Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage Finance

Bedrijf: Profource
Richting(en): Banking / Finance, Consulting, IT / ICT |
Niveau: HBO
Locatie: Rotterdam
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Profource

 

Wil jij in een korte tijd kennis maken met het werk van een Consultant op het snijvlak van Finance & IT? En ben jij op zoek naar een leeromgeving waar naast hard werken er ook tijd is voor gezelligheid? Dan ben je bij Profource aan het juiste adres!

Je gaat aan de slag binnen een dynamische opleidingsomgeving met andere young professionals op ons gezellige kantoor in Rotterdam. Je leert de basis kennen van verschillende financiële processen, op operationeel én tactisch niveau.

Dit staat je te wachten

Als stagiaire werk je samen met onze trainees, mét begeleiding van jouw stagebegeleider en buddy. Je leert tijdens jouw stage meer over het Finance vak, consultancy en de ERP systemen Oracle en/of SAP. Zie jij verbetermogelijkheden in de processen, kan jij deze communiceren aan jouw collega’s en hiermee aan de slag? Dan zit er een consultant in jou verschuild. Wat ga je precies doen?

 • Financiële werkzaamheden op een debiteuren- en crediteurenadministratie;
 • Behandelen en afhandelen van aanmaningen en betalingsachterstanden;
 • Het beheren van Master Data in Oracle Cloud;
 • Het verwerken en beheren van facturatiestromingen;

Dit ben jij

Jij bent een ambitieuze doener, je bent leergierig en altijd op zoek naar verbetering. Problemen? Die wil jij oplossen! Heb jij een aanpak bedacht? Deze deel jij natuurlijk met je collega’s. Daarnaast hebben wij de volgende wishlist:

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam;
 • Je hebt affiniteit met consultancy, finance en/of IT;
 • Je bent een derde- of vierdejaars HBO student, bij voorkeur met een bedrijfskundige of economische studierichting;
 • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar. De mogelijkheid om te werken aan jouw stageonderzoek/schoolopdracht is bespreekbaar.

Dit krijg je ervoor terug

 • Een begeleider én buddy die voor jou klaarstaan gedurende jouw stageperiode;
 • Stagevergoeding en reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden voor een eerste stap richting een carrière in Finance en IT als Consultant waarbij je kan deelnemen aan opleidingen en/of trainingen van de Profource Academy.

Ga naar de website van Profource

Other possibilities

Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Junior Financial Controller

Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam

Wil jij je verder ontwikkelen binnen Control en onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Jij bent verantwoordelijk voor de financiële afhandelingen binnen Profource. Gebruik jouw hands-on mentaliteit en jouw passie voor cijfers om onze processen te blijven verbeteren. Start jouw carrière bij Profource!

Junior Financial Controller
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

Junior Finance Consultant

Consulting, Banking / Finance, Accounting

Profource - Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam

Wil jij onderdeel worden van een ambitieuze organisatie, waar jij in mee groeit? Legaal jobhoppen mét een contract voor onbepaalde tijd? Als Junior Finance Consultant ga je aan de slag bij de klant en zit je op het snijvlak van Finance en IT. Met jou als consultant halen onze klanten kennis en resultaat in huis. De perfecte plek voor een carrière waar je zelf de touwtjes in handen hebt als het gaat om jouw ontwikkeling.

Junior Finance Consultant
Werken bij Profource
Aanmelden tot en met

WERKSTUDENT FINANCE & IT

Banking / Finance, IT / ICT

Profource - Rotterdam

Profource is dé Rotterdamse consultancy club. Hier werk je met één van de grootste ERP systemen ter wereld: Oracle. Onze consultants maken ons de marktleider in Europa op het gebied van bedrijfsoptimalisatie binnen Finance & IT. Wij werken samen met de meest toonaangevende klanten, op onze eigen manier: volle kracht vooruit, een niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit en een gezonde dosis eigenwijsheid.

Stel je voor, dat jij op een plek kunt werken waar je echt het verschil kunt maken bij de allermooiste merken van Nederland. Waar je ook op vrijdagmiddag met je collega’s een biertje kunt drinken (of twee, of drie) in onze eigen bar. Én tegelijkertijd echt relevante werkervaring op kunt doen binnen Finance & IT. Náást je studie.

Jij komt te werken in een jong en gezellig team met andere werkstudenten en trainees. Zij gaan net als jij hier op kantoor aan de slag met verschillende uitdagende opdrachten. Denk hierbij aan het optimaliseren van een facturatiestroom, het beter neerzetten van finance processen of het beter inrichten van Oracle. Kortom, de perfecte plek waar ontwikkeling, vertrouwen en kennis delen centraal staan.

WERKSTUDENT FINANCE & IT