Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerkstage HR Recruitment

Bedrijf: PostNL
Richting(en): HRM / Recruitment |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

Wat ga je doen?

Als evenementencoördinator zal je volledig meewerken op de HR Recruitment afdeling van PostNL binnen het team Graduate Recruitment. Hierbij zul jij je voornamelijk bezighouden met het organiseren en coördineren van externe en interne evenementen, zoals inhousedagen. Naast jouw functie als evenementcoördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie van maandelijkse evenementen voor stagiairs. Als bestuurslid van de stagiairsclub van PostNL (STAP) geef je de stageperiode van stagiairs een extra dimensie. Bij het organiseren van deze evenementen is er veel ruimte voor eigen invulling en creativiteit. Op deze wijze werk je aan de naamsbekendheid en het imago van onze organisatie. Daarnaast is er ruimte om ook andere projecten binnen HR Recruitment op te pakken en hierbij te coördineren. 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. We zoeken altijd naar manieren om het nóg beter te doen. En daar hebben we jou bij nodig. Dankzij jou zal aankomend talent een beter beeld kunnen vormen van onze organisatie en inzien wat de professionele mogelijkheden zijn bij PostNL.

Wat breng jij mee?

  • Je bent HBO of WO student;
  • Je hebt ervaring met het organiseren van activiteiten of evenementen;
  • Je bent vanaf januari/februari 2022 beschikbaar voor minimaal 3-4 dagen per week voor een periode van ongeveer 6 maanden (in overleg);
  • Je kan zelfstandig vanuit huis werken indien nodig. 

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en flexibiliteit zal je goed contact kunnen onderhouden met externe partijen. Met jouw organisatievaardigheden en nauwkeurigheid zal je leuke evenementen neerzetten waar je goed het overzicht over kan bewaren.

Wat bezorgen we jou?

  • Professionele en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een stagevergoeding van minimaal € 400 en maximaal € 500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten;
  • Doorgroeimogelijkheden naar het Management Traineeship of een startersfunctie.

Als evenementencoördinator maak jij deel uit van het enthousiaste Graduate Recruitment team (bestaande uit 2 graduate recruiters), waarbij jullie samen verantwoordelijk zijn voor de werving van aankomend talent. Daarnaast zorg jij voor het organiseren van leuke (digitale) uitstapjes en evenementen met de stagiairs binnen STAP.

Ga naar de website van PostNL

Other possibilities

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Adviseur HR Processen en Systemen

HRM / Recruitment

PostNL - Den Haag

Vind je het leuk om te opereren op het snijvlak van HR en IT? Werk je graag in een dynamische omgeving gericht op transformatie en digitalisering? Jij zorgt voor optimale HR processen voor alle mensen die voor en bij PostNL werken!

Adviseur HR Processen en Systemen
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Auditor

Banking / Finance

PostNL - Amsterdam

Zorgen voor de uitvoering van IT, Operational en Financial audits op complexe processen, producten of organisatieonderdelen van PostNL breed. Daar is gedegen projectmanagement, sterk probleem analyserend en oplossend vermogen én creativiteit voor nodig.

Auditor
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Meewerkstage Design & Research bij PostNL Innovatie Studio

Marketing / Product Management, Online Marketing, Sales

PostNL - Amsterdam

Zorgen dat we op innovatieve manieren waarde creëren voor PostNL én onze klanten. Dit vraagt om een mix van onderzoek en ontwerp skills, en een empathische, klantgedreven mindset.

Meewerkstage Design & Research bij PostNL Innovatie Studio