de impact van veranderingen te bepalen. Om het beste resultaat aan onze klanten te kunnen leveren, moeten we eerst hun bedrijf en hun behoeften begrijpen. We interviewen verschillende managers - van CEO tot hoofd R & D - en bespreken hun strategieën, financiële gegevens en juridische contracten. We ondersteunen onze klanten ook om verschillende belanghebbenden, zoals belastingautoriteiten en aandeelhouders, te beheren en discussies te houden over hun belastingstrategie.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Afstudeerstage Pensioenakkoord

Banking / Finance, Juridisch

PwC - Amsterdam

Ben jij bijna klaar met je Bedrijfskunde - of vergelijkbare- Master aan de Universiteit én wil jij het schrijven van je scriptie combineren met het opdoen van ervaring binnen een toonaangevende internationale adviesorganisatie? Dan hebben we het perfecte stageprogramma voor jou!