Overslaan en naar de inhoud gaan

Stage Project & Programma Management

Bedrijf: PwC
Richting(en): Actuariaat / Risk, Banking / Finance |
Niveau: WO
Locatie: Amsterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PwC

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de uitvoering van fondsen, subsidieregelingen en compensatieprogramma’s of juist een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van nieuwe projecten voor verschillende ministeries en de EU? Bij PwC krijg je die kans als stagiair(e) op de afdeling Project & Programma Management. Door de stage ervaar je hoe het écht is om bij PwC te werken, word je persoonlijk uitgedaagd en is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Klinkt dit jou interessant in de oren en ben je minimaal vier maanden beschikbaar? Solliciteer dan nu voor deze uitdagende stageplek.

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen.

  • Je bent derdejaars WO Bachelor- of Masterstudent Bedrijfskunde, Economie, Finance, Bestuurskunde of een vergelijkbare studie;

  • Je spreekt en schrijft Nederlands;

  • Je wilt graag ervaren hoe het is om als consultant te werken;

  • Je vindt het leuk om op praktische en creatieve wijze steeds weer nieuwe vraagstukken te analyseren en op te lossen;

  • Je beschikt over de flexibiliteit en communicatieve vaardigheden om goed in teamverband te kunnen werken en je in de klant in te leven.

Hoe ziet je werk eruit?

Als stagiair(e) Project & Programma Management (PPM) draai je gedurende minimaal vier maanden vier dagen per week mee als volwaardig teamlid binnen onze praktijk in Amsterdam en werk je aan verschillende opdrachten in de publieke sector.

PPM voert het management van diverse uitdagende publieke fondsen en complexe programma’s voor verschillende ministeries. Hieronder vallen onder andere investeringsprogramma’s, schaderegelingen en subsidieprogramma’s. Op deze manier helpen wij de Rijksoverheid met het bereiken van hun doelstellingen. Een deel van deze subsidieprogramma’s heeft betrekking op ontwikkelingssamenwerking en behandelt thema’s als politieke participatie van vrouwen, toegang tot schoon drinkwater en private sector ontwikkeling in ontwikkelingslanden. Andere opdrachten richten zich op maatschappelijke onderwerpen dichterbij huis, zoals de SDG’s, veiligheid en smart cities. Samen met het team zorg je o.a. voor procesoptimalisaties, liquiditeitsmanagement en compliance. Je bent verder betrokken bij het helpen ontwikkelen en implementeren van nieuwe fondsen en programma’s.  
Daarnaast werken PPM-collega’s regelmatig in multidisciplinaire teams bij de klant om te adviseren en ondersteunen bij de uitvoering van projecten en programma’s. Hierbij kun je denken aan grootschalige, complexe projecten bij ministeries die zich bezighouden met infrastructurele- en veiligheidsonderwerpen. 
Ten slotte kun je samen met ons team meewerken aan het schrijven van proposals voor de uitvoering van grote projecten en programma’s op landelijk (ministeries) en Europees niveau. Kortom, wij bieden je een uitdagende positie binnen een dynamische omgeving. 

Ga naar de website van PwC

Other possibilities

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

CMAAS Associate Financial Services - Regulatory

Alle richtingen

PwC - Amsterdam

PwC’s Financial Services (“FS”) team van de business unit Capital Markets & Accounting Advisory Services (“CMAAS”) adviseert banken en verzekeraars op gebied van risicomanagement, regulatory requirements (prudentiele regelgeving, in het bijzonder CRR, CRD IV, Basel III & IV en de EBA-standaarden) en accounting.

Om de succesvolle groei van ons team voor te zetten, zijn we op zoek naar een collega die zich willen specialiseren in risicomanagement en prudentiële regelgeving in de bancaire sector.

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Meeloopstage Assurance

Accounting

PwC - Nederland

Volg jij de HBO-opleiding Accountancy en wil je graag ervaren hoe het er bij een gerenommeerd bedrijf in de praktijk aan toe gaat? Bij PwC krijg je die kans tijdens je meeloopstage Accountancy. Je draait één tot vijf maanden mee als volwaardig teamlid en krijgt zo een goed beeld van wat je doet als je werkt bij PwC. 

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Werkstudent Indirect Taxes

Fiscaal

PwC - Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven

Ben je nieuwsgierig naar je weekindeling als werkstudent of wil je graag een visueel beeld zien van de vacature? Dan kun je deze bekijken op: http://https://www.spielwork.com/pwc/werkstudent-indirect-tax/?vacancy

Heb jij een studieachtergrond in Fiscale Economie of Fiscaal Recht, heb je interesse in de vakgebieden btw en/of douane en ben je klaar om de theorie om te zetten naar de praktijk? Solliciteer dan nu voor een werkstudentschap binnen onze business unit Indirect Taxes! Gedurende een periode van drie maanden loop je een aantal dagen in de week mee op de adviespraktijk en ervaar je zelf hoe het is om voor PwC advies te geven aan nationaal en internationaal opererende bedrijven. Je wordt hierbij vanzelfsprekend goed begeleid door ervaren collega’s die je de fijne kneepjes van het vak kunnen leren. Daarnaast ga je aan de slag met technologie en ervaar je hoe technologische oplossingen de btw- en douane gerelateerde processen van klanten kunnen verbeteren. Tijdens je werkstudentschap zul je veelvuldig kunnen samenwerken met andere collega’s binnen de Tax praktijk, zowel nationaal als internationaal. Daarbij zul je ook zien waarom btw en douane van die boeiende vakgebieden zijn: je krijgt écht inzicht in hoe bedrijven zijn georganiseerd, waar hun activiteiten concreet uit bestaan en hoe hun bedrijfsprocessen en logistieke processen in elkaar zitten. Kortom, een werkstudentschap biedt je de perfecte mogelijkheid om PwC en de business unit Indirect Taxes te leren kennen en wellicht door te groeien als Indirect Tax Consultant!