Overslaan en naar de inhoud gaan

Stagiair(e) Sales & Marketing bij CUPRA Rotterdam

Bedrijf: Pon
Richting(en): Sales, Marketing / Product Management |
Niveau: HBO
Locatie: Rotterdam
Startdatum: 01 februari 2022
Aanmelden tot en met
Aanmelden tot en met
Ga naar de website van Pon

Wat ga je doen

 Ben jij de commerciële student die wij zoeken?

Zit jij in het 3e of 4e leerjaar van je HBO studie en ben je op zoek naar een commerciële en/of marketing & communicatie gerelateerde meewerkstage? Dan maken we graag kennis met jou!

CUPRA Rotterdam is op zoek naar een enthousiaste, commerciële stagiair(e), die van een uitdaging houdt! Stage lopen bij het toonaangevende merk CUPRA, houdt in dat je o.a. sparringpartner bent van de CUPRA Captain en dat je mag (mee)werken aan waardevolle, actuele projecten. Denk hierbij aan het optimaliseren van processen en het uitwerken van plannen om de klantbeleving tot een hoger niveau te tillen. Met jouw hands-on mentaliteit zie je het als uitdaging om in een relatief korte periode, impactvolle en waardevolle ondersteuning te bieden binnen het CUPRA team. Verder zal je 4 à 5 dagen in de week een actieve, ondersteunende zelfstandige rol hebben binnen de organisatie, op locatie in onze toffe CUPRA garage in Rotterdam.

Je werkt nauw samen met de 5 CUPRA collega's, die laten zich kenmerken als pro-actief, enthousiast, doelgericht, jong en gedreven.

 

Wat vragen we van jou

Dit ga je doen als CUPRA Stagiair:

 • Je bent o.a. sparringpartner van de CUPRA Captain;
 • Je mag (mee)werken aan waardevolle, actuele projecten om CUPRA succesvol neer te zetten in de Nederlandse markt;
 • In een relatief korte periode, zorg jij voor een waardevolle ondersteuning met impact;
 • Je gaat onderzoek doen t.b.v. actuele projecten binnen de organisatie;
 • Je gaat jouw creativiteit inzetten t.b.v. de ultieme customer experience.

Wat vragen wij?

 • Je volgt een marketing gerelateerde HBO studie zoals Commerciële Economie, International Business of Communicatie;
 • Je bent beschikbaar per 1 Februari 2022 (of eerder in overleg);
 • Je hebt affiniteit met automotive;
 • Je beschikt over commercieel inzicht en stelt je proactief op;
 • Je hebt al enige ervaring in een commerciële omgeving opgedaan;
 • Je bent ondernemend en creatief ingesteld om je ideeën concreet te maken en te implementeren;
 • Onderzoek doen is voor jou een feestje!;
 • Het is een pré als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en leerzame stageperiode van 5 à 6 maanden;
 • Een unieke kans om ervaring op te doen bij een toonaangevend nieuw bedrijf binnen de Automotive;
 • Een dynamische en inspirerende omgeving, waar wij waarde hechten aan zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling;
 • Interessante, actuele vraagstukken waar jij jouw creativiteit en skills op los mag laten!;
 • Persoonlijke aandacht voor jou als volwaardige ‘collega’;
 • Een stagevergoeding van €400, - per maand o.b.v. 40 uur per week

Over de organisatie

Het komt niet vaak voor, maar dit is een unieke kans. Een nieuw automerk neerzetten in de Nederlandse markt. CUPRA is een jong, uitgesproken en sportief automerk onder de vleugels van de Volkswagen Groep. We bieden vanaf 2021 een breed scala aan geëlektrificeerde auto’s en het productaanbod zal verder groeien. 


Voor CUPRA in Nederland hebben we een duidelijk beeld: we noemen het ‘electrifying performance’. We kiezen ervoor om alleen de geëlektrificeerde CUPRA’s in Nederland te gaan verkopen: volledig elektrische auto’s, maar ook plug-in hybride auto’s. En daarmee maken wij elektrisch rijden spannend en gaaf maar ook sportief rijden bereikbaar. Onze CUPRA’s zijn er voor autoliefhebbers die ook zien dat elektrisch rijden meer is dan een tablet op wielen. Een heel mooi portfolio en een hele duidelijke doelstelling om CUPRA in Nederland uitgesproken neer te gaan zetten. 


Als je kiest voor CUPRA, kies je ook voor Pon en voor ‘de wereld van Pon’ waarin passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze stoere merken vragen namelijk om ondernemende mensen. Hiermee bedoelen we mensen die de passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Daarom bieden wij onze mensen vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën.

Ga naar de website van Pon

Other possibilities

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Stagiair(e) Marketing - BBB Cycling

Sales, Marketing / Product Management, Online Marketing, PR / Communicatie

Pon - Leiden

Heb jij een snelle pen en schrijf je graag over fietsen? Ben jij nieuwsgierig naar alles wat er komt kijken bij het managen van een merk-website? Heb jij fantastische ideeën over social media? Houd je ook nog eens van fietsen en denk jij dat je deze tekst beter kunt schrijven? ;) Dan zijn wij naar jou op zoek. Onze nieuwe leergierige stagiair Content Marketing!

Jij wordt volwaardig lid van het kleine hechte marketing team van BBB Cycling. Je start je dag met een kop koffie of thee en start (voorlopig nog thuis) je computer op. De dag begint om 9 uur met de dagstart waarin je de komende dag doorneemt met je collega’s. Daarna ga je aan de slag met content.

Je zal voornamelijk bezig zijn met het schrijven van leuke en leesbare teksten. Teksten over producten en categorieën, maar ook blogs. Allemaal content waardoor BBB Cycling beter vindbaar wordt voor online bezoekers. Maar ook teksten die terug zullen komen op posters in fietsenwinkels door heel de Benelux. Daarnaast ga je aan de slag met creatieve ideeën om het aantal volgers op onze social kanalen een ‘boost’ te geven. En ben je betrokken bij de voorbereidingen en productie van fotoshoots en videoprojecten. Uiteraard krijg je naast meewerken voldoende tijd om aan je eigen stageopdracht te werken.

Kortom tijdens deze leerzame stage leer je alles over de content die nodig is om een fietsonderdelen en accessoires merk in de ‘spotlight’ te zetten. 

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Meewerkstage After Sales - Alle vestigingen - Udenhout Groep

Engineering / Techniek, Management, Sales

Pon - 's-Hertogenbosch

Startdatum: 03 januari 2022

Heb jij passie voor auto’s en met name voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA? Ben jij het type persoon die het een uitdaging vindt om efficiency te onderzoeken in processen maar ook in contact te staan met klanten? Vanaf januari 2022 zijn we op zoek naar After Sales stagiaires voor onze verschillende vestigingen.

Stageomschrijving
Je gaat fulltime stage lopen bij de werkplaatsreceptie op een van onze vestigingen. Hier voer je verschillende werkzaamheden uit bij de werkplaatsreceptie en werk je daarnaast aan jouw stageopdracht waarin jij bijvoorbeeld aan de hand van de LEAN-methode onderzoekt hoe het aftersales proces efficiënter en klantvriendelijker geregeld kan worden.

Zomaar een stagedag bij
Wanneer jij ’s ochtends binnenkomt, zie je dat jouw collega’s de nodige voorbereidingen treffen voor alle geplande werkplaatsbezoeken. Je kijkt welke onderhoudswerkzaamheden er gepland staan. Je herkent de eerste klant die staat te wachten. Met een hartelijk welkom en een glimlach neem je de sleutels in ontvangst. Samen met de klant en je collega neem je de klachten en gewenste onderhoudswerkzaamheden door. Na de drukte start je aan je onderzoek. Je gaat een analyse maken met betrekking tot de efficiency van de werkopdrachten in combinatie met de werkzaamheden van de monteurs. Op basis van de LEAN-methode analyseer je de data die je de afgelopen weken hebt verkregen. Jij kijkt welke werkzaamheden zorgen voor een verbetering van het proces en maakt hier een gedegen implementatieplan over en brengt alle verbeterpunten in kaart. 

Aan het einde van de middag komen diverse klanten hun auto ophalen. Samen neem je de werkzaamheden door en vanuit een natuurlijk gastheerschap zorg je ervoor dat de klant naar volle tevredenheid wordt geholpen. De tijd is voorbij gevlogen en het is alweer 17.00 uur. Je rond je taken af, zegt je collega’s gedag en gaat naar huis.

werken bij Pon
Aanmelden tot en met

Sales stage

Sales

Pon - Amersfoort

Sales stage bij start-up Lease a Bike.
Wil jij een stage waar je echt verantwoordelijkheden krijgt over verschillende projecten én waar ruimte is om zelf te kunnen groeien en leren? Dan zoeken wij jou. Lease a Bike heeft het doel om heel werkend Nederland op de fiets te krijgen. Niet in de laatste plaats om ons land (en onze buurlanden) groener en fitter te maken. En of je een klant nou per mail, telefonisch of via een digitale pitch van deze missie moet overtuigen: jij draait je hand er niet voor om. Waar anderen stoppen, trap jij nog net even wat harder door. Herken jij je hierin? Commerciële ambities? Zoek niet verder en solliciteer voor een Sales stage bij Lease a Bike. 

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag binnen het team van Lease a Bike Nederland. Wij hebben in totaal 60+ medewerkers verspreid over Nederland, Duitsland, België en in 2022 ook in Oostenrijk. De afgelopen 2 jaren hebben we al heel veel mooie successen bereikt en zijn we van een start-up naar scale-up gegaan. Daarom zijn we druk bezig met heel veel vervolgstappen en hebben jou hierbij nodig! Een overzicht van jouw taken:

 • Uitvoeren en doorontwikkelen van de sales strategie.
 • Benaderen en ‘binnenhalen’ van klanten.
 • Zoeken naar en ontdekken van nieuwe kanalen om leads te genereren.
 • Onze klanten helpen om ook écht hun collega’s op de fiets te krijgen.
 • Meewerken met de rest van het team - niet alleen goed voor die constante stroom aan inspiratie én binding met de doelgroep, je leert van dichtbij hoe het is om in een scale-up te werken.