Overslaan en naar de inhoud gaan

Meewerk- en afstudeerstage Business Development Home & Garden

Bedrijf: PostNL
Richting(en): Marketing / Product Management |
Niveau: HBO & WO
Locatie: Den Haag
Startdatum: 01 september 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van PostNL

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van het commerciële sectorteam Home & Garden. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bezorgen van XL-producten voor in en om het huis (van wasmachines tot aan gordijnen). Naast het bezorgen van deze producten, bieden we ook extra services aan zoals het installeren en monteren van producten.  
Je zal meewerken of afstuderen onder begeleiding van de Business Development Manager. Dit betekent dat jouw werkzaamheden variëren, waarbij ook veel eigen inbreng mogelijk is. Denk aan nieuwe markten en onderzoek, de customer journey optimaliseren of de behoefte van consumenten en klanten in kaart brengen. Tijdens jouw stage maak je deel uit van een klein en hecht team, bestaande uit nog een andere stagiair, meerdere accountmanagers en een cluster manager. 

Onze ambitie

We willen de favoriete bezorger van Nederland zijn door iedere dag weer bijzondere momenten te bezorgen. Daarbij staan onze medewerkers voorop en onze klanten centraal. Dankzij jou zal PostNL ook niet meer weg te denken zijn bij het bezorgen van XL producten met eventuele extra services.  

Wat breng jij mee?

 • Je bent HBO of WO student op het gebied van commercie. Denk aan: marketing, communicatie, economie, entrepeneurship of innovation 
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het leuk om nieuwe dingen te bedenken en uit te rollen 
 • Affiniteit met e-commerce, marktonderzoek en consumentbehoefte (of je wil hier graag meer over leren) 
 • De mogelijkheid om stage te lopen vanaf september tot februari (in overleg ook eerder of later) 
 • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 4 dagen per week of een afstudeerstage waarbij je ook minimaal 2 dagen meewerkt 

Wat bezorgen we jou?

 • Professionele- en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden; 
 • Een stagevergoeding van minimaal € 400 en maximaal € 500 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week; 
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten; 
 • Flexibel werken vanuit huis, het hoofdkantoor in Den Haag of het depot in Amersfoort; 
 • Een lidmaatschap bij de stagiairs vereniging PostNL (STAP). STAP-leden organiseren zelf activiteiten, met ondersteuning van Graduate Recruitment. Als lid van deze club maak je kennis met ons bedrijf en collega stagiairs; 
 • Doorgroeimogelijkheden naar het YEP of een startersfunctie; 
 • We zijn op zoek naar 1 meewerkstagiair en 1 afstudeerstagiair.

PostNL wil de favoriete bezorger zijn voor iedereen. Dus is ook iedereen welkom bij ons en maakt het niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Het gaat ons om jouw unieke talent. 

Meer informatie: 
Neem contact op met de stagebegeleider Isabelle Starren via 06-12671518 of isabelle.starren@postnl.nl.

Ga naar de website van PostNL

Andere vacatures

werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Management Traineeship Business

Management, Marketing / Product Management, PR / Communicatie, Sales

PostNL - Den Haag

Zorgen dat we inspelen op dynamische marktomstandigheden door het bedenken van vernieuwende diensten en businessmodellen. Dat vraagt om een heldere visie, gedrevenheid en een vernieuwende blik.

Management Traineeship Business
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Medior Data Analist

IT / ICT, Marketing / Product Management

PostNL - Den Haag

Als Data Analist ben je verantwoordelijk voor het oppakken van data-analyse vraagstukken die vooral spelen in het commerciële domein bij de business unit MailNL. Je speurt naar informatie uit verschillende bronnen en vertaalt deze naar concrete inzichten en adviezen over hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Je kunt daar je brainpower en eigen creativiteit in kwijt. Je werkt zelfstandig en secuur en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk en het werk van anderen. Je schakelt snel tussen verschillende projecten en houdt overzicht en de beoogde resultaten in acht. Je werkt actief samen met verschillende afdelingen binnen ons bedrijf, om de diverse projecten succesvol te laten verlopen. Dit kun je doen als teamlid van het data team maar ook in een agile team. Je bent geïnteresseerd in business processen en weet data vraagstukken te vertalen naar een leesbaar inzicht. 

Medior Data Analist
werken-bij-postnl
Aanmelden tot en met

Agile Coach

Consulting

PostNL - Den Haag

Zorgen voor het trainen en coachen van mensen en teams en nieuwe inzichten om samen het Lean & Agile programma beter te maken. Dat vraagt om sterk analytisch vermogen, bedrijfskundig inzicht en sterk in stakeholdermanagement.

Agile Coach