Overslaan en naar de inhoud gaan

Meeloopstage Internationale Inkomstenbelasting

Bedrijf: PwC
Richting(en): Accounting, Fiscaal, Overige |
Niveau: HBO
Locatie: Amsterdam
Startdatum: 01 september 2021
Vooraanmelden
Vooraanmelden

Ben jij op zoek naar een meeloopstage vanaf september 2021? Dan is dit je kans! Binnen PwC zijn wij op zoek naar een stagiaire die meeloopt op onze afdeling Global Mobility.

Hoe ziet het werk eruit?

Tijdens je stage werk je minimaal vier dagen per week als volwaardig teamlid in onze internationale inkomstenbelasting praktijk. Je biedt ondersteuning aan onze consultants die zich bezighouden met een uitgebreid takenpakket. Hierbij kan je denken aan alle verschillende aspecten die komen kijken bij een uitzending van werknemers naar en vanuit Nederland (expats). Dit betekent niet alleen opstellen van aangiften inkomstenbelasting, maar ook helpen in de coördinatie van verschillende werkzaamheden, het maken van aansluiting berekeningen, correspondentie met werknemers en werkgevers, correspondentie met de Belastingdienst en het nauw samenwerken met collega adviseurs in binnen en buitenland. Zo maak je echt mee wat onze professionals dagelijks doen en krijg je een goed beeld van wat werken in de internationale inkomstenbelasting praktijk inhoudt.  

Wie ben je?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student en je bent op zoek naar een stageplek met een instroommoment vanaf september 2021. Je wilt jezelf ontplooien en nu al vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen die de rest van je carrière van pas komen. Je zit in het 3e jaar van je HBO-opleiding van bijvoorbeeld Fiscale Economie, Bedrijfseconomie of Management Economie & Recht. Daarnaast:                                                                                                                                                   
•    Je hebt affiniteit met een fiscale werkomgeving;
•    Je bent een teamspeler, leergierig, klantgericht en stressbestendig;
•    Je bent goed met cijfers, analytisch sterk en bent in staat verbanden te leggen;
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Wat bieden we je?

Jouw carrière is wat het is: van jou. Jíj bepaalt. Wíj bieden je de kansen. Bij PwC kun je rekenen op een afwisselende baan in een internationale, dynamische omgeving. Daarbij word je intensief begeleid door een persoonlijke coach en is er ruimte voor jouw ambities en persoonlijke keuzes. We bieden afwisselende werkzaamheden bij vooraanstaande klanten. Bovendien bieden we je:

•    Een goede stagevergoeding;
•    Je krijgt een professional uit de praktijk toegewezen als persoonlijke begeleider, die dagelijks contact met je heeft en je ondersteunt bij je ontwikkeling;
•    Een laptop van de zaak in bruikleen;
•    Je krijgt de kans PwC als een mogelijk toekomstige werkgever van binnenuit te leren kennen.

Solliciteer nu!

Heb je interesse, herken je je in onze purpose en waarden en sluit je aan bij het profiel? Wij ontvangen dan graag de volgende documenten:

•    CV;
•    Motivatiebrief;
•    Cijferlijst van je Bachelor.

Binnen twee weken hoor je van ons of we samen met jou doorgaan met de sollicitatieprocedure en zo ja, hoe we dit gaan doen. Heb je in de tussentijd nog vragen over deze vacature? Schakel dan met Jamie Berkhout via jamie.berkhout@pwc.com of via +31 (0)6 39 87 30 91.

Het eerstvolgende startmoment voor deze stage is per september 2021.

Andere mogelijkheden

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Meeloopstage Assurance (alle kantoren)

Accounting

PwC - Meerdere locaties

Volg jij de HBO-opleiding Accountancy en wil je graag ervaren hoe het er bij een gerenommeerd bedrijf in de praktijk aan toe gaat? Bij PwC krijg je die kans tijdens je meeloopstage Accountancy. Je draait één tot vijf maanden mee als volwaardig teamlid en krijgt zo een goed beeld van wat je doet als je werkt bij PwC. 
 

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

Meeloopstage Assurance

Accounting

PwC - Nederland

Volg jij de HBO-opleiding Accountancy en wil je graag ervaren hoe het er bij een gerenommeerd bedrijf in de praktijk aan toe gaat? Bij PwC krijg je die kans tijdens je meeloopstage Accountancy. Je draait één tot vijf maanden mee als volwaardig teamlid en krijgt zo een goed beeld van wat je doet als je werkt bij PwC. 
 

Werken-bij-PwC
Aanmelden tot en met

The Associate Academy - Financial Services track

Accounting

PwC - Amsterdam, Utrecht, Rotterdam

Startdatum: 01 september 2021

Ben jij op zoek naar een goede start van jouw carrière in accountancy met een klantenbestand in de Financiële sector? Start dan in onze Associate Academy om Registeraccountant te worden! Doe werkervaring op bij verschillende klanten uit de financiële sector, of dit nu start-ups zijn, scale-ups of internationale bedrijven zijn; Ontdek wat het beste bij jou past.